Kıskandım,haksız mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi chip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heyecanla okuyordum bi baktım yarım kalmış ya:44:

hadi ama yahuuuu çok meraklandım bende..yalnız eşiniz de çok romantikmişş maşallah..

Konuyu tamamladım kızlar :) çok özür dilerim acil çıkmam gerekince yazdıklarım boşa gitsin istemedim :)

hmm ..ben sana hak verdim....

bakışıp bakışmadıklarına niye dikkat etmedin?

Son düzenleme:

sonuna kadar okudum canım eşin öyle bişey düşünmemiş anladığım kadarıyla sen bayanı kendince beğenip güzel bulduğun için birden bi sahiplenme duygusuna girişmiş olabilirsin eşin senin yanına otursa tabiki daha iyi olurdu ama bence uzatıp da aranızı soğutma canım

konu sahibi ya ben niye konunun devamını göremiyorum peki tamamladım yazmışsınız :)sevgiler

bence bulmu$un boyle iyi kocayi bunuyorsun :)

$aka $aka :))

e$in suçsuz gibi duruyor
10 senelik kocan, i$i gucu birakip senin yaninda mi çapkinlik yapacak
oyle bi$ey olsa dikkat çekmesin diye yine sana yakin olurdu, yani sen kiskanmakda hakli olsaydin o adam orda olmazdi senin dibinde oludu ..

Dikkat ettim :) Bakışma olmadı , kızın zaten birşeyden haberi yok, günahını alamam, efendi efendi oturdu gitti . Ama bilemiyorum ki benim ki herzamankinden farklı davranmadı aslında ama ben bu durumun da etkisiyle sanki kendini sempatik göstermeye çalışıyormuş gibi bi izlenim edindim eşimden yana. Objektif olamıyorum pek, yani kadın hisseder derler ya hani, öyle birşey , yani dün birşey vardı ama adını koyamıyorum

Ben burada dert edecek birşey bulamadım açıkcası... Her an dip dibe olmak zorunda değilsiniz elbette.O an öyle bişey düşünmemiştir.Adamların akıllarında olmayan şeyleri biz akıllarına getiriyoruz bazen.Fazla kurcalamamak lazım.Ayarlarıyla oynamayın derim

bir ışık vardı gözünde yüzünde dimi....hep böyle oluyor....

Herhangibir çift için düşünürsek , evet bence de pek problem edilecek birşey değil derim, ama bizim ilişkimiz için dün ki durum tuhaftı,arkadaşlarımızın bile dikkatini çekecek kadar :26:

Çok Güzel bir Dizi olmuş canım,Fakat o ortamda raht olacaksın,eğlenmeye gitmişisn rahat olacaksın

Herhangibir çift için düşünürsek , evet bence de pek problem edilecek birşey değil derim, ama bizim ilişkimiz için dün ki durum tuhaftı,arkadaşlarımızın bile dikkatini çekecek kadar :26:
Anlıyorum...sizin ilişkinizin kritiğini en iyi siz yaparsınız,eşinizi en iyi siz tanırsınız tabi.Ancak ben yine de çok büyütülecek birşey göremedim.Ama siz diyorsanız ki ' yok benim eşimde bir anormallik vardı, olağan dışı bişeyler sezdim' Bir defayla kalmayacak...Gözünüzü üstünden ayırmayın,belli etmeden takip edin.Açık yakalamazsanız o akşamki olanlar sizin kuruntunuzdur.Adamın yapacağı varsa da dediğim gibi eninde sonunda yakalanır zaten.

bir ışık vardı gözünde yüzünde dimi....hep böyle oluyor....

Bilemiyorum, sanki kendini beğendirme çabası :26:
Ben de güzelimdir , yani güvenirim kendime ama o kız hem benden daha güzel, hem de daha gençti,bunun etkisi de var kıskanmamda.
Ama bir de şu var, benim eşimin bayanlarla çalıştığı bir işi var ve ondan çok daha güzel yüzlerce kız görüyor çoğu zaman. Bu arada söylemedim sanırım, eşim yabancı.

10 yıldır onca sefer eğlenceye gidilmiş, bi çok insanla aynı ortamda eğlenilmiş ama 10 yıl sonra ilk kez böyle bi durumla karşılaşılmış... Bence hislerinizde yanılıyo olamazsınız etkilenmiş olabilir kızdan eşiniz yada ilgisini çekmiştir.Kıskanmanız bu durumda bence kesinlikle normal. Ancak uzatıp karşı tarafın bunu kıskançlık krizi olarak algılamasına izin vermeyin. O zaman daha da bi tuhaflaşıyo erkekler

Nacizane bende abarttığınızı düşündüüm okuyunca,ama bana daha da garip gelen o gece orda olan herkese sormuşsunuz anladığım kadarıyla, masanızdaki bayana anlatmışsınız sonra giden kızı arayıp sen ne düşündün demişsiniz,ben bunu çok garipsedim dallandırıp budaklandırmaya gerek varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…