• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandığını belli etmek?

onu geriyormuşum
Tabi canım, germe niye geriyormuşsun? Hazır iki kadından da ilgi sevgi görüyorken totosu tavana vurmuşken neden modunu düşürüyon adamın? (!)
Senden biri hoşlansa, böyle saçma sapan olaylara girse o bu kadar rahat olur muydu?

Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?
Kıza baya saydırasım geldi ama banlanmak istemiyorum :kızgın:

Sevgiline kafana çok taktığını belli etme sakın. Sürekli kızdan bahsedersen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün. Kendine olan güvenin belli olsun. Ben varken ona mı bakacaktın sanki hahahah diye gül kapat konuyu bir daha hiç açma. Gözün üzerinde olsun

Tabi canım, germe niye geriyormuşsun? Hazır iki kadından da ilgi sevgi görüyorken totosu tavana vurmuşken neden modunu düşürüyon adamın? (!)
Senden biri hoşlansa, böyle saçma sapan olaylara girse o bu kadar rahat olur muydu?
Bu konu o kadar uzadi ki. Ben sorun cikartan abartan taraf oldum ayrilma noktasina geldik. Konunun kizla alakasi yok oldugunu ispatlamak icin kiza mesaj atti arkadasligimizi tamamen bitirmemiz daha dogru diye. 2 gundur aramiz limoniydi su an daha limoni.
Belli etmem bir tarafı kalkmasın ama politik olurum konusu geçtiğinde konuyu kapatırım filan uzaktan izlemeni tavsiye ederim
Kıza baya saydırasım geldi ama banlanmak istemiyorum :kızgın:
Sevgiline kafana çok taktığını belli etme sakın. Sürekli kızdan bahsedersen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürsün. Kendine olan güvenin belli olsun. Ben varken ona mı bakacaktın sanki hahahah diye gül kapat konuyu bir daha hiç açma. Gözün üzerinde olsun
baya belli ettim biliyor. Konusmayi da kestiler.
Mırın kırın etmeye gerek yok çok uzatmadan sevgilin ve kız arasında iletisim tamamen son bulmalı.
son buldu ama bu gidisle sevgilimle benim iletisimim de son bulacak gibi.
O kadına sevgilisi olan bir adama bu şekilde açıklama yapacak , sonrada hala hayatında kalacağını, adamın onu hayatından çıkaramayacağını düşünecek yüzü sevgilim neden verdi diye otur bir düşün istersen. Aynı şeyi sen yapsan ne olurdu?
Sevgilime kalsa ben abartiyormusum, artik sevmiyormus arkadasiymis. Resmen ben haksiz konuma dusuyordum nerdeyse.

son buldu ama bu gidisle sevgilimle benim iletisimim de son bulacak gibi.
Şu an ilişki içindeyim. İlişki içerisinde olduğum erkek arkadaşım kız arkadaşlarından kankalarından bahseder. Beraberken kız arkadaslarıyla konuşur selamlaşırız. Sorun etmem. Sürekli takıldığı dostum kankam dediği kız kardeşi olarak gördüğü kızı anlattı. Benimle tanışmadan 1 ay öncesinde bu arkadaşı “kendisine karşı bişeyler hissettiğini kendisini sevdiğini” söylemiş erkek arkadasıma. Erkek arkadaşım ters yapınca araları açılmış. Benimle tanışıyor ve kız yalvarmaya beni affet demeye başlıyor. Bende şu şekil “benden önce dostluluğunuz kankalığınız senelerce sürmüş olabilir hatta bu tip cümleleri etmeseydi sürecekti de fakat benimle iletisim ve ilişki içerisindeyken ne olursa olsun bu ilişki bitecektir bunu kabul etmem” dedim. Beni anladı hak verdi tamamen sildiğini ve o söylediklerinin affedilecek bir yanı olmadığını söyleyerek konuyu kapattık. Hiç dillendirmedim, uzatmadım tepkimi net bir dille belirttim. Bu da böyle bir anımdı.

Eğer sürekli abartmak ve mübalağa yapmanızdan dem vurursa veya vuruyorsa erkek arkadaşınız tepkinizi koyun.

Şu an ilişki içindeyim. İlişki içerisinde olduğum erkek arkadaşım kız arkadaşlarından kankalarından bahseder. Beraberken kız arkadaslarıyla konuşur selamlaşırız. Sorun etmem. Sürekli takıldığı dostum kankam dediği kız kardeşi olarak gördüğü kızı anlattı. Benimle tanışmadan 1 ay öncesinde bu arkadaşı “kendisine karşı bişeyler hissettiğini kendisini sevdiğini” söylemiş erkek arkadasıma. Erkek arkadaşım ters yapınca araları açılmış. Benimle tanışıyor ve kız yalvarmaya beni affet demeye başlıyor. Bende şu şekil “benden önce dostluluğunuz kankalığınız senelerce sürmüş olabilir hatta bu tip cümleleri etmeseydi sürecekti de fakat benimle iletisim ve ilişki içerisindeyken ne olursa olsun bu ilişki bitecektir bunu kabul etmem” dedim. Beni anladı hak verdi tamamen sildiğini ve o söylediklerinin affedilecek bir yanı olmadığını söyleyerek konuyu kapattık. Hiç dillendirmedim, uzatmadım tepkimi net bir dille belirttim. Bu da böyle bir anımdı.

