• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskancliktan kafayi yedim?

Lisa -esra söylerken çok benziyorlar ilk aklına lisa gelmiştir sonra değişiklik olsun sinir ol diye esra demiştir. Takılma öyle biri olsa söylemez o ismi...

İnsanların aldatılması ya da yaşadığı sıkıntıları sevgilinize anlatıp "sen de öyle misin haha" diye gülüyor musunuz?

Umarım güldüğünüz duruma düşmezsiniz. Ne diyim, ne denir?

Ne meraklılar eleştirmeye, kırıcı yoruma. Kendileri öyle eğleniyormuş kime ne. Bu arada şaka amaclı ağzını yokluyorsun ama direk söylemiyorsun sanırım. Sokmamak için
Canım sen takma, ben de her zaman kullanılan aramızda olan isimlerden farklı isim söylese aklıma takılır. ama üstüne düşme, içinde tut. Bir şey varsa kokusu çıkar.

İnsanların aldatılması ya da yaşadığı sıkıntıları sevgilinize anlatıp "sen de öyle misin haha" diye gülüyor musunuz?

Umarım güldüğünüz duruma düşmezsiniz. Ne diyim, ne denir?
Tabikide öyle değil insanların acısıyla nasıl dalga geçerim. Farklı bir konuydu kadin kocasini yanlis anlamisti aldatma falan yoktu 2010lara kadar inmiştim bulabilsem atardım

Ne meraklılar eleştirmeye, kırıcı yoruma. Kendileri öyle eğleniyormuş kime ne. Bu arada şaka amaclı ağzını yokluyorsun ama direk söylemiyorsun sanırım. Sokmamak için
Canım sen takma, ben de her zaman kullanılan aramızda olan isimlerden farklı isim söylese aklıma takılır. ama üstüne düşme, içinde tut. Bir şey varsa kokusu çıkar.

Cok tesekkurler♡

Bu şakayı yaparken telefondaydınız sanırım değil mi?

Büyük ihtimalle o sırada sosyal medya falan açıktır veya önünde Türkçe bir dergi bir kitap falan vardır Esra'yı oradan okuyup söyleyivermiştir. Takılacak bir şey yok bence, dert etme.

petraya ok, esra deyince auuvv
niye? ne de olsa petra eğlenir geçer mi diyorsunuz?

Tabikide öyle değil insanların acısıyla nasıl dalga geçerim. Farklı bir konuydu kadin kocasini yanlis anlamisti aldatma falan yoktu 2010lara kadar inmiştim bulabilsem atardım

Deyim yerinde eşeğin ekline karpuz kabuğu düşürme sen yine de canım. Bir arkadaşım bana demişti (erkek hemde) erkekler kendine güvenen kadına zarar vermekten çekinir ama güvensizlik varsa zaten güvenmiyor der yapacağını yapar demişti. :KK72:

Deyim yerinde eşeğin ekline karpuz kabuğu düşürme sen yine de canım. Bir arkadaşım bana demişti (erkek hemde) erkekler kendine güvenen kadına zarar vermekten çekinir ama güvensizlik varsa zaten güvenmiyor der yapacağını yapar demişti. :KK72:

Çok mantıklı.. Bir daha yapmayacagim sanirim bana ders olmuş oldu

Back
X