- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
Aynen dediğiniz gibi bana güvendiğini söylüyor fakat bu durum onu strese sokuyormuş. Aklı bende kalırmış.Daha evlenmeden başlamış kısıtlamalar. Yol yakın. Düzeltirim diye düşünme derim seminere sana güvenmediğinden gitmeni istemiyor. Sorsan çevreye güvenmiyorum der. Kariyerin var mis çok dengesiz davranırsa bas totosuna tekmeyi
Yalan bak yalan. Sana güvense git canım ben sana güveniyorum der. Ama kişi kendinden bilir işi yapıyor yani ne düşünüyorsa sana güvenmiyor :)Aynen dediğiniz gibi bana güvendiğini söylüyor fakat bu durum onu strese sokuyormuş. Aklı bende kalırmış.
beraber gidin ya da zorunlu değilse gitmeyin
beraber gidin ya da zorunlu değilse gitmeyin
Anlaşıp bı daha önüne ısıtıp ısıtıp koyuyorsa acaba birileri kulağına kar suyu mu kaçırıyor kiMerhaba arkadaşlar , işim dolayısıyla katılmam gereken bir seminer var. Nişanlım gitmemden yana değil seminer şehir dışında olduğundan dolayı. Bir kaç gündür bu konuda tartışmalarımız oluyor.Dengesiz davranıyor bir an ikna ediyorum bir kaç saat sonrada vazgeçip gitmeni istemiyorum diyor.Beyin olarak çok Yoruldum gerçekten..
O da gelsin, en azından (nişalının) beynine biraz oksijen gider.Merhaba arkadaşlar , işim dolayısıyla katılmam gereken bir seminer var. Nişanlım gitmemden yana değil seminer şehir dışında olduğundan dolayı. Bir kaç gündür bu konuda tartışmalarımız oluyor.Dengesiz davranıyor bir an ikna ediyorum bir kaç saat sonrada vazgeçip gitmeni istemiyorum diyor.Beyin olarak çok Yoruldum gerçekten..
o zaman eşinizi ikna edin.
şimdi eşinizin kaygıları ne olabilir?
sizin aldatma riskiniz mi?
yoksa orda kendinizi koruyamayacağınızı mı düşünüyor?
yoksa iş arkadaşlarınıza mı güvenmiyor?
önce sebebini bulun sonra bi yol çizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?