kıskançlıktan ziyade, heves etmişsinMerhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Kıskanclk degil onu biliyorum da bende bugun 10 aylik evli görümcemin hamile oldugunu duydum sevindim bende ama icimde birseyler koptu ne biliym iste :)Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Canım ewlenmesen bi dert ewlensen bi dert.off insan olmak zor sanırımBu kıskançlık değil ki senın olmadıgına uzuluyorsun eminim onun adına sevınıyorsundur.Bak ben de evlenemiyorum gecen arkadasla konustuk sen evlenırsen mutlu olurum dedım ama kendım ıcın uzulurum de neden olmuyor dıye bu bam baska bırsey kıskanclık degıl.
Evet hersey cok zor .Canı
Canım ewlenmesen bi dert ewlensen bi dert.off insan olmak zor sanırım
Rabbim isteyen herkese tez vakitre hayırlı saglıklı ikiz cocuklar versin inşallahhhAh ah,nasil bir duygudur cok iyi bikirim,5 yil evlat icin mucadele ettik,gecen sene 1 dusuk yasadim sonra 6 aylik erken dogum,simdide tuo bebek yaptirdim yine,bi evlat sahibi olmak icin ne acilar cektim bir ben bir Allah bilir,hamile haberi alinca dogum haberi alinca nasil aglarim hickira hickira
Allah kucağını doldursun. Ne kadar zamandır istiyorsun?Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?