• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskandığını belli etmek?

Çok ilginç. Bu kadın nerden duydu o zaman sizin ona karşı cinlendiğinizi?
Duymadı ki. Sevgilime demiş ben senden hoşlanıyordum ancak sevgilin olduğunu duyunca tabiki vazgeçtim. Sevgilisi olan birine yürüyecek değilim. Artık arkadaşımsım sadece için rahat olsun. Ama söylemeden de geçemedim demiş. Yani benim değil onun içi rahat olacakmış

Güncelleme: Bilin bakalım ne oldu :) Kız sevgilime en başta ondan hoşlandığını ancak sevgilisi olduğu için vazgeçtiğini, artık arkadaşı olarak gördüğünü bu konuda rahat olması gerektiğini, sevgilisi olan birinin peşinden koşmayacağını ancak söylemeden de geçemeyeceğini söylemiş:) ısrarla su an arkadasım olarak görüyorum demiş, ilk günler hoşlanıyordum demiş. Niyet gayet açık bana kalırsa.
Baya haklıymışım yani. Hangi niyetle bir insan hala gidip bunu söyler ki?
Aklının bi yerinde durayım demek istemiş :işsiz:

K.şar resmen çocuğun aklına kendini sokmaya çalışıyor. Ben senden hoşlanıyordum da sevgilin var diye geri cektim yani sen benden hoşlanacak olursan bil ki benden yana okey demek değil mi bu ??? Konuş sevgilinle iletişimi kessin
Evet öyle dedim kesicem konuşup bitiricem dedi. Cidden nefret öfke doluyum ne biçim insanlar var ya bir de söylemeden geçemedim diyor. Söyledin de ne oldu yani.

Duymadı ki. Sevgilime demiş ben senden hoşlanıyordum ancak sevgilin olduğunu duyunca tabiki vazgeçtim. Sevgilisi olan birine yürüyecek değilim. Artık arkadaşımsım sadece için rahat olsun. Ama söylemeden de geçemedim demiş. Yani benim değil onun içi rahat olacakmış
Sevgilin mi dedi sana en sonunda dayanamayıp?

Açıkca söylenmeli. Etrafindaki uçan kuştan rahatsiz olmuyorsunuz ki. Acıkca rahatsiz olduğunuz biri var bu kıskançlık değil. Kıskançlık kötü bir huydur ve herkesten rahatsız olmayı içerir. Etrafinda kadın/erkek rahatsız olduğum birini söyleyemeyeceksem ne anlamı kaldı ?

Aynen öyle ve hala sevgilim bana diyor ki o manada demedi, en başta öyle hissettmiş bilmemne. Şu an arkadaşı olarak görüyor işte bilmemne. Ama kesicem konuşmayı onunla tamamen dedi ama hala bunları demesi sinirime dokunuyor.
Sevgilin salağa yatıyor eğer konuşurlarsa tepki verme diye. Çünkü kızın söyleminden başka bir anlam çıkmaz.

Dayanamayıp değil, biz her şeyi direkt anlatıyoruz bu tarz konularda.
Arkadaşların da dediği gibi kız fena. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye çalışmış. Bizim başımızda da vardı 1-2 tip. Huzursuz oldum ama oralı olmadım. Ciddiye alıp totolarını kaldırmamak lazım bunların. Sevgilin de dahil. Gitmek isteyeni bağlayamazsın, adamın gözünün kayası varsa kayar. İnsan evladıysa, seni seviyorsa o kızla arasındaki ilişkinin türünü o düzenlenmeli, sen şöyle yap böyle yap deme, kıymetli olur.

Arkadaşların da dediği gibi kız fena. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye çalışmış. Bizim başımızda da vardı 1-2 tip. Huzursuz oldum ama oralı olmadım. Ciddiye alıp totolarını kaldırmamak lazım bunların. Sevgilin de dahil. Gitmek isteyeni bağlayamazsın, adamın gözünün kayası varsa kayar. İnsan evladıysa, seni seviyorsa o kızla arasındaki ilişkinin türünü o düzenlenmeli, sen şöyle yap böyle yap deme, kıymetli olur.
Artık dedim bile 😶 zaten en basından beri belliydi. Ben onunla hala arkadaş olmasına tahammül edemem böyle içim içimi yiye yiye de ilişkimiz zaten sağlıklı olmaz. Bu tür konularda tepkisiz kalamıyorum, tepkisiz kalsam soğuk davranırdım illa ki.

Artık dedim bile 😶 zaten en basından beri belliydi. Ben onunla hala arkadaş olmasına tahammül edemem böyle içim içimi yiye yiye de ilişkimiz zaten sağlıklı olmaz. Bu tür konularda tepkisiz kalamıyorum, tepkisiz kalsam soğuk davranırdım illa ki.
Seni anlıyorum, dediğim şeyi yapmak çok zor. Bari kız ona '' Hayırdır ne oluyoruz? '' diye sorduğunda seni araya katmadan '' Kadınlar hissediyor böyle şeyleri, ben durduk yere sevgilimin huzursuz olmasını istemiyorum, gerek yok böyle şeylere. '' desin sevgilin. O cevap yeter o kıza.

Seni anlıyorum, dediğim şeyi yapmak çok zor. Bari kız ona '' Hayırdır ne oluyoruz? '' diye sorduğunda seni araya katmadan '' Kadınlar hissediyor böyle şeyleri, ben durduk yere sevgilimin huzursuz olmasını istemiyorum, gerek yok böyle şeylere. '' desin sevgilin. O cevap yeter o kıza.
Artık ne diyecek bilmiyorum, benim yaptığım önerilere bir şeyler diyor. Sevgilim gelip bir de bana sinirleniyor ona sinirlendiğim için. Artık ilişkimizi sorgulamaya başladım, bu kadar aptal olamaz demek ki beni aptal yerine koyuyor

Artık ne diyecek bilmiyorum, benim yaptığım önerilere bir şeyler diyor. Sevgilim gelip bir de bana sinirleniyor ona sinirlendiğim için. Artık ilişkimizi sorgulamaya başladım, bu kadar aptal olamaz demek ki beni aptal yerine koyuyor
Pardon ne diye sinirleniyormuş? İki ilgi gördü diye totosu mu kalktı acaba?

Valla hayat zaten zor hayatına aldığın insanda gönlünü , seni yoruyorsa yol ver gitsin.

Back
X