kıskanılmak ya da kıskanılmamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
diyelim ki yeni iliskiye baslamakta oldugunuz biri var, birgun aksam bulusalim diyor, sizse yarın bulusalim diyorsunuz ve sebep soylemiyorsunuz o da sormuyor ve siz bir eglenceye gidiyorsunuz arkadaslarinizla, orda biraz vakit gecirip eve donuyorsunuz. onu ariyorsunuz ve soyluyorsunuz oraya gittiginizi, o ise hic kizmiyor veya tepki vermiyor, normal konusmaya devam ediyor, sonraki gunler icin planlar yapiyor. Bu normal mi sizce, sizi cok mu seviyor yoksa kiskanclik duygusu mu yok dersiniz?

Bir arkadasim anlatti ben de ciktigi kisinin kiskanmamasina veya kizmamasina sasirdim.

arkadaşım yeni bir ilişki..
tanımadığın biri.. ne der ne demez ne sever ne sevmez bilemediğin..
ne dicekti yani ilk zamandan kıyameti mi koparsaydı kıskanç olmak için?
yada nereye deyip haddini mi aşaydı?
bence doğru yolda. zamanla değişecektir.
birbirini daha doru düzgün tanımayan insanlar için normal tanıdıkça herşey daha doğal olur.

yeni ilişkiye başladıysam niye kıskansın sahiplensinki..:1shok:
sahibim yok mu benim..
töbe töbeee...
vallahi bu gençlere akıl sır ermiyor.kafamçokkarıştı
ben eşimle flört ederken çok kıskanıldığım, o baskıyı bildiğim için bu tarz durumları hiç önermiyorum..yasakkelime

elbette kıskanmayacak. ortada bir ilişki mi var... öyle biri bana laf soksun, daha çıkmamışım ilişki başlamamış, haddini bildirirdim...zaten kıskanç erkeklerden de hiç haz etmem

kızmayın bu kadar kızlar yahu sadece ben erkek olsam biraz kiskanirdim, en azindan bana soylemedin gidecegini falan derdim
yeni cikmaya basladiginiz da olsa, bugun gorusemem deyip eglenmeye gitse iciniz burkulmaz mi?

kızmayın bu kadar kızlar yahu sadece ben erkek olsam biraz kiskanirdim, en azindan bana soylemedin gidecegini falan derdim

işte alacağı cevabı biliyor bizim gibi düşünenlerden de o yüzden sormamıştır..

asla kıskanmazdım kızmazdım ve sormazdım.. medeni biri gibi davranmış adam..
neden kıskanayım ki? gözü sışardaysa zaten daa ilişkini başı .. hem ne kaybederim ki en kötü ihtimalle yani

yeni cikmaya basladiginiz da olsa, bugun gorusemem deyip eglenmeye gitse iciniz burkulmaz mi?

siyam ikizi değilizki canım..neden her saniyeyi birlikte geçirelim..
sağlıklı bir ilişki için rahat bırakmak şart diye düşünüyorum..rahat bırakmak ve rahat bırakılmak..

Içim burkulur ama o ayrı .. Açtığın konu ayrı..
Biz kıskanmaması gerekir diyoruz..
Yanlışlar yalanlar onların bileceği iş..

kıskanılmak ? niçin ? neden?kızmak ne haddine neden konuşmasın tabii ki sonraki günler için plan yapacak ne güzel işte

dün bir bugün iki n'oluyo derler adamaklava:gerçi uzun süreli ilişki olsa bile kızamamalı kızmamalı normal olan budur

bence adam gayet normal davranmış

neden içi burkulsun ki kız arkadaşı eğlenceye gitmiş taziyeye gitmemiş ki içi burkulsun

ee ekilmemiş de kız tarafından kız müsait olmadığını o akşam arkadaşlarıyla çıkacağını söylemiş ne var ki bunda

yok soylememis kız bisey, sonradan soylemis...ama benim sevgilim kızlı erkekli mekana bana haber vermeden gitse bozulurum ben sahsen...

ahh ahhhj
kız arkadaşını görürüm 3-5 ay sonraa

insanın bir ilişkisi var diye diğer bütün arkadaşlarıyla görüşmesini kesmeli mi?
sadece o kişiyle mi görüşmeli.

ben her zaman ilişkide de, evlilikte de kişilerin kendine de ait bir özel hayatı olması gerektiğini savunmuşumdur.

ayrıca bahsettiğiniz olay henüz başlamak üzere olan bir ilişki.
belki de adam kendinde karışma hakkı bulmamıştır.
kızsa bu sefer de daha işin başında bu kadar karışsa ilerde işimiz var bu adamla denirdi.

