E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
diyelim ki yeni iliskiye baslamakta oldugunuz biri var, birgun aksam bulusalim diyor, sizse yarın bulusalim diyorsunuz ve sebep soylemiyorsunuz o da sormuyor ve siz bir eglenceye gidiyorsunuz arkadaslarinizla, orda biraz vakit gecirip eve donuyorsunuz. onu ariyorsunuz ve soyluyorsunuz oraya gittiginizi, o ise hic kizmiyor veya tepki vermiyor, normal konusmaya devam ediyor, sonraki gunler icin planlar yapiyor. Bu normal mi sizce, sizi cok mu seviyor yoksa kiskanclik duygusu mu yok dersiniz?
Bir arkadasim anlatti ben de ciktigi kisinin kiskanmamasina veya kizmamasina sasirdim.
kızmayın bu kadar kızlar yahu sadece ben erkek olsam biraz kiskanirdim, en azindan bana soylemedin gidecegini falan derdim
kızmayın bu kadar kızlar yahu sadece ben erkek olsam biraz kiskanirdim, en azindan bana soylemedin gidecegini falan derdim
yeni cikmaya basladiginiz da olsa, bugun gorusemem deyip eglenmeye gitse iciniz burkulmaz mi?
yok soylememis kız bisey, sonradan soylemis...ama benim sevgilim kızlı erkekli mekana bana haber vermeden gitse bozulurum ben sahsen...
eğer o gece için ona söz verip arkadaşlarıyla gezmeye gitseydi bozulmakta haklı olurdu adam.hem neden haber versin ki efendim arayıp'ben şuraya gidiyorum' neden desin ? adam aradığında söyler nasılsa
ama kız o gece için müsait olmadığını söylemiş adamı bekletmemiş boş yere
hem arkadaşlarına önceden söz vermiştir arkadaşlarını ekip adamla mı görüşsündü yani?
bozulmak için hiçbir sebep yok
sahiplenmek ve sahiplenilmek yerinde ve zamanında gerektiğinde güzeldir
sahiplenmek bu gibi konularda sadece tahakküm etmek isteğidir ego tatminidir yani dışarı çıkma eğlenme vs. konularında
böyle konularda höt höt eden adamlar,kadınların gerçekten sahiplenilmeye ihtiyaçları olduğunda buhar olup uçarlar
ama böyle eğlence gezmeye geldi mi artist kesilirler
bence arkadaşının sevgilisi gayet yerinde ve normal davranmış aferin o adama :lepi:
biraz kiskanilmak ister insan bence, yoksa normal arkadas gibi olur
ben bazen şunu düşünüyorum.. erkekleri bu hale getiren bizleriz..
kıskanmalı bence diosunuz.. şimdide kıskanmaması dert. kıskansa baskısı dert..
ne istediğini bilmeyen bşr insan olmadım hayatta hiç..
kıskançlık kişilik bozukluğudur bence.. yani mutlaka anormaldir sebebi köküne inilirse..
seven kıskanır der ya bi zihniyet çok gülerim yaa..
sevmek ayrı şeeey kıskanmak ayrı şey..
değil arkadaşlarım bile bana sormaz nereye die.. herkes yerini bilir.. temeller böle böle sağlam olur.. artık bide elin adamı hayatıma girdiği dakkada beni mi yönetmeye kalkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?