- 24 Mart 2019
- 3.081
- 4.195
- 133
- 39
- Konu Sahibi little bird
O da boş değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasin kizdan hoslaniyor.ama sakin.is diyalogunu bitiremeyecegine gore,gorusme dedikce gizlice gorusecegine ve daha tatli olacagina gore elinle itersin kiza.İşte şöyle şöyle oldu x de şunu yaptı. X bu konu hakkında şöyle düşünüyor. X de şöyle dedi. Nasıl oluyor bilmiyorum ama her gün bir kez lafı geçmeye başladı.iş hakkında da genel havadan sudan şeylerde de.
Everest’e ulaşmışsınız helal gardaşımKaybetme korkusu kiskanmaya yol acmiyor ki,kaybetmekten korkan insan karsisindakine zarar vermez,ona guvenir,onu sever. Hic kiskanmadim bugune kadar,esim de beni kiskanmaz, guveniyoruz birbirimize.
Bana da sevgilim saf, masum anlamıyor mu acaba diyordum ama bi durum olunca normalde kendisine yapılmasını normal gördüğü bir davranışı başka bir erkek yapınca; gözüm tutmadı neden böyle davranıyor diyor hemen. Ben de mecburen gözlemleyeceğim zaten. Haklısınız ben naparsam yapayım yapacaksa yapar.Çevrenizde erkek arkadaşınızın iş ve sosyal hayatında görüştüğü bayan arkadaşı olmasına rağmen siz sadece birine bu şekilde bir duygu besliyorsanız bu sizin kıskanç yapınızdan değil onlar arasındaki ilişkide içinize sinmeyen bir anormallik olduğundan kayanklanıyordur. Eğer sadece sizin kıskanç yapınızdan kaynaklanan bir durum olsa sevgilinizin hayatındaki diğer bayan arkadaşlarından da rahatsız olurdunuz. Ben böyle durumlarda kadının gerçekten hissettiğini düşünüyorum. Ama bu durum sizin uyarmanızla düzelecek bir durum değil malesef. Burada top tamamen sevgilinizde, eğer hayatına giren ve ondan etkilenen her kadına yeşil ışık yakıp, sevgilisi ile muhabbetlerine bile dahil eden bir tipse zaten o adamdan birşey olmaz. Hayatta objektif bakıldığında her insandan daha iyisi, daha güzeli ve daha kariyerlisi vardır, ama aşk öyle daha iyisini, daha güzelini buldum bunu bırakayım ona aşık olayım diyebileceğimiz bir duygu değildir. İnsan gerçekten aşıksa diğer karşı cinslere olan algısını ve ilgisini kaybeder. Hayatında tek seçenek olarak olarak hayatındaki kadını görür, hayatınızdaki insan bunu yapmıyorsa, ona kendisini belli eden ilk kadının ilgisi onu havaya sokabiliyorsa eğer o adam zaten size aşık değildir ve bence o adam zaten zaman kaybıdır. Bence sadece gözlemleyin,eğer arkadaşınız sizin duygularınızı ve düşeceğiniz durumu düşünmeden o kadını gereksiz yere hayatına ve ilişkinize dahil ediyorsa bu zaten ilerde yaşayacaklarınızın fragmanıdır ve bitirmeniz için yeterli bir sebeptir. Zira biz kadınların düştüğü önemli bir yanlış var, hayyatımızdaki erkeği , saf masum ve iyi niyetli görüp, ona yaklaşan kadınlara tüm suçu atıyoruz, oysa erkekler çok çakaldır, hayatına giren kadının bir bakışından, sözünden anlar aslında kadının niyetini, buna rağmen tavrını koyup o kadına haddini ve yerini bildirmeyip birde samimi oluyorsa o kadına zaten yeşil ışık yakıyordur. Bu durumda sizin yapacaklarınızla en fazla kaçınılmaz sonun süresini uzatırsınız.
