Kıskançlık

SevdamSonsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
17
10
1
Arkadaşlar bu derdimi ancak buraya yazabilirim Evliyim iki kızım var.Sıkıntım cok fazla esimi kıskanmamo kadar kıskanıyoromki eski yasadıklarını bile ogrenmek istiyorum. Ve artik esimi boğmak üzereyim. Cok yıprandım ne yapmam gerek.Kıskanç olupta terapi olup iyi olan varmı. Lütfen bana yardımcı olun

İki çocuğunuz varmış niye bu kadar kıskanıyorsunuz ki
Eşiniz sizi kıskandıracak şeyler yapıyorsa o ayrı
Ama yoksa paranoyaklık yapmayın lütfen
Aile danışmanına gidebilirsiniz bu kıskançlıktan kurtulursunuz:)

Herkes kıskanır sevdiğini,dozu aşmadığın sürece tatlıdır.. fazlasında özgüven eksikliği yada eşten daha aşağıda görme durumu oluyor genelde. Yardım alabilirsinz,faydası olur mutlaka.

Altında kesin birşey yatıyordu çocuklukta yaşadıklarından,ailenizle alakalı belki de..Yıpratmayın kendinizi hayat çok kısa..

Ben de kıskanç bir tipim.

Ama şunu düşünün. Esas kiskanilmasi gereken sizsiniz. Eşinizle evli olan, geceleri aynı yatağa giren ve iki çocuğunun annesi sizsiniz. Eşiniz sizi aldatmadiysa hiç tabii...

Ben kendimi böyle telkin ediyorum. Sevgilim beni hiç aldatmadi, beni seviyor ve benim yanımda. Ona aşık olanlar beni kıskansın diyorum kendime hep.

Dışardaki kadınlar sizi kıskansın. Mutlu olun. Mutlu edin. Onlar sizi kiskansin

Disardan hep esimin beni cpk sevdigimi soyleeler ama..gercekten sorunun bende olduğuna eminim.Bazen atak gibi geliyo krizlerin cook fazla Kıskanç oluyorum.

Kizlar seni yeterince yormuyo galiba? Es niye kiskanilir ki? Sevmek ve guven duymak varken..

Kıskançlık değil,öz güven eksikliği,kendini geliştirememe,aşırı ilgi merakı,bir insana bağımlı yaşama isteği.Tedavi olmalı,kendini geliştirici şeylerle lgilenmelisin.

eşine güvenmemesiyle alakalı bence bir kere kötü bir durum yaşaması bile yeterli güven bozulduğu zaman kıskançlık başlıyo daha doğrusu merak diyelim ne kadar seviyo merakı

bana göre aşırı kıskançlık güvensizlikten kaynaklanır....herşeyin bir dozu vardır...fazlası zarardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…