Eğer sürekli abartmak ve mübalağa yapmanızdan dem vurursa veya vuruyorsa erkek arkadaşınız tepkinizi koyun.
Ben de net bir sekilde tepkimi koydum. Ama surekli uzattikca uzatti. Arkadasligini bitirmemek icin her seferinde baska bir sey dedi. Bitiricem tamam dedi sonra ama soyle diyor ben nasil bitireyim demeye basladi. Kiz ayni sekilde israr ediyor bitirmemek icin ona, ancak basta hoslandim dese de tavirlarindan en basindan beri ve hala da hoslandigini dusunuyordum. Simdi de bi nevi ustu kapali yurumus kiz bana kalirsa. Konusmayi kesti ben geri adim atmayinca, bitirdi arkadasligini konusup. Ama bu surecte surekli onunla arkadasligini bitirmemek icin ugrasmasi, beni terslemesi, kendisi ayni durumda olsa bana kizacagini dusunmeme ragmen ben abartiyormusum gibi konusmasi. konunun ayriliga gelmesi. Bi de son zamanlarda ailelerimizle ilgili bir sorun olmustu ustune bu konu tuz biber oldu. cok kalbim kirik ve uzgun hissediyorum. Yarin cok onemli bi isim var sehir disinda, nasi gidicem ne yapicam bilmiyorum. Her sey zor geliyor

konu o kadar uzadi ki. Ben sorun cikartan abartan taraf oldum ayrilma noktasina geldik. Konunun kizla alakasi yok oldugunu ispatlamak icin kiza mesaj atti arkadasligimizi tamamen bitirmemiz daha dogru diye. 2 gundur aramiz limoniydi su an daha limoni.
Ay, azcık ilgi gördü ağzı ayran budalası gibi açıldı kaldı işte. Sen bozunca tavır yapıyo. Slk şey ya.

Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskançlık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan söyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını düşünüyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı böyle düşünüyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de üstüne bu ara sürekli o kızın konusu geçiyor, sürekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Açıkça o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini söylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?

Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?
Baya değil baya baya haklısınız. Kız, Söyleyeyim de belki onu bırakır niyetiyle söylemiş.

Baya değil baya baya haklısınız. Kız, Söyleyeyim de belki onu bırakır niyetiyle söylemiş.
evet, kizla konusmasini kesti ama hala bana haksizmisim gibi davraniyor.
Çok düşündürücü bu kısım. Biraz daha ilişkinizi gözden geçirin derim.
Evet dusunmeye basladim. Biraz onunla konusmami azaltip dusunucem. Iliskinize masallah bu arada umarim boyle devam eder 🧿

evet, kizla konusmasini kesti ama hala bana haksizmisim gibi davraniyor.
Evet dusunmeye basladim. Biraz onunla konusmami azaltip dusunucem. Iliskinize masallah bu arada umarim boyle devam eder 🧿
Çok teşekkür ederim 🙏🏼 Umarım sağlıklı kararlar alırsınız. Güzel haberlerinizle karşılaşmak dileğiyle🌸🌺

Sevgiliniz saçmalıyor. Bir erkek arkadaşınız "senden çok hoşlanıyordum ama sevgilin var" dese, sevgiliniz "aaa çocuk duygularını açmış sonuçta şuan arkadaş, baba sakinnnnn" mi diyecekti...

Ben de net bir sekilde tepkimi koydum. Ama surekli uzattikca uzatti. Arkadasligini bitirmemek icin her seferinde baska bir sey dedi. Bitiricem tamam dedi sonra ama soyle diyor ben nasil bitireyim demeye basladi. Kiz ayni sekilde israr ediyor bitirmemek icin ona, ancak basta hoslandim dese de tavirlarindan en basindan beri ve hala da hoslandigini dusunuyordum. Simdi de bi nevi ustu kapali yurumus kiz bana kalirsa. Konusmayi kesti ben geri adim atmayinca, bitirdi arkadasligini konusup. Ama bu surecte surekli onunla arkadasligini bitirmemek icin ugrasmasi, beni terslemesi, kendisi ayni durumda olsa bana kizacagini dusunmeme ragmen ben abartiyormusum gibi konusmasi. konunun ayriliga gelmesi. Bi de son zamanlarda ailelerimizle ilgili bir sorun olmustu ustune bu konu tuz biber oldu. cok kalbim kirik ve uzgun hissediyorum. Yarin cok onemli bi isim var sehir disinda, nasi gidicem ne yapicam bilmiyorum. Her sey zor geliyor
Hiç olmamış bu ya... Ben baya soğurdum, tavırlara bak hele. Bence bir süre iletişimi azaltıp ilişkinizi gözden geçirin.

Sevgiliniz saçmalıyor. Bir erkek arkadaşınız "senden çok hoşlanıyordum ama sevgilin var" dese, sevgiliniz "aaa çocuk duygularını açmış sonuçta şuan arkadaş, baba sakinnnnn" mi diyecekti...
kesinlikle benden daha çok tepki verirdi. O ne isterse yapsın kısıtlanmasın istiyor
Hiç olmamış bu ya... Ben baya soğudum, tavırlara bak hele. Bence bir süre iletişimi azaltıp ilişkinizi gözden geçirin.
Öyle yapıcam 🙏🏻

Back
X