- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
1 sene oluyo işler ci,ddiye binince daha da yogunlaştınekadar zamandır berabersiniz?
bu süreçte bende inatlaştıgımdan ben de korkuyorum nereye gidecek byle diyetamam kıskanılmak güzelde aşırısıda bayıyor resmen.ileride bu kıskançlık suçlamalara kadar gitmez inşallah
başlarda hep bi umdudum vardı ama değişir ne olucak diye.. ama yok arttı da arttı.. bunun haricinde kötü bişi olsaa resti çekicem ama bu yüzden dee bilmiyorumbenim eşimde çok kıskanç. giyim makyaj iş konusunda vs.. nekadar kavga ettim kıskançlığı yuzunden ama değiştiremedim..
kimse değişmez sana onu soylim. sevgin ağır basıyosa bununla yaşayabilirsin. eger yok sevgimide tuketir diyosan baştan kesip atmak daha iyidir.
erkek kuaför konsuunda acabalarım yok değil zaten..öyle kıskanç eşler varki kuaförde saçını erkek kesti diye kavga çıkaran!! umarım o kadar değildir..
ay gülesim geldi. tam iki gun boyunca küstü benimki bana bu nedenleöyle kıskanç eşler varki kuaförde saçını erkek kesti diye kavga çıkaran!! umarım o kadar değildir..
bende soğumaktan korkuyorum yani işin sonu buraya giderse diyeHiç sevmem aşırı kıskanç insanları. Anında soğurum. Belli bir zamandan sonra çekemiyor insan. Zaten bu kadar kıskançlığa sevgi göstergesi olarak görmüyorum. Ufak tefek şeyler olunca insanın hoşuna gidiyor ama fazlası çekilmiyor.
evet şuan giyim ve makyaja ama hafiften de konustugum şinsanlara karısır oldusadece saça makyaja ve giyime mi karışıyor onları mı kıskanıyor yoksa daha üst boyutta mı ?
eski erkek arkadaşım sınıftaki erkeklerle konuşmayacaksın demişti (ki sınıfımda 100 erkek 16 kız vardı) sırf bu yüzden ayrıldım bana ters geliyor bu kadar kısıtlama
iyi düşün taşın derim. sonucta herkesin bi kötü huyu vardır. baska kotu yönleri yoksa ve cok sevıyosan neden olmasınbaşlarda hep bi umdudum vardı ama değişir ne olucak diye.. ama yok arttı da arttı.. bunun haricinde kötü bişi olsaa resti çekicem ama bu yüzden dee bilmiyorumçok seviyorum evet
çok iyi düşün ve sakın evlenince düzelir diye aklından geçirmeevet şuan giyim ve makyaja ama hafiften de konustugum şinsanlara karısır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?