Kıskanç değilsinMerhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Bende 3 senedir istiyorum 3 düşüğüm var üstelik, yengemin hamilelik haberinin üstüne "kıskandın mı beni" diye sormasıyla resmen travma yaşamıştım. Kaç gece ağladım salya sümük. Sonra geçti. kalbim öyle çok istiyor ki anne olmayı ama aklımla yatıştırmaya çalışıyorum kendimi vardır mutlaka bir hayır diye... Ki vardır arkadaşım. Vakti gelmemiş daha, ama bir gün olacak inşallah.. Allah sabır şifa versin isteyen hepimize.
Kıskanç falan değilsin ayrıca
Öyle demek istememişmiş samimiyetimize güvenmişmiş bıdı bıdı... Gereksiz insan. Samimiyeti kopardım meraba merabayız artık. Gidip yeğenlerimi sevip çıkıyorum. Ama yüzsüz doğumunda benim yanlarında kalmamı istediNe kötü insanlar var ya cocuğu kullanıp kıskandın mi beni diyor ve 3 düşüğünüz var
Hayırlısı demek lazım bazı şeylere ne kadar üzüldüğünü tabikide bilemem ama demek ki böle olması gerekiyor üzme kendini zamanı gelince herşey yolunu bulur yeterki sabretMerhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Ben de yillardir bebek mucadelesi veriyorum. Cevremde kolayca hamile kalanlari gordukce icim buruk oluyor. Seninki gibi... Bu kiskanclik degil henuz ama eger cook uzun sure bebegimiz olmazsa maalesef kiskancliga donusecekMerhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
Merhaba arkadaslar.benden bir yaş küçük 27 yasında kuzenim var.bugun ikinci cocugunu dogurdu.ilki yedi yasında.korunmayı bırakınca ilk ayfan hamile kalırım ben diyodu nitekimde öyle oldu.benimde bir düşügüm var senelerdir ugrasıyoruz cocuk için.bugun kuzenimin dogum yaptı haberini aldım.onun adına sewindim ama sanki bogazımda bişeyler dügümlendi.aglasam rahatlarım ama aglayamiyorum.günboyu onun yerinde kendimi hayal edip durdum.kıskanıyomuyum başka bişeymi anlamadım kendimi.sadece dertleşmek istedim.rabbim isteyen herkese wersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?