Ben ne hissediyorsam, bu sadece kıskançlık konularında değil her konuda, bunu sevgilime doğrudan söyleme taraftarıyım. Sizce bunun doğrusu ne? Mesela sevgilimin kız arkadaşlarından birinin sevgilimden hoşlandığını düşünüyorum, hem kadınlar hisseder durumu hem de bazı tavırlarından dolayı böyle düşünüyorum. Sevgilimin başka kız arkadaşları da var, onlardan rahatsız olmuyorum bu kıza has bir şey bu. Bir de üstüne bu ara sürekli o kızın konusu geçiyor, sürekli onu duymaktan sıkıldım, iş dolayısıyla da kızla zaten aynı ortamda bulunuyor. Açıkça o kızdan rahatsız olduğumu ve bir daha bana ondan bahsetmemesini söylemeli miyim?
Sadece bu konuda değil genel olarak sevgilinizi kıskandığınızda tavrınız nasıl oluyor?
Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?