- 9 Mart 2011
- 11.710
- 8.958
burda sevgilisini kocasını kıskananlara ,tuvalete giderken bile haber bekleyenlere ona mı baktı bunu mu süzdü diye insanlara hayatı zindan edenlere sinir oluyorum
hayatta sevgilimi kocamı falan kıskanmadım
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
gelgelelim ki benim de çok önemli bir sorunum var
ben başkalarını kıskanıyorum
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
fesatsın diyeceksiniz ama ben bunu söylüyorum da onlara
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
şimdi sorun ne derseniz burdan samimi olduğum bir gurup arkadaşım var
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye
ama benim akıllı telim yok
inat ettim almıcam o teli de guruba da girmicem
ama çatlıyorum arkadaş
var mı böyle saçma takıntıları olan
hayatta sevgilimi kocamı falan kıskanmadım
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
gelgelelim ki benim de çok önemli bir sorunum var
ben başkalarını kıskanıyorum
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
fesatsın diyeceksiniz ama ben bunu söylüyorum da onlara
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
şimdi sorun ne derseniz burdan samimi olduğum bir gurup arkadaşım var
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye
ama benim akıllı telim yok
inat ettim almıcam o teli de guruba da girmicem
ama çatlıyorum arkadaş
var mı böyle saçma takıntıları olan