extreme kıskanmak güven eksikliğidir. ben annemi asla kıskanmadım. ve hayatım boyunca kıskançlık denen şeyi asla duymadım mesela..... belki de bu yapıyla ilgili. bir erkek ,kadını kıskanıyorsa ona tam anlamıyla güvenmiyor demektir.
extreme kıskanmak güven eksikliğidir. ben annemi asla kıskanmadım. ve hayatım boyunca kıskançlık denen şeyi asla duymadım mesela..... belki de bu yapıyla ilgili. bir erkek ,kadını kıskanıyorsa ona tam anlamıyla güvenmiyor demektir.
oky canım bence güven eksikliği değildir,
oda bir duygudur,
eğer eşırı derecede olursaa işte tamam bu güven eksiliğidir,
buna amenna,ama anormal bişey değildir kesinlikle,
sevdiğin adama bir kıs saatlerce bakıyor,
kıskanmazmısın allahakşına okyt,
veya biri ona deli gibi aşık olduğunu her fırsatta söylüyor,
kıskanmakda bir duygudur hemde çok güzel bir duygu,
kısıtlayıcı kıkançlıktan bahsetmiyorum,
eğer öyleyse tamam güven eksikliğidir..
ama normal kıskançlık kesinlikle bir duygu belirtisidir
canım adamı kıskanmam. çünkü kız , adama bakıyor. adam ona bakmıyor ki. sadece kızarım . kıza ,kızarım. kızmak farklı kıskanmak daha farklı....
iyi ozaman adamda ona bakıyor diyelim:roflol:
ya bu yapıylada ilgili sen kıskanmazsın ama ben ksıkanırım,
yanlız buna anormal demek çok yanlış,
üstüne basa basa yazdım eğer aşırıyla kısıtlayıcıysa evet anormal,
kararında ve normal bir kıskançlıksa bu anormal değildir
Aslında dozunda olan kıskançlık normaldir ve sevginin, bağlılığın bir göstergesi olarak kabul edilir. Yazar ve evlilik danışmanı David R. Mace "Normal kıskançlık, pek çok evliliği kurtarmış bir evlilik sübabıdır. Anormal kıskançlık ise yıkıcı bir saplantıdır ve tedavi edilmesi gerekir." demektedir.
bunuda netten sizin için araştırdım...yerimseniben
extreme :roflol:bu sefer adama kızarım yine kıskanmam.... o evlilik danışmanının düşüncesine katılmıyorum,maalesef.... bu benim fikrim. kıskançlık. kime sorsan ,kıskançlık güzel bir huymu diye ,herkes istisnalar hariç, iyi bir huy,demez...
evet. biz ne diyoruz. aynı şeyi savunuyorum burada. kişiye göre değişir diye yazdım.herkesin düşüncesi kendine kimse kimsenin fikrini kabul etmek zorunda değil..
Kızlar konu birbirimizin dedikleri değil kıskanılmak değilmi:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?