- 26 Temmuz 2016
- 338
- 228
- 103
- Konu Sahibi baharguzeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bir daha o tür şakaları konuşma sevgilinle şakası bile korkunçYAAA yapmaaa![]()
![]()
![]()
Tabikide öyle değil insanların acısıyla nasıl dalga geçerim. Farklı bir konuydu kadin kocasini yanlis anlamisti aldatma falan yoktu 2010lara kadar inmiştim bulabilsem atardımİnsanların aldatılması ya da yaşadığı sıkıntıları sevgilinize anlatıp "sen de öyle misin haha" diye gülüyor musunuz?
Umarım güldüğünüz duruma düşmezsiniz. Ne diyim, ne denir?
Ne meraklılar eleştirmeye, kırıcı yoruma. Kendileri öyle eğleniyormuş kime ne. Bu arada şaka amaclı ağzını yokluyorsun ama direk söylemiyorsun sanırım. Sokmamak için
Canım sen takma, ben de her zaman kullanılan aramızda olan isimlerden farklı isim söylese aklıma takılır. ama üstüne düşme, içinde tut. Bir şey varsa kokusu çıkar.
Tabikide öyle değil insanların acısıyla nasıl dalga geçerim. Farklı bir konuydu kadin kocasini yanlis anlamisti aldatma falan yoktu 2010lara kadar inmiştim bulabilsem atardım
petraya ok, esra deyince auuvv
niye? ne de olsa petra eğlenir geçer mi diyorsunuz?
Deyim yerinde eşeğin ekline karpuz kabuğu düşürme sen yine de canım. Bir arkadaşım bana demişti (erkek hemde) erkekler kendine güvenen kadına zarar vermekten çekinir ama güvensizlik varsa zaten güvenmiyor der yapacağını yapar demişti.![]()
Ay yok artik dkdnskf ne alaka Allah askina iftara az kaldı dayanın
Beni bir tek sen anladın canım sağol :) demekki okumakla anlamak arasında çok fark var.