kıskançlık

Dante

Her gün birinizi, bir gün hepinizi..
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
11.710
8.958
burda sevgilisini kocasını kıskananlara ,tuvalete giderken bile haber bekleyenlere ona mı baktı bunu mu süzdü diye insanlara hayatı zindan edenlere sinir oluyorum
hayatta sevgilimi kocamı falan kıskanmadım
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
gelgelelim ki benim de çok önemli bir sorunum var
ben başkalarını kıskanıyorum
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
fesatsın diyeceksiniz ama ben bunu söylüyorum da onlara
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
şimdi sorun ne derseniz burdan samimi olduğum bir gurup arkadaşım var
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye

ama benim akıllı telim yok :KK51::KK51:
inat ettim almıcam o teli de guruba da girmicem
ama çatlıyorum arkadaş:mad::mad:
var mı böyle saçma takıntıları olan

beni de parkondan ya da badeden kıskandn mı dante itiraf et :KK70:

valla sen o teli almazsan çatlarsın ben söyleyeyim kim bilir neler neler paylaşıyolardır şimdi :KK76:

beni de parkondan ya da badeden kıskandn mı dante itiraf et :KK70:

valla sen o teli almazsan çatlarsın ben söyleyeyim kim bilir neler neler paylaşıyolardır şimdi :KK76:
kıskanmadım mı zannediyosun :mad::mad:

burda sevgilisini kocasını kıskananlara ,tuvalete giderken bile haber bekleyenlere ona mı baktı bunu mu süzdü diye insanlara hayatı zindan edenlere sinir oluyorum
kız arkadaşları da oldu ailesiyle de akrabalarıyla da zaman geçirdi tatile de gitti hayatıma girenler
annemi kardeşlerimden daha fazla sevdiğim kardeşimi diğer kardeşimden en sevdiğim yeğenimi diğer teyzesinden ,hele amca hala olayın içine girdi mi onlardan hepten kıskanıyorum
kızımı herkesten,arkadaşımı başka bir samimi arkadaşımdan komşumu diğer komşumdan
kıskanıyorum
mesela 2 komşum oturmuş çay içiyorsa hemen tepelerine biniyorum hıı sizi sizi danteyi çağırmadan nasıl çay içersiniz boğazınızda kalmadı mı diye
bunlarla guruplar kurduk telefonlaştık bazılarıyla şahsen tanıştık ,hepsini de seviyorum
ancak şimdi bu hanımlar bir de whatsapp gurubu kuralım dediler haberleşmek kolay olsun diye

Kesin sizin hakkınızda dedikodu yapıyorlardır.Dantenin akıllı telefonu yok diye.:KK53::KK45::p

o eşini kıskananlara sinir oluyorum dediğiniz normal kıskançlık,dozunda olursa.
insan sevdiği adamı kıskanır bu bana çok normal gelirken sizin kıskançlıklarınız :KK57:
aman Allahım dedirtti.

sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim.beni kasar sizin gibi saçma kıskanç insanlar.

o eşini kıskananlara sinir oluyorum dediğiniz normal kıskançlık,dozunda olursa.
insan sevdiği adamı kıskanır bu bana çok normal gelirken sizin kıskançlıklarınız :KK57:
aman Allahım dedirtti.

sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim.beni kasar sizin gibi saçma kıskanç insanlar.
belki de o yüzden kaçmışlardır

Bence sizin kıskançlığınızın yönü ve dozu sevgilisini kıskananlardan daha zor.
Sevgili olunca tek kişiyi kıskanıyor insan; ama kıskançlığınız tüm yakın çevrenize dağılmış, oyy çok yorucu.

Bir şekilde bunu değiştirmelisiniz çünkü hem sizi hem sevdiklerinizi yorar bu durum.

Ben de samimi olmadığım insanlar buluşup fotoğraf paylaşınca tam kıskanmasam da bir garip oluyorum. Sanki herkesin vazgeçilmeziyim de beni çağıracaklar:)

esini sevgilini kıskanmak daha az sinir olunasıca sizinki daha bogucu ve tehlikeli geldi bana:)
kardeşlerim yeğenlerim annem biraradaydık
annem yatağa uzandı ben de hemen çöktüm yanına 50 yaşındaki ablam geldi beni sürükleye sürükleye çekti yataktan kendi yattı annemin yanına sonra kızım yeğenlerim geldi onu çektiler yataktan kendileri girdi annemin koynuna
onlar normal mi ki

kıskanıyorum

KOCANI YA DA SEVGİLİNİ KISKANAYDIN DAHA İYİYDİ

çok sinir bozucu bi kıskançlıgın var keşke sevgilini kocanı kıskansaydın daha mantıklı olurdu..
dünya senin etrafında dönmüyo herkes sadece seni sevip seninle ilgilenemez.

Cok kotu. Bunu asmaya bakin.
Bende bu raddede olmasa da sevdiklerini kiskanma, paylasamama ozelligi var. Tabii sizdeki kadar degil ve herkese karsi degil. Ancak benim icin cok ozel insanlari kaybetme, onlar tarafindan unutulma korkusu. Ama sizdeki herkese karsiymis.

Kendi degerinizi baskalarinin ilgisiyle mi belirliyorsunuz mesela? Bir ozguven sorunu mu var? Yoksa sevgi aci misiniz, herkes sizi sevsin, unutmasin, hep cevrenizde olsun mu istiyorsunuz? Yalnizlik korkusu mu yoksa? Ne bileyim, benim aklima sebep olarak bunlar geldi.

Bende yabani kedim muşiyi, benden başka kimseye sokulmazken , birine sırnaşırsa çok kıskanıyorum, başka kimseyi onun kadar kıskanmam.

X