Kiskanclikmi benimkisi?

Hamile akrabanızın karınızı kapatması abes gelmedi sen üzülürsün diye yapmıştır bende bebek isteyen bir arkadaşım olsa belki içten içe üzülür diye pek görünmek istemezdim tamamen iyi niyetle.Ama eltiniz tam bir gerizekalı teselli olsun ne demek ne kadar ayıp çocuğu gönderip keyif yapacak birde teselli diyo işte bu insanlar çok tehlikeli siz kıskançlık yapmıyorsunuz kesinlikle.Uzulmeyin her şeyin zamanı var bende ilk bebeğimi kaybettim 2.si sağlıklı oldu sukur hemde 37 yaşında doğum yaptim.yasiniz kaç bilmiyorum ama doktora gittiniz mi belki pıhtılaşma sorununuz falan var kontrol ettirin kendinizi birşey varsa tedavinizi olun yakın arkadaşlarımdan hic çocuğu olmaz denilip çocuğu olan var Allah sağlıkla isteyen herkese nasip etsin lütfen insanlara takilmayın içiniz rahat olsun elinizle de çok goruşmeyin

Hiç kiskanclik degil. Ic burukluğu.
Eltinizin çocukları garantili herhalde

Canım kıskançlıkla asla alakası yok.. Tabi ki içinizden diyorsunuz keşke bende biran önce hamile kalsam benimde bebeğim olsa falan ama o da fesatlık tarzı birşey değil.. Aynı şeyleri yaşadım..

Sizin eltiniz gibi bir şuursuz da benim akrabam vardı..Benimde 2. Gebeliğim di ve 18 haftalık bebeğimi kaybedeli 15 gün olmuştu o da hamileydi.. O aralar Kimsenin telefonunu açmayan ben birden gafil avlandım aça aça da o şuursuzun telefonunu açtım yani.. Bana dediği şey " bizde 17 haftalık olduk çok şükür, senin bebeğin yaşasaydı ama büyük olacaktı benimkinden dimi??, sahi kaç haftalıkken vefat etmişti?" dedi.. Aynen bu şekilde dedi.. Donup kalmıştım sadece. Ve yatana kadar ağlamıştım..

Var işte çevremizde böyle şuursuzlar.. Rabbim de bizi bunlarla imtihan ediyor demek ki..İnşallah Allah size tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.. Sıkmayın canınızı lütfen..

Tamamen insani duygular yaşıyorsun. Sende bir sorun görmüyorum da etrafındaki mal ordusu esas sorun.

hele o eltin.... sürekli çocuk yapmak marifetmiş gibi bir de çocukları sunum yapıyor. bu hareketi yaparken beynini kolunun altına mı aldı acaba merak ediyorum?

inşallah sende bir gün anne olursun ve onlara ilk ultrason resmini 50ye70 büyütüp yollarsın

Alınganlaşmışsınız ama kıskançlık değil bu bi nevi sabırsızlık, çok fazla istemek. Çocuk neden olmuyo doktora gittiniz mi? Bi sorun yoksa belki bu psikolojinizden olabilir kendinizi aşırı baskılamışsınız

Cahillik mi desem gerizekalılık mı desem eltinizin yaptığına bilemedim. Teselli vermek için konuyu açmış desem alakası yok o konu öyle mi açılır

Boşboğaz eltiyi cehenneme atmışlar, bu odunlar yaş diye bağırmış.

Rabbim herseyi gönlüne gore versin

Daha öncede yazmıştım ama buradaki yazılanları okuyunca tekrar aklıma geldi. Arkadaşın bebek mevlidinde arkadaşım misafirlerle ilgilenmek için bebeği kuzenine verecekti o da dedi ki nazhaniye ver o çocuğa hasret benim 3 tane var. O kadar kalabalıktı ki ne diyeceğimi şaşırdım kızardım bozardım hasret olsam yapardım vs gibi bir şey geveleyip çıktım ordan sonrada böyle ortamlara hiç katılmadım hala da katılmıyorum.
Mesela dolaptan su içtiğimi görünce direk diyemiyorlardı da ayy bilmem kimin kızı soğuk su içmiş çocuğu olmamış diyorlardı bunun gibi milyon tane örnek sayabilirim. Ne kadar acı

Inan ki alinmiyorum is arkadaslarim beni hep gülen herkesle konusup cözüm bulmaya calisan cokkkkk sabirli biri olarak bilirler.doktora esimle beraber gitik ikimizdede bir sey bulamadilar.psikoloji olarak evet yoruldum yiprandim ama sükür deyip beklemdeyim. Benim anlamadigim cevremden niye bebek konusu olunca hastalikliymisim gibi benden uzaklasmalari ve benim bu duruma aglamam.

