- 9 Kasım 2016
- 17
- 10
- 1
- Konu Sahibi SevdamSonsuz
-
Kizlar seni yeterince yormuyo galiba? Es niye kiskanilir ki? Sevmek ve guven duymak varken..Arkadaşlar bu derdimi ancak buraya yazabilirim Evliyim iki kızım var.Sıkıntım cok fazla esimi kıskanmamo kadar kıskanıyoromki eski yasadıklarını bile ogrenmek istiyorum. Ve artik esimi boğmak üzereyim. Cok yıprandım ne yapmam gerek.Kıskanç olupta terapi olup iyi olan varmı. Lütfen bana yardımcı olun
Kıskançlık değil,öz güven eksikliği,kendini geliştirememe,aşırı ilgi merakı,bir insana bağımlı yaşama isteği.Tedavi olmalı,kendini geliştirici şeylerle lgilenmelisin.Arkadaşlar bu derdimi ancak buraya yazabilirim Evliyim iki kızım var.Sıkıntım cok fazla esimi kıskanmamo kadar kıskanıyoromki eski yasadıklarını bile ogrenmek istiyorum. Ve artik esimi boğmak üzereyim. Cok yıprandım ne yapmam gerek.Kıskanç olupta terapi olup iyi olan varmı. Lütfen bana yardımcı olun
Disardan hep esimin beni cpk sevdigimi soyleeler ama..gercekten sorunun bende olduğuna eminim.Bazen atak gibi geliyo krizlerin cook fazla Kıskanç oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?