Tek gözünü açık tut.Dün söyledim açıkça, başta arkadaşım abartıyosun tarzı şeyler dedi şimdi tamam dedi ama unutup tekrar konusunu açıyor deliricemvee kızın sevgilimin dikkatini çekmeye çalıştığını düşünüyorum instada gördüğüm birkaç şeyden ve duyduğum birkaç şeyden dolayı.. ama yapacak bir şey yok sanırım arkadaşlığını bitir de diyemem ki
![]()
Sen de ona '' Ne alakası var yaaa? '' de.Bana da sevgilim saf, masum anlamıyor mu acaba diyordum ama bi durum olunca normalde kendisine yapılmasını normal gördüğü bir davranışı başka bir erkek yapınca; gözüm tutmadı neden böyle davranıyor diyor hemen. Ben de mecburen gözlemleyeceğim zaten. Haklısınız ben naparsam yapayım yapacaksa yapar.
Erkek arkadaşı kızdan hoşlanıyorsa konu sahibi neden bu söylediklerinizi yapıp,başkasından hoşlanan biri için vaktini boşa kaybetsin ki ? Taktik yaparak şimdilik bu durumu çevirse bile sevgilisi varken birinden hoşlanabilecek tıyniyette bir kişi bu tutumunu hep devam ettirir.Erkek arkadasin kizdan hoslaniyor.ama sakin.is diyalogunu bitiremeyecegine gore,gorusme dedikce gizlice gorusecegine ve daha tatli olacagina gore elinle itersin kiza.
Kizdan bahsettiginde normal tepkiler ver,sakin olmaya calis.anlatmaya basladiginda yaa su da soyle oldu bugun deyip baska konu ac kizi onemsizlestir
Sakın kiskanip degerli hale getirme.kendinden bisiler anlat konu cok sıkıcıymıs ve onemsiz gibi davran degistir.kendini onemli konumda tut.
Seninle niye tanışmak istiyormuş ne münasebet sen hala bu çocuğa rest çekmedin mi ?Ayrıca kız bana da instadan istek atmış ve benimle tanışmak istediğini söylüyormuş zaten![]()
Bu kadar çok açıyorsa ben olsam kızın ilgisindense sevgilimin kıza ilgisi var mı diye sorgulardımYakın arkadaşı gibi görüyor ama sürekli ondan bahsetmeye başladı. Ara ara arkadaşlarından tabi ki bahsediyor ama bu kızı artık her gün duymaya başladım bir şekilde konusu geçiyor o açıyor.
Ayrıca kız bana da instadan istek atmış ve benimle tanışmak istediğini söylüyormuş zaten![]()
bir şey yapmayayım ama değil mi?Tek gözünü açık tut.
kızın bariz bir tavrı yok, hani direkt konuşma dersem suçlu ben olurumSeninle niye tanışmak istiyormuş ne münasebet sen hala bu çocuğa rest çekmedin mi ?
Evet hatta bu tavır nedense daha da rahatsız etti sanki sürekli hayatımıza dahil olmaya çalışıyor gibiBu durum tavrını değiştirmesin gözün açık olmalı ayrıca kız seninle arkadaş olarak ondan yana rahat olmanı istiyor neden ki acaba o da biliyor onu kıskanacağını
Kızın tavrı değil çocuğun sürekli kızdan bahsetmesi sorun,hayırdır neden sürekli bu kızdan bahsediyorsun ? Diye sormalısın bencebir şey yapmayayım ama değil mi?
kızın bariz bir tavrı yok, hani direkt konuşma dersem suçlu ben olurum
Evet hatta bu tavır nedense daha da rahatsız etti sanki sürekli hayatımıza dahil olmaya çalışıyor gibi
Neden başka bir kız arkadaşı değilde özellikle bu kız? İş arkadaşı olduğundan olayların içinde yer alacak ve birşeyler paylaşırken adının geçmesi de normal. Sizi kızın sevgilinizden hoşlandığını düşünmeye iten neden tam olarak nedir?Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskançlık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan söyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını düşünüyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı böyle düşünüyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de üstüne bu ara sürekli o kızın konusu geçiyor, sürekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Açıkça o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini söylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?
Şu an birşey yapmanı gerektirecek durum yok. Ne yapsan aleyhine olur. Paronayak derler, abartıyorsun derler çıkarlar işin içinden. Pusuya yat bekle.bir şey yapmayayım ama değil mi?