Bu çok sık yaşadığımız bir durum değil arada bir olduğunda da ikimizi de kötü etkiliyorum. sürekli olsa ayrılmayı düşünebilirim ama birbirimizi seviyoruz ve bu sorunumu düzeltmek için çözüm arıyorum. Çünkü benimle ilgili bir şey ayrılıp başkasıyla olduğumda da aynı sorunları yaşamayacağımın garantisi yok sonuçta.Valla ayrilin adami bırakın kimse sizin sacma kiskancliklarinizla uğraşmak zorunda değil ki, hayati zehir etmeyin kimseye o yuzden. Kiskancligin sadece ozguvenle alakasi oldugunu düşünüyorum, sacma olanlari icin yani..
Siz nasıl üstesinden geldiniz acaba? Dediklerinizde çok haklısınız.Bu tarz basit şeylerde çok yükselirseniz gerçek bir olayda vereceğiniz tepkiler kaileye alınmaz. Yerli yersiz parlamak en çok size zarar verir. Eğer geçmişte sizi bu kadar kıskançlığa itecek bir davranışı olmadıysa başka insanlardan kalan travmalarınızı adama yansıtmak adil olmaz. Bir de basit gösterir sizi bunu düşünün her zaman. Bir süre sonra poposu kalkar, sizden sıkılır, bunalir ve terk edilmeye kadar gider. Biraz kendinize uğraş bulun derim. Ona sarmayın gün içinde. Elbette kendi sınırlarımız vardır hayatta ve hayat arkadaşımız bunun dışına mümkün mertebe çıkmamalıdır ancak unutmayın ki annesi değilsiniz. Adamı ve ilişkinizi yıpratmayın, kendinize de hak ettiğiniz değeri verin. Çünkü bu yersiz kıskançlıklar bir süre sonra özgüven eksikliği yaratır kişide. Ben de zor attım üstümden bu ölü toprağını. Oradan biliyorum
Merhaba herkese. Benim 2 yılı biraz geçen bir ilişkim var. Genel olarak her şey güzel gidiyor diyebilirim. Ancak kıskançlıkla ilgili problemlerim var. Sevgilime güveniyorum ama en basit şeyde bile inanılmaz kıskançlık yapıyorum ve çok yükseliyorum o an mantıklı düşünemiyorum sakinleşmem de uzun sürüyor ama düşününce ne kadar saçma ve mantıksız şeyleri kıskandığımı farkediyorum. Yani en basit şeyde bile olay olduğu sırada inanılmaz yükseliyorum ve kıskanıyorum ister istemez etrafıma sevgilime de yansıtıyorum o an bunu engelleyemiyorum. Her ne kadar sonrasında saçma şeyleri kıskandığımı farketsem de anlık şekilde duygularımı kontrol edemiyorum maalesef. Haksız olduğumu da biliyorum sürekli kendimi düzeltmek için yollar arıyorum psikologla görüşmek faydalı olabilir ancak şuan buna maddi imkanım yok maalesef. Sizlerden bu şekilde sorun yaşayıp nasıl başa çıktığından bahsedenler olursa belki yardımcı olur diye bu konuyu açıyorum. Çünkü herkesten çok kendimi yıpratıyorum bu şekilde ve bu durumu değiştirmek istiyorum.
düzelecek bir durum değil ki bu. Karakteriniz böyledir muhtemelen.Bu çok sık yaşadığımız bir durum değil arada bir olduğunda da ikimizi de kötü etkiliyorum. sürekli olsa ayrılmayı düşünebilirim ama birbirimizi seviyoruz ve bu sorunumu düzeltmek için çözüm arıyorum. Çünkü benimle ilgili bir şey ayrılıp başkasıyla olduğumda da aynı sorunları yaşamayacağımın garantisi yok sonuçta.
Yani hal hareketlerini izlemiyorum o şekilde. Hani bir şey yapıyor mu diye endişem de yok aslında Instagramdan kız ekleme vs gibi bir durum da yok. Benimki şöyle örneğin okuldan aynı grubundan bir kızla okul içinde baş başa oturduğunu gördüğümde kıskanıyorum. Öyle çok samimi arkadaş da değiller ama sonuçta kendi grubundan arkadaşını kıskanmayı doğru bulmuyorum düşününce, görünce de çok yükseliyorum. Kendimle çelişiyorum böyle hep genel olarak biriyle yalnız görürsem filan oluyor.Rüyanda görüp boğazlamıyorsan sorun yok
Şaka bir yana kıskançlık boyutu önemli bana göre, çok kıskanç yapıda biriydim gizli gizli hal hareketlerini çevresini şöyle bir incelerdim ama herhangi bir rahatsızlık görmediysem belli etmezdim.
