• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandığını belli etmek?

İşte şöyle şöyle oldu x de şunu yaptı. X bu konu hakkında şöyle düşünüyor. X de şöyle dedi. Nasıl oluyor bilmiyorum ama her gün bir kez lafı geçmeye başladı.iş hakkında da genel havadan sudan şeylerde de.
Of of of flört ettiklerini düşünüyorum

Nasıl oluyor böyle bir şey? Hiç mi kıskanmıyosunuz? 😂 Kaybetme korkunuz yok sanırım
😁Kaybetme korkusu kiskanmaya yol acmiyor ki,kaybetmekten korkan insan karsisindakine zarar vermez,ona guvenir,onu sever. Hic kiskanmadim bugune kadar,esim de beni kiskanmaz, guveniyoruz birbirimize.

[QUOTE
Bir kız vardı iş yerinden tanıştığı. Ben normalde kıskanmam. Önce arkadaşıdır dedim. Ama artık sürekli durduk yere lafını etmeye başladı birşey olduğunu anladım. Sonra öğrendim ki kız ona hoşlandığıyla ilgili birşeyler söylemiş bu da güya o taraflı olmamış bana söylediği bunlar. Doğru mu bilemem
Egosu okşanmıştır, illa hoşlanmasına gerek yok erkeğin; bir kadını böylesine ağzına sakız etmesi için.

😁Kaybetme korkusu kiskanmaya yol acmiyor ki,kaybetmekten korkan insan karsisindakine zarar vermez,ona guvenir,onu sever. Hic kiskanmadim bugune kadar,esim de beni kiskanmaz, guveniyoruz birbirimize.
Benim kıskanmamın kaybetme korkusundan olduğunu düşünüyorum. Sanki beni bırakıp kıskandığım kişiye gidecekmiş gibi geliyor. Bu sevgilime has değil genel olarak güvenemiyorum.

Benim kıskanmamın kaybetme korkusundan olduğunu düşünüyorum. Sanki beni bırakıp kıskandığım kişiye gidecekmiş gibi geliyor. Bu sevgilime has değil genel olarak güvenemiyorum.
O zaman guveninizi bosa cikarmayacak insanla birlikte olmalisiniz. Ya guvendiginiz insanla birlikte olun ya da birlikte oldugunuz insana guvenin;) yoksa bir ömür boyle gecmez,kiskanclik cok ilkel bir duygu.

Benim rahatsız olduğum kız da kariyer ve güzellik olarak dikkat çekici biri, başarılı.Hatta kariyer olarak sevgilimi ikiye katlar.
Kariyerli ve guzel kadınlar hep olacak ama, ısyerınde olmazsa baska yerde olacak.
Onları kıskanmakla gecer mi hayat?

Sevgiline onu kaybetmekten korktuğunu belli etme biraz daha bekle ve niye ondan bahsediyoruz ben tanımıyorum diyebilirsin hem kıskandığını belli edip hem yanında kalmaya devam edersen olmaz değersiz hissetmeye başlarsın

Son düzenleme:
Kız sevgilinden kariyerli falansa aslında sevgilinden hoşlandığı için değilde,sevgilisi/eşi olan erkekleri kendine bağlamaktan zevk alan k.şarlardandır.Sevgilinde kariyerli güzel hatun ona yürüyünce ayran budalası olmuş sanırım.Aradan sen çekilsen kız en fazla 2-3 ay sonra sevgiline tekmeyi basar çünkü o tiplerin amacı birinin elinden alma motivasyonudur

[QUOTE

Egosu okşanmıştır, illa hoşlanmasına gerek yok erkeğin; bir kadını böylesine ağzına sakız etmesi için.
evet bunun örneğini de görmüştüm
O zaman guveninizi bosa cikarmayacak insanla birlikte olmalisiniz. Ya guvendiginiz insanla birlikte olun ya da birlikte oldugunuz insana guvenin:KK66: yoksa bir ömür boyle gecmez,kiskanclik cok ilkel bir duygu.
katılıyorum ama güvenmek benim için çok zor yapısal sanırım, sevgilim çok yakışıklı değil hatta pek değil ama konuşmasıyla kendisine çekiyor hangi biriyle uğraşıcam. Bu yüzden aslında bu konuyu açtım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Kariyerli ve guzel kadınlar hep olacak ama, ısyerınde olmazsa baska yerde olacak.
Onları kıskanmakla gecer mi hayat?
Evet geçmiyor ama keşke biraz güvenebilme huyum olsa. Benim ancak asosyal iletişim yeteneği 0 bir erkekle kafam rahat eder bu gidişle 😂 kıskançlığımdan ben de nefret ediyorum sadece bana zarar

Burda mesele arkadaşın kıskanması değil bence sevgilisinin sürekli o kızdan bahsetmesi. Konu sahibi de muhtemelen bundan rahatsız oldu ve kıskandı.
Hem o hem de ilk tanıştıkları zamanları anlatmıştı, kız ekstra sıcak kanlı davranmış, sürekli iltifatlar vs. Ama ben kıskanmaktan da nefret ediyorum keşke bu duyguyu yok edebilsem.

Bence ilişkiye 3. Kişileri hedef göstererek tartışmak ya da gerilmek doğru değil. Burada mesele kızda değil Ayşe olmasa Fatma dan öyle bahsedecekti. Asıl sorun sevgilinin başkasından bahsedis şekli ve sen bundan rahatsiz olman. Bence soyle ama o kızdan rahatsızım diye değil senin bu tavrından rahatsızım şeklinde

Kız sevgilinden kariyerli falansa aslında sevgilinden hoşlandığı için değilde,sevgilisi/eşi olan erkekleri kendine bağlamaktan zevk alan k.şarlardandır.Sevgilinde kariyerli güzel hatun ona yürüyünce ayran budalası olmuş sanırım.Aradan sen çekilsen kız en fazla 2-3 ay sonra sevgiline tekmeyi basar çünkü o tiplerin amacı birinin elinden alma motivasyonudur
böyle söyleyince aklıma ünlü bir kadın geldi dediğiniz tanıma uyan isim vermiyim de :) olabilir böyle kadınlar da var malesef
Bence senin guvenememen erkek arkadasınla alakalı,senın kıskanc bırı olmanla degıl.
Biyerde ıcten ıce sana guven vermiyor ya da sarsmıs zamanında.
little bird little bird
bana karşı güvenimi kıracak bir davranışı olmadı aslında ancak arkadaşlarıyla yakınlığını ayarlayamadığını düşünüyorum. Kızdan zaten böyle bişey sezdim, sevgilim de ayarsız tavırlarıyla gereksiz samimiyete gireceklermiş gibi geliyor. Aslında şu andan değil sonrasından dolayı rahatsız oluyorum şimdiden.
Bence ilişkiye 3. Kişileri hedef göstererek tartışmak ya da gerilmek doğru değil. Burada mesele kızda değil Ayşe olmasa Fatma dan öyle bahsedecekti. Asıl sorun sevgilinin başkasından bahsedis şekli ve sen bundan rahatsiz olman. Bence soyle ama o kızdan rahatsızım diye değil senin bu tavrından rahatsızım şeklinde
Evet bu şekilde diyeceğim ama o kesin anlamak istediği gibi anlayacak o ayrı 😂

Back
X