Kiskandirmayami calisiyor yoksa gercek mi

Adam DM de hatuna ne şişinmiştir "Sorma ya belalım o benim , yapıştı bırakmıyor, laf anlamıyor ." diye. Offf nasıl da yükseltti fiyatını şimdi Don Juan.
Valla doğru söze ne denir çok haklısınız ama bir an gorunce iltifat dolu yorumunu dayanamadım.Direk soramadigim icin de gördüğümü bilsin diye yaptım belki utanır dedim ama yine utanan ben oldum

Valla doğru söze ne denir çok haklısınız ama bir an gorunce iltifat dolu yorumunu dayanamadım.Direk soramadigim icin de gördüğümü bilsin diye yaptım belki utanır dedim ama yine utanan ben oldum
Valla çok talihsiz bir hareket yapmışsınız. Resmen ayağınıza sıkmışsınız.

Umarim umarim

Yıllar önceki sevgilim geldi aklıma konuyu okuyunca . Bende sürekli takip ederdim , kimi takip ediyor neyi beğenmiş diye . Sizinki gibi aniden bir ayrılık yaşadık basit bir sebepten baktım instagramdan fotoğraf paylaşmış alakasız İranlı bir kadın kalp koymuş yorum olarak . Onu gördüğüm anda aşkımdan öldüğüm halde bitti benim için . Boşverin sizde . Bu hareketini bitirme sebebi olarak kabul edin . Böyle adamlardan hiç hayır geldiğini görmedim .

Bende kıskandırmaya çalisiyorsa umrunda oldugumu dusundum bir an çok karisik kafam saglikli davranamiyorum galiba haklisiniz
Oldu ki kıskandırmaya çalıştı,bu neyin kafası yaşı kaç bu adamın ,beni kıskandırmak için bile bir kadına iltifat ediyorsa bile es geçerim o adamı. yaşınız kaç bu arada?

Daha 10 gun once özledim diyerek sarılmalara doymayan adam o yorumu yaparken utanmiyor da benmi utanicam.Utanacak yüzü olmadigini unutup belki utanir yorumlarini gördüğümü bilince dedim ama yokkk yokkk
Zaten ben utanırım dedim sizin mahcup olmayacağınız ortada.Sakiz olup lackalasmis ilişkide saygı da kalmamis

Kendinizi efsane bir şekilde rezil etmişsiniz. Bence daha fazla zorlamayın, bunun bir üst levelini tahmin dahi edemiyorum çünkü. Gerek yok böyle hareketlere ya. Çok kalitesiz, sığ davranışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…