biraz kiskanilmak ister insan bence, yoksa normal arkadas gibi olur

yok soylememis kız bisey, sonradan soylemis...ama benim sevgilim kızlı erkekli mekana bana haber vermeden gitse bozulurum ben sahsen...

eğer o gece için ona söz verip arkadaşlarıyla gezmeye gitseydi bozulmakta haklı olurdu adam.hem neden haber versin ki efendim arayıp'ben şuraya gidiyorum' neden desin ? adam aradığında söyler nasılsa

ama kız o gece için müsait olmadığını söylemiş adamı bekletmemiş boş yere

hem arkadaşlarına önceden söz vermiştir arkadaşlarını ekip adamla mı görüşsündü yani?

bozulmak için hiçbir sebep yok

sahiplenmek ve sahiplenilmek yerinde ve zamanında gerektiğinde güzeldir

sahiplenmek bu gibi konularda sadece tahakküm kurmak isteğidir ego tatminidir yani dışarı çıkma eğlenme vs. konularında

böyle konularda höt höt eden adamlar,kadınların gerçekten sahiplenilmeye ihtiyaçları olduğunda buhar olup uçarlar

ama böyle eğlence gezmeye geldi mi artist kesilirler

bence arkadaşının sevgilisi gayet yerinde ve normal davranmış aferin o adama :lepi:

Son düzenleme:

haklısın valla dusununce dogru
dedigin gibi o tipler buhar olup ucuyorlar ciddi ihtiyac duyuldugunda ama eglenme oldu mu gidemezsin edemezsin...
cooook haklısın
a.s.

biraz kiskanilmak ister insan bence, yoksa normal arkadas gibi olur

bir yapıcı bir de yıkıcı kıskançlık vardır.

eğer hayatı kısıtlayıcı bir kıskançlık olursa bu beni rahatsız eder.
yok onu giyme kısa, yok bu adam sana baktı, yok kimle konutun gibi durumlar şahsen beni şişirir. yasakkelime

ki zaten eşim beni tanıdığım zamankinden farklı tavırlar sergilemiyorum; o da beni bu şekilde sevdi.

ama belli etmemeye çalışarak kıskanması tabiki de gururumu okşar.sırnaşık şey

bizim evlilik hayatımız anlamsız kıskançlıklar yüzünden gelen kısıtlamaları kaldırmaz.
buna rağmen hiç de normal arkadaş gibi değil gayet karı-koca gibiyiz.a.s

ben burda kıskanılacak bır durum goremedım dogrusu
ama aynı sey bana yapılsaydı sadece baska bır programı oldugunu soylemedıgınden dolayı kırılırdım
sonucta sen bı yere davet edıyosun gelemıcem dıyıp kestırıp atması yanlıs en azından kısa bır acıklama yapıp arkadaslarıma sozum var dıyebılırdı
kıskanılmak veya kıskanmak bırbırını kısıtlamak yasam alanlarını daraltmak degılkı

ben bazen şunu düşünüyorum.. erkekleri bu hale getiren bizleriz..
kıskanmalı bence diosunuz.. şimdide kıskanmaması dert. kıskansa baskısı dert..
ne istediğini bilmeyen bşr insan olmadım hayatta hiç..
kıskançlık kişilik bozukluğudur bence.. yani mutlaka anormaldir sebebi köküne inilirse..
seven kıskanır der ya bi zihniyet çok gülerim yaa..
sevmek ayrı şeeey kıskanmak ayrı şey..
değil arkadaşlarım bile bana sormaz nereye die.. herkes yerini bilir.. temeller böle böle sağlam olur.. artık bide elin adamı hayatıma girdiği dakkada beni mi yönetmeye kalkacakmış

hiç katılmıyorum,
kıskançlık ayrı bişey sevmek ayrı bişey değildir,
evet seven insan kıskanır,hemde gözünden bilee...
demekki yeteri kadar sevmemişsiniz diye düşündüm:uhm:
deli gibi seven aşık olan bunu bilir zaten,
aşırı paranoyak derecesine bende karşıyım,
ama ksıkanmak anormal bişey değildir normaldir aksine,
ben annemi bile kıskanırım,
anormalmiyim yanii,
bu oan duyduğum aşırı sevgidendir..
hee bu konuya gelincee,şimdiden bişey demek istememiştir,
çünkü ilişkinin başı,daha yeni yeni ısınmalardır onlar,
ama 1 sene geçtikten sonra aynı tepkiyi vermez herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…