Kıskançlıkla alakası yok..
Çok olmasını istediğimiz birseyi baskalarında gorunce kalbimiz bi buruk olmuyor değil. Bi anda ağlama krizi tutuyor cıdden bu onların sahip oldugu seyi kıskandıgımızdan olmuyor Allah herkese daha çok versin diyoruz hatta ama artık o istediğimiz seye duyarlılığımız o kadar cok artmıs oluyor kı en ufak seyde hemen duygusal olarak bı patlama yaşanıyor.. Allah kalbimizi biliyor bugun ağlayarak imrendiğimiz ne varsa rabbım tez zamanda herkese yasatsın hayırlısıyla ruh halınden cok ıyı anlıyorum bi dolmuşluk bir taşmışlık var en ufak seyde ağlama krızıyle kendını gösteriyor bence bir muddet sende uzak kalmaya calıs kendınle bas basa kal canım

Kıskançlık değil sizinkisi, bizim toplumun saçmalıkları işte, üzme kendini herşeyin hayırlısı..

Insanin yarasina tuz basmaya ne kadar meraklilar ya.o anda bogazina takilan birsey oluyor aglamaktan baska caren olmuyor. Icimden bi bitmediniz diyesim geliyor

3,5 sene bu tür seyleri yasamıs biri olarak ,bebeğinizi kucagınıza aldıgınızda ne kadr sacma seyler icin aglamısım üzülmüsüm diyeceksiniz.
Hamile kalmaya calısırken gittiğim tatillerde cocuklu ailelere özenir,kendime zehir ederdim tatili.
Cok sükür kzıımla ilk tatilimizi gecen sene eylülde yaptık,kumda gecirdim tatili
Keske zehir etmeyeymisiimde keyfini süreymisim
Yani duygularınızı cok iyi anlıyorm ,Rabbim tez zamanda kucagınızı doldursun ins.
Ama o eltiden uzak durun derim.
İnsan değil sanırım Elyn kendisi galiba.

Ayyyy insallah canim ya.Allah im prensesinleeeee nice nice tadiller yasatsin. Kuma giren o topisss ellerini yerimm❤

Diğer arkadaşların üzülme diye ne yapacaklarını bilemiyorlardır hepsi de artniyetli değildir
Ama ektim patavatsız görgüsüz kaba insanlık yok onda ne desek az
Kendini bu kadar üzme ama hamile kalabilmek için sağlıklı bir beden lazım sen kendini üzdükçe zayıflar vücudun
Rabbim sana tez zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah

Bunlar çok normal duygular. Iyi niyet adı altında size söyledikleri cümleler ve sordukları sorular yanlış. Yalnız değilsiniz, bir cok kadın bunu yasıyor. Her seyin bir zamani vardır ve o zaman gelecek mutlaka. Sadece inanın

Çevrenizin hastalıklı gbi davranmasını düşünmeniz hassas olmanızdan kaynaklı. Alınganlık demeyelim de hassas olmak diyelim ona o zaman. Aslında hiç konusu açılmasa kimse bebekten bahsetmese sorun kalmz ama malesef illa ki bi yerden bi kişiden bebek konusu açılır hassas olmayın bu konuda olursanız kişisel algılarsınız ve psikolojiniz etkilenir

Eltiniz tam bir gerizekalı. Konu bu olmasa bile başka konularda da mutlaka hadsizlik yapacak bir tip belli. Arkadaşınız belki üzülmeyin karnına odaklanıp diye kapatmış olabilir ben öyle algıladım. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi yapsın inşallah sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…