Belli ettiğim şeyler de bana da mantıklı geliyorsa ediyordum,o da hak verip dinliyordu.
Erkeklere belli edince bu durumu ya daralıp gidiyor ya totişleri kalkıyor.
Senin kıskançlık seviyen ne işte? Bu önemli.
Aynı okulda mısınız?Yani hal hareketlerini izlemiyorum o şekilde. Hani bir şey yapıyor mu diye endişem de yok aslında Instagramdan kız ekleme vs gibi bir durum da yok. Benimki şöyle örneğin okuldan aynı grubundan bir kızla okul içinde baş başa oturduğunu gördüğümde kıskanıyorum. Öyle çok samimi arkadaş da değiller ama sonuçta kendi grubundan arkadaşını kıskanmayı doğru bulmuyorum düşününce, görünce de çok yükseliyorum. Kendimle çelişiyorum böyle hep genel olarak biriyle yalnız görürsem filan oluyor.
Çocukluk travmalarınız varsa bu yaptıklarınıza yol açabilir bi psikologla görüşün bence. Bi de kan değerlerinize baktırın 2 yıl önceki halime az çok benzettim şu anki siziMerhaba herkese. Benim 2 yılı biraz geçen bir ilişkim var. Genel olarak her şey güzel gidiyor diyebilirim. Ancak kıskançlıkla ilgili problemlerim var. Sevgilime güveniyorum ama en basit şeyde bile inanılmaz kıskançlık yapıyorum ve çok yükseliyorum o an mantıklı düşünemiyorum sakinleşmem de uzun sürüyor ama düşününce ne kadar saçma ve mantıksız şeyleri kıskandığımı farkediyorum. Yani en basit şeyde bile olay olduğu sırada inanılmaz yükseliyorum ve kıskanıyorum ister istemez etrafıma sevgilime de yansıtıyorum o an bunu engelleyemiyorum. Her ne kadar sonrasında saçma şeyleri kıskandığımı farketsem de anlık şekilde duygularımı kontrol edemiyorum maalesef. Haksız olduğumu da biliyorum sürekli kendimi düzeltmek için yollar arıyorum psikologla görüşmek faydalı olabilir ancak şuan buna maddi imkanım yok maalesef. Sizlerden bu şekilde sorun yaşayıp nasıl başa çıktığından bahsedenler olursa belki yardımcı olur diye bu konuyu açıyorum. Çünkü herkesten çok kendimi yıpratıyorum bu şekilde ve bu durumu değiştirmek istiyorum.
Olay esnasında otur nefes al durumu anlamaya çalış herşeyin farkındasın güç de senin elinde. Ha bir de ara sıra kendine benden iyisini mi bulacak ben çok degerliyim diye hatırlatMerhaba herkese. Benim 2 yılı biraz geçen bir ilişkim var. Genel olarak her şey güzel gidiyor diyebilirim. Ancak kıskançlıkla ilgili problemlerim var. Sevgilime güveniyorum ama en basit şeyde bile inanılmaz kıskançlık yapıyorum ve çok yükseliyorum o an mantıklı düşünemiyorum sakinleşmem de uzun sürüyor ama düşününce ne kadar saçma ve mantıksız şeyleri kıskandığımı farkediyorum. Yani en basit şeyde bile olay olduğu sırada inanılmaz yükseliyorum ve kıskanıyorum ister istemez etrafıma sevgilime de yansıtıyorum o an bunu engelleyemiyorum. Her ne kadar sonrasında saçma şeyleri kıskandığımı farketsem de anlık şekilde duygularımı kontrol edemiyorum maalesef. Haksız olduğumu da biliyorum sürekli kendimi düzeltmek için yollar arıyorum psikologla görüşmek faydalı olabilir ancak şuan buna maddi imkanım yok maalesef. Sizlerden bu şekilde sorun yaşayıp nasıl başa çıktığından bahsedenler olursa belki yardımcı olur diye bu konuyu açıyorum. Çünkü herkesten çok kendimi yıpratıyorum bu şekilde ve bu durumu değiştirmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?