2 yillik git gelli sacma sapan bir ikiski.En son 20 gun once gorustuk 1 hafta oncede yine bitti.O kadar cok canim yandi ki bu sefer kiskandirma taktigi uyguladim ufaktan sonrada gitmek istiyosan git deyip sildim.1hafta sonra eğlence amacli bir sosyal platformda benim rahatsiz oldugum halde takip ettigi bir cok kadini sildi.Hatta rahatsiz oldugum bayan bir iş arkadasini bile.Sadece bir kac erkek arkadasini birakmis ve yeni bir kadini takip etmeye baslamis.Bu karsilikli bir takip degil.Kadin etmiyor.Kadinin en son paylastigi butun videolarina yorum yazmis ki hic tarzi degildir.Rüzgarina kapilmak isterim yazmis.Diger bir videosuna yesil renk bu kadar yakisir bir kadina fln gibi seyler yazmis.Sonra bende gordugumu gorsun belki utanir diye evet bende cok begendim yazdim yorumunun altina.Sonra kadin bana şunu yazmis yorumum altina x sevgilinmi oluyor yazip gulucuk koymuş.Ben cvb vermedim.Beyefendi cvb yazmis oyle anlasiliyor degilmi yazmis.Kadinda evet tatlim yazmis.Tekrar kadin bir video daha atti onada yorum yapmis off off aksam aksam efkarlandirdin fln yazmis muzige.Her videoya yorum yapacak birisi degil sevgilisi olsa da yazmaz.Sevgili degil yuruyor diyelim yinede her videoya zıplamaz yorum yapmaz.Ayrıca benim okudugumu gordugumu gordu onun üstüne hemen diger videoyada yazmaz diye dusunuyorum.Kizlar bu bana beynimin bir oyunumu beni kiskandirmaya calistigini dusunuyorum ama yaniliyormuyum acaba dusunmek istemedigimden mi boyle yapiyorum.Kadinin tatlim yazmasinida suna bagliyorum genelde herkesle samimi hitaplarla konusan basit birine benziyor bir cok erkek takipcisi var.Sevgilimin hic hoslanmayacagi sevmeyecegi seyler.kafam karisik bana bir bakin kizlar nolur.