Kiskanilmak

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
31
Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?

ben alt komşuma inemiyorum canım çok mu güzel bu durum ?
denize yollasa koşa koşa giderim yupyyy :KK70:
takılmayın böyle şeylere bunlar sevgi belirtisi değil

Ya şimdi bak ortada masumcak duran erkeklerin egosunun altına veriyorsunuz alevi, har harlıyorsunuz
Sonra değişik manyak saykolara dönüşüyorlar.
Yapmayın etmeyin
Ne güzel adam güveniyor, neyi kıskansın
Tatile gidince birden ortaya striptiz boruları, iç çamaşırlı don paça adamlar mı çıkacak
Deniz işte :KK47:

Umarım gerçekten böyle düşünüyordur, yani evlenince burada kocam öküz gibi kıskanıyor oraya yollamıyor buraya yollamıyor diye konu açmazsın.

Ayrıca o adamı kaçırma, bu zamanda böylesi zor.

Kıskançlık çekilmez. .
Ne güzel nişanlın benim kafadan. .
İsteyen istediği yere gitsin. .
Başına bela mı arıyorsun. .

kiskanilmaktan bazen bogulan biri olmama ragmen evliyken arkadaslarimla tatile gitme rahatligina da sahip olmak istemezdim. sende esinin yalniz tatile gitmesinde sakinca gormuyorsan demekki daha ozgurlukcu bi aile yasantiniz var sevgiyle bag kurup paranoyaya baglama derim

Merhaba arkadaslar. Direk konuya geceyim. Nisanlim denizi cok seven biri. Simdilik gitmek icin zamani yok. Hep bana evlenelim seninle sık sık denize gideriz der. Bana eger benim zamanim olmazsa arkadaslarinla gidebilirsin dedi. Tabi ben bi garip oldum arkadasimla denize gitmeme izin verirmisin dedim oda ben goturemezsem izin veririm dedi. Bana seni kiskaniyorum seviyorumda ama sana cok guveniyorum dedi. Nisanlim kiskanc biri degildir beni kisitlamaz hic bir zaman ama ben bazen kiskanilmak istiyorum. Evet biliyorum bu dert degil sadece size danismak istedim. Aranizda kiskanilmaktan bikan ve ya benim gibi kislanilmak isteyenler var mi? Nasil karsiliyorsunuz bu durumu? Hangisi daha iyi?

kıskanılmaktan bahsetmemişsiniz ki kısıtlanmak sizin dediğiniz. bi insan neden kısıtlanmak ister ki anlamadım ? denize arkadaşlarınızla gitmenize izin vermemesi sizi kısıtlaması anlamına gelir ki izin almak-vermek kısmı da bana saçma geldi ,kıskanılmak daha farklı. dertsiz başınıza dert çıkarmayın

kiskanilmaktan bazen bogulan biri olmama ragmen evliyken arkadaslarimla tatile gitme rahatligina da sahip olmak istemezdim. sende esinin yalniz tatile gitmesinde sakinca gormuyorsan demekki daha ozgurlukcu bi aile yasantiniz var sevgiyle bag kurup paranoyaya baglama derim
Deniz derken oyle 3-5 gunluk biryerlere gidip kalmama izin vermez tabi. Yani mesela haftada bir denizde vakit gecirmeme birsey demez. Bende cok kiskanc biri degilimdir. Zaten zamanida pek olmuyor bensiz biryerlere gitmeye:KK16:

Benimde eşim bana sonsuz güvendiğini Söyler. İşi nedeniyle birkaç aylığına şehir dışına gittiği olur. Bende evimde yanlız kalırım. Hiç sorun çıkarmaz gözümde arkada kalmaz der her zaman.
eşimden ayrı tatil yapmam gibi düşünüyorum ama hiç belli de olmaz sağım solum ya. :KK76:Ama deniz kenarı bi yerde ya da yakınında oturuyorsanız günü birlik veya 1-2 gecelik olabilir. :KK45:Hemde çok güzel olur.

Hayir yani resit bir insansin, ne diye baskasindan izin aliyorsun? Baban seni yollamazsa baskici aile oluyor (ki gercekten öyle) ama nisanli yollamayinca "aaay beni cook kiskaniyor, beni coook seviyor ajdfgki" oluyor.

Ben bu mantigi cözemiyorum, cidden cözemiyorum. Niye genc kizlarimiz güclü, bagimsiz, özgüