- 25 Mart 2017
- 16
- 4
- 86
- Konu Sahibi bayanliloli
Bir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum