- 6 Mart 2022
- 16
- -2
- 1
- 38
- Konu Sahibi benimhikayemhuzun
-
senelerdir bayanlarin cok oldugu ortamda beraber calisiyor ama sanirim guvenmiyorum cunku calisanlariyla cok gereksiz fazlaca samimiSevgilinize güvenmiyorsunuz yoksa yanında kaç kız olursa olsun ister dünya güzelleri olsun ister cirkin olsun bakmazdı demek o potansiyeli görüyorsunuz sevgilinizde.
çok haklisiniz hangi birinden engellemeye caliscamSabırla bekleyin
Gelirse sizindir
Giderse hiç sizin olmamıştır
Çevresinde o olmasa başka kızlar olacak
Onun tehcihi olmadığınız sürece
Kafası karışan adamdan ne umuyorsunuz.İki ilgi görünce adamın şaftı kayacaksa bu adamla ömür geçer mi.Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm
öyle yapiyim dimi evet bu kafama yattiHiçbir şeyin farkında değilmiş gibi, ve acaip meşgulmüş gibi bir tavra gir.
Sen ceptesin, bunu bilerek biraz macera yaşamaya niyeti var gibi..
Kıskandığını belli edersen o tarafa daha çok itersin
HaklisinizNasipse el getirir yel getirir sel getirir nasip değilse senin olsa dahi kayıp gider elinden. Hem sevgllinde seni sevse kimseye bakmaz adam olan bakmaz yani. Kiskanmaya üzülmeye gerek yok.
Katılıyorum tam tersi taktiğe geçmen lazım bu saatten sonra sürekli dışarıdayım meşgulum havası yaratman artı olur.. yoksa kim o kız kimlesin vs yaparsan komple gider..öyle yapiyim dimi evet bu kafama yatti
Bence önce sen bırak ,ayrıl, başka sadık birini tercih ederim sen yollusun de olsun bitsin..
Siz güvenmiyorsunuz. Sevgiliniz her kuyruk sallayana gidecek potansiyelde size göre. Sizi değil ilginizi seviyor o zaman. Bu da düzgün bir ilişki mi sizce? Seven insanın kafası karışır mı ya? Benim sevgilim varken yürüyecek erkek kokusunu alsam topuklarım. Keza bilirim sevgilim de öyle yapar. Sizinki biraz... İlginç.Sevgilimle 3 ay süredir ayriydik görüşmüyorduk.Barıştığımız gün çalıştığı sektörde şubesi değişti.Daha iki gün olmasına rağmen oradaki bir kızla hemen takipleştiler sosyal medyasinda.Üstelik kızın 60 tane arkadaşı olmasına rağmen tek benimkini takip ediyor.Sevgilim bugün izinliydi bunu fırsat bilip kızı yakından görmek için iş yerine gittim.Kızı gördüm benimkinij ilgilenebilecegi bir tip gibi ama beni şaşırtan kız kasadaki diger kızlarla benimki hakkinda sohbet ediyodu.Sevgilim yöteci konumunda ve burda bana iş yaptirmiyolar yorulmuyorum demisti.Kizda digerlerine diyorki adam hic yerinde duramiyor illla bir is yapmak istiyosaniz buyrun paralari sayin fln dedim dedi ama ağzi kulaklarinda öyle keyifle bahsediyor ki yine yanılmadım kıskandigimi belli edip kendimi kucuk dusurmekte istemiyorum ama bunlar aynı ortamda ne olur bilemem kizin ilgisine ne kadar kayitsiz kalir ki benimki de samimiyeti seven birisi kiskancliktan olmek uzereyim kalbim agriyor o is yerine gectikten sonra da dogru duzgun iletisime gecmemeye basladi benimle galiba kafasi cok cabuk karisti ne yapacagimi bilmiyorum sabirla bekleyim diyorum ama kızlar bilemiyorum kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?