kıskançlıktan deliriyormusunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kıskancım ama o kadar abartılacak gibi değil boyutu...Bazen kendime diyorum kıskançlık saçma yani kıskandığımda elime ne geçecek sanki bana çok mu bağlanacak ya da daha fazla mı sevecek ? Yeteri kadar bağlı ve seviyor sonuçta bu kıskançlığım ancak kendime zarar eder diyip kontrol etmeye çalışıyorum bu huyumu..Ama benim sevgilimin durumu çok kötü beni herşeyden kıskanıyor senağlamaBu yüzden tartışmalar yapıyoruz..Acaba banamı güvenmiyor? Her seferinde sana güveniyorum ama karşındaki insanlara güvenmem diyip kapatıyor konuyu:a015:

asiri KISKANCIM bunu kabul ediyor ve itirafda ediyorum,ama tel.niye mesgul vs oyle fikirlere kapilmam.. yanliz yan komsumuz var biraz yasli esimle gulerek selamlasip konusuyor beni gorunce somurtuyor ona bile kiskanmistim.. napim canayakin sicak kisiligi var karsindaki insan hemen eriyeveriyor o yusdende kiskaniyorum ,ilk basta akrabasindanda kiskanmistim ama artik oyle yapmiyorum gercekten asiri kiskanclik hic cekilir gibi deil.. :1closedeyes:

haklısın bacım ama tamam adamın agzından çıkmış birkere daha bunun uzatmanın anlamıda yok..resmen adam sana yalvarmış..birrdaha dikkat eder uzatma barış koçişinle....

ya ben çok kıskancım güzelmi değilim hani gitsin aldatsın hayır çokta güzelim.erkek arkadaşımın bana deli olduğunu biliyorum,ama biz uzaktayız o yüzden sorun oluyo sanırım..benimki hastalık galiba..

acaba gerçekten burçlarla bi ilgisi var mı? bende akrebim ve aşırı kıskancım. her seferinde yapmıcam diyorum ama yinede yapıyorum. galiba bende hastayım.

burclarla ilgilenen biri olarak sana izah edeyim Evet bu burclarla ilgili . akrepler asiri kiskanctir hastalik boyutunda diyebilirim. kendimden biliyorum. evlenmeden once esim cok kiskanc oldugunu soylediginde ben ondan daha cok cok kiskanc oldugumu soyledigimde,yokya benden fazla kiskanc olamazsin demisti,evlendikten sonra teslim oldu ve onayladi garibim.. esimden ogreniyorum asiri kiskanmamayi ama bi bayanla dialog kursun hatta metroda bilet satan kadinla tebessum ederek konussun ona bile bo zu lur um... cok kotuya... o da bana anlatmaya calisir hic kiskanma demiyorum ama seninki asiri yok yere ve sebebsizce , ortasini bulman lazim yoksa hayatimiz zehir olur diyor... tabi ama mesela bazi akrepler cok kiskanc olmayabilir sonucta yukselen burc diyede birsey var onun etkisi coksa asiri kiskanc olmayabilir.. hoscakal akrep arkadasimmm :smiley-cool: sana tavsiyem kiskancligi fazla belli etmemen yoksa erkekler kendi hakkinda cok sey dusunmeye baslar vay be ben neymisim diye tavsiye ediyorum sana ama ben genede ksikaniyorum kis kisss :bbo:tatlicadiarzu

ben hiiiiççççççççççççççç kıskanmam. çünki kendime çokkkkkkkk güvenirim.benim gibisini bulamaz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
arkadaşımla ramızda bu hep kavga nedeniydi
sebeb benim kıskanmamam dı
:))))))))))))acaipti ye kadın gibi kıskanılmak isterdi.sen beni sevmiyorsun sevsen kısknaırdın derdi

itiraf edıyorum, kıskancım ben ama aşacam özelime yardımınız olacaksa yazabılırsınız nasıl aştınız merak ettım de hadi bismillah

itiraf edıyorum, kıskancım ben ama aşacam özelime yardımınız olacaksa yazabılırsınız nasıl aştınız merak ettım de hadi bismillah

tatlım huylu huyundan vazgeçmiyorki..ben dün neysem buğünde hala oyum ..ben kıskançlığı yenemedim..elimde değil...sevgiler..

bence güvenle alakası yok..yapı meselesi...

ÇOK AŞIRI KISKANÇ DEĞİLİM DEĞİLDİM.AMAN ZATEN YAPACAK OLDUKTAN SONRA KARŞINDAKİ HABERİN BİLE OLMUYOR.SANA O GÜVENİ EVRDİKTEN SONRA KISKANÇLIK YAPMAYA BİLE GEREK KALMIYO.Şeniz

ya ben en yakın arkadaşımdan bile kıskanıorum akrabalarından filan ne bilim çok zor bi durum içim içini yiyo

Kıskancım kaaaaarrrdeeşşiiiiiiiiiiiim ne yapayııııııımmmm:asigim::asigim::asigim:

Kıskançlıktan dliriyormuyummm ?? Evet ama her zamn değil. Ve sevgılım ıcın kıskançlıktan ağladığımı bılırım ya ..

evet bazen kıskançlıktan deliririm ama kıskançlık güvensizlik noktasında değil tabikii olmamalı da

Bende cok kiskancim ya ve nefret ediyorum bu huyumdan

bende aynıyımmm tatlım

eskiden hiç kıskanmazdım kimseyi kıskansam da açığa vurmazdım pek ama şimdi deliriyom kıskançlıktan bazen ne oliii bağaa böyle :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…