Kiskanclikmi benimkisi?

Gercekten boyle insanlara kufur etmek geciyor icinden bu ne çiğlik ya teselliymis onun tesellisine ihtiyacin mi var?digeride karnini ortuyor şaka gibi ...etrafindakiler aptal kuzum seninle alakali degil sende aglama guclu dur ne olur ya insanlar zaten acimasiz bu kadar hassas olurdan yarani iyice deserler oyleysende belli etme sor bakalim neden milletin cocuhunu alacakmisim?ya da neden karnini kapatiyorsun diye kibarca sor kalirlar oyle

Üc ay önce cinsiyetini ögrendigim gün kaybetim bebegimi regl günlerim yaklastikca nefesim kesiliyor kimseyi görmek istemiyorum.su anki ruh halim beni benden alan
canımöncelikleee çoook geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın. ben de geçtım o surecten. çok ıyı anlıyorum senı. eltine ne denir ki. Allah yasatsın dıyecem karnındakı melek onun ne sucu var. Allah akıl fikir versin vicdan versin. kalp versin diyeyim en temizinden.

düşüklerine gelince iyi bi üniversiteye git düşükler neden oluyor arastırlar. kaybın seklı de onemlı ben 16 ve 24 haftalık ıkı bebeğimi kaybettım. rahım ağzı yetmezliği nedeniyle. bır anda suyum geliyor. bunlar onemlı kayıp seklın haftan ıstersen özelden konusabılırz.

Aynı yollardan geçen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Oğluma 9 yıl sonra kavuştum öncesinde ise 5 günlük bebeğimi kaybettim. Çevremdeki insanlar kendi çocuklarına nazarım değecek korkusuyla sevdirmezler, kucağıma vermek istemezler bebek tutmasını bilmez diye. Doğum günlerine çağırmazlardı. Artık o dereceye gelmiştim ki tv.de falan bebek görsem hamile birini görsem saatlerce ağlama krizine gidiyordum. Çok yakın arkadaşımız doğum yaptığında bebek görmeye gitmiştik bir kaç arkadaş. Bebek şekeri verirler ya inanın bir tek bana vermedi o kadar kişinin arasında. 10 yıldır o anı unutamam.
kıskançlık değil yaşadığımız şey içimizdeki Özlem’in dışa vurması. Bir de ister istemez yaşadığımız umutsuzluk durumu.
Size de Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir evlat nasip etsin inşallah. Bir ara psikolojik destek almıştım tavsiye ederim.

Patavatsız bir elti....Aman Allahım nasıl seni kıracağını bile bile laf sokmuş.
Ağlamakta kırılmakta dibine kadar haklısın. Kıskançlık değil bu. Rabbim yardımcın olsun. En kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin. Bende 3 kez düşük yaptım. Aynı duyguları hissettiğim oldu. Şimdi ellerinden öper 3 tane sağlıklı evladım var. Dileyen herkese nasip etsin Rabbim.

Siz kıskanç değilsiniz. Çevrenizdekiler patavatsız. Allah tez zamanda kucağınızı doldursun.

Okurken eltınız ıcın yuh artık dedim. Allah sizlere sabır versin. eltinize de hidayet. üzülecek olan siz değil, eltiniz olmalı. bir kadın olarak eltinizin sizin yanınızda, destek vermesini isterdim . aynı durumda kendıde olabılırdı. ama işte insanlar bir tuhaf. anlam veremiyorum. bu arada...

Eklentiler

• IMG_1270.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 37
O duyguyu ben de çok iyi biliyorum malesef. Kötü hisler beslemiyoruz, hasetlenmiyoruz, fesatlik yapmiyoruz. Asla kiskançlik degil bu duygunun adı. Tarifi imkansiz bir his biliyorum, sizinle ayni hisleri paylasiyorum.
Eltinizi ve onun gibi terbiyesizleri allaha havale ediyorum. Bitmez böyle insanlar.
Size üzülmeyin diyemiyorum çünkü elinde degil insanin üzülüyoruz. Ama lütfen yipratmayin kendinizi, hayatin tadini cikarin.
Rabbim size de, bize de, tüm bizim gibi bekleyenlere, isteyenlere nasip etsin insallah ❤

Allah im ikimize evlat hasreti ceken herkese sagliklisini nasip etsin insallah canim.

Allah im ogluna saglikli mutlu yillar nasip etsin canim Allah im bir ömür boyu beraber yasam nasip etsin. Allah im sana bebek icin dagitilan sekeri bile laik bulmayanlarida islah etsin

Aminnn Allah im bizlere bizim gibi hasret ceken herkese nasip etsin insallah canim ❤

Üç sene sonra tüp bebeğe rağmen olmayan bebeğim Allah'ın hikmeti kendiliğinden oldu benim bı oğlum var ona rağmen çok üzüldüm yıprandım umudunu kaybetme allah çok büyük ummadığın anda yeşersin umutların inşallah

Allah im ogluna saglikli huzurlu ömürler nasip etsin insallah canim.bibisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim ❤

Allah im bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim.bir iki ay sonra tekrardan tüp bebek icin türkiye ye gelmeyi planliyoruz insallah Allah tan hayirlisi canim ❤

Diğer konuların oldukça normal ( içten içe sen de evlat istediğin için arzun alevleniyor bu cok insani. Kıskanç değilsin normalsin) de eltin nasıl bir ruh halinde Allahtan ona şifa diliyorum

Allah im ogluna saglikli huzurlu ömürler nasip etsin insallah canim.bibisinide saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim ❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun ben nezaman bu dünyaya bir daha gelmiycem herşeyin güzeli bana nasip olmak zorunda değil bu dünyada ne imtihanı olanlar var olmuyorsa olmasın dedim yeniden gülmeye başladım başka planlar yaptım ozaman oldu amh 0.23 yumurta yok gibi sadece iki yumurta toplandı benden bir kalitesiz embriyo oluştu kafandan at sakin ol derlerdi nasıl aticam derdim her adet oldum yumurta günü nezaman diye saymaya başlardım biliyorum zor unutmak ama kafanı dağıt başka şeylere odaklan herşey inşallah çok güzel olucak hep ediyorum doğum sancısı çekerken de dua edicem Allah herkese nasip etsin

Rabbim en kısa zamanda kucağınizi doldursun daha fazla aratmasın inşallah Eltiniz kötü biri ve empati yoksunu.

Allah im ikimize evlat hasreti ceken herkese sagliklisini nasip etsin insallah canim.
Amin amin inşallah canım. Rabbim çok büyük bizim de yüzümüz gülecek inşallah. Allah herkese merhamet vicdan versin kimse kimsenin halinden anlamıyor.

Rabbim en kısa zamanda kucağınizi doldursun daha fazla aratmasın inşallah Eltiniz kötü biri ve empati yoksunu.
Aminnnnn canim Allah razi olsun ❤ bende bu söylenenlere böyle davrandiklari icin oturup aglamamin sebebi kiskaniyormuyum niye icim aciyor diye düsüncelere girmisken. Sizin gibi insanlarin dualarini okudugum zaman ruhum huzur buluyor Allah razi olsun canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…