• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık

VaneSsa___

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
104
12
33
34
Mrblar, beni artık geceleri uyutmayan derdim için açıyorum bu konuyu bunu yani kıskançlığını yenebilenlerden yardım istiyorum.
Evt cok kıskancım ama çok ta haksız olduğumu düşünmüyorum.kısaca özet geçeyim nişanlım eskiden kızlarla samimiydi samimi derken işiyle ilgili yani fazlasıyla yardımcı oluyodu rahattı...sonra bz sevgili olduk yıllar geçti nişanlıyız şu an ama geçmiş yüzünden ben rahat olamıyorum kıskanıyorm mrk ediyorum acaba şu an işyernde kö var tannda ki işyerinde de dört bi yanında kız var...diyceksnzki niye o zaman sevgili oldun vs ama insan olacaklara engel olamıyo işte çok sevdim hakkınıda yemiyim snradan kimseyle samimi olmadı gayet mesafeli oldu eski arkadşlaryla görşmeyi bıraktı çoğunlukla gözümün önündeydi aynı okulda olduğumz için herşeyi görüyodum içim rahattı ki herkes biliyo nişanlı oldğumuzu vs ama bu senecevdeyim ve çıldırcm artık:( mesela bugün yanna gittm ziyarete bi kz geldi yanına kızın tezine yardmcı olcak kızıda hocası göndermş tek anlayabildiğim bunlar çünkü kız geldi böyle brz rahat davrandı sanki ne biliyim inanın hatırlamıyorum ama nişanlım ciddi oldğu kdr o da rahattı bu rahatlık beni hızursuz etti hatta beni tanıttı kıza buda nişanlm diye huyumu bildiği içn ama yok ben çok kötü oldum kız çk rahattı anlatamıyorum burda:(((

Arkadaşım kız tezine yardım edilsin diye gelmiş, ne kadar rahat olabilir kafamda canlanmadı. Sen de yanındaymışsın. Tanıtmış da. Adam yine iyi arkadaşlarıyla görüşmeyi bırakmış, ben olsam buna sebep olan kızı bırakırım. Yapacak adam da her halükarda aldatır.

belki kızın davranısı sizde rahatmıs gibi bir imaj yarattı kıskanclık asırı oldugunda buluttan nem kapar insan..

Kiz nasil davrandi ki bu kadar rahatsiz etti seni?
Yani dediğim gibi ben o an o kdr kötü oldm ki kız ne konuştu onu bile hatrlamıyorum her konuşmann sonunda güldü ne bileyim girdi içeriye koltuklar var geçti koltuğun arkasına ellerini koyup öyle konuştu sanki bin kere geldiği yermiş gibi

Ev
belki kızın davranısı sizde rahatmıs gibi bir imaj yarattı kıskanclık asırı oldugunda buluttan nem kapar insan..
Evt belkide öyle ama kız rahattı bundan eminim bana öyle gelmedi yani bu rahatlığn sebebi rahatsz etti beni şmdi msj atmamak içn zor tutuyorm kendimi

Kıskançlığında haklı olup olmadığını anlayana kadar nişanlının kalbini kırma bence
biz de üniversitedeyken asistanlarımızla, hocalarımızla samimiydik, odalarına çekinmeden gider, sohbet ederken gülerdik ama o kadar
hiç ilişki anlamında birşey aklımın ucundan geçmedi, ne bir hoşlantı ne birşey
haklı değilsen, bıktırıcı olur, ilişkinin bitmesine sebep olursun...

Kıskançlığında haklı olup olmadığını anlayana kadar nişanlının kalbini kırma bence
biz de üniversitedeyken asistanlarımızla, hocalarımızla samimiydik, odalarına çekinmeden gider, sohbet ederken gülerdik ama o kadar
hiç ilişki anlamında birşey aklımın ucundan geçmedi, ne bir hoşlantı ne birşey
haklı değilsen, bıktırıcı olur, ilişkinin bitmesine sebep olursun...
Zaten öyle birşeye bende ihtimal vermiyorum öyle hoşlanmakmış fln aldatr dye korkmuyorum o konuda içim rahat sadece karşı cinsten biriyle samimi olmasına dayananam bu bana çok ters işte bugün de kız çok rahat olduğu için acaba dedim kızla samimi olduda benm yanmda mı ciddi oldu bilmiyorm bugün konştk ama içim rahat değil yarın tekrar konuşcam

Ay bu kiskancligi anlamiyorum , is hayati sonucta , yapacak adam heryerde yapar triplerini hic anlamiyorum. Hayatimin hicbir doneminde hemcinslerime sonsuz guven duyamadim malesef ki tecrubeyle de sabittir. Yakin cevremden hep ayni hikayeler roller farkli , ulan bu zamane kizlari var ya insani katil eder , tahmin edebiliyorum neden sinir oldugunuzu. Hicbir kadin bos yere kiskanmaz arkadasimm hisseder olayi . Hele ki ben de cok kiskancimdir , bazen benimki bir olay ustune der ki hayret ne oldu da kafamin etini yemedin bugun ? Cunku hissetmemisimdir , bir zarar sezmemisimdir . Ama bu hisler bosa degil be gulumm killaniyor insan . Ben de kilim bu muhabbetlere ! En Büyük KK

Ay bu kiskancligi anlamiyorum , is hayati sonucta , yapacak adam heryerde yapar triplerini hic anlamiyorum. Hayatimin hicbir doneminde hemcinslerime sonsuz guven duyamadim malesef ki tecrubeyle de sabittir. Yakin cevremden hep ayni hikayeler roller farkli , ulan bu zamane kizlari var ya insani katil eder , tahmin edebiliyorum neden sinir oldugunuzu. Hicbir kadin bos yere kiskanmaz arkadasimm hisseder olayi . Hele ki ben de cok kiskancimdir , bazen benimki bir olay ustune der ki hayret ne oldu da kafamin etini yemedin bugun ? Cunku hissetmemisimdir , bir zarar sezmemisimdir . Ama bu hisler bosa degil be gulumm killaniyor insan . Ben de kilim bu muhabbetlere ! En Büyük KK
Aynen öyle:(biz o kdr çok kavga ettik ki kıskalıkbyüzünden artk yoruldum yarın yine okula gitmeyi düşünüyodum ama bu gece uyku yok ki bana

Evt aynen öyle yani ayrılmakta istemiyorum ama huzurum yok

tam anlayamamışsınız.

asistan-öğrenci ilişkisi belli bir etik çerçevesinde yürümek zorunda. siz o etiği yıkmışsınız. başkalarının da yıkabileceğini düşünüyorsunuz.

kocasını aldatan kadının aldatılmaktan korkması gibi yani.

tam anlayamamışsınız.

asistan-öğrenci ilişkisi belli bir etik çerçevesinde yürümek zorunda. siz o etiği yıkmışsınız. başkalarının da yıkabileceğini düşünüyorsunuz.

kocasını aldatan kadının aldatılmaktan korkması gibi yani.
Siz o etigi yikmissiniz diye ne kadar rahat soyluyorsunuz , bu forumda cok sinirlenmeme ragmen kopamiyorum yahu , zor hanimim zor bu kiskanclik isleri Allah dusurmesin supheye

Hayır aldatılmaktn korkmuyorm yani tabi olmaz diye biy yok Allah korusun olabilir ben sadece karşı cinsi karşı herzaman mesafeli olmasını istiyorum oluyoda ama karşı taraf olmuyo işte bunun sebebini mrk ediyorum o kzlar mı çk rahat yoksa yüz mü buluyolar..ama belkîde dediğiniz gibidir bilinçaltımda öyledir belki bilemiyorum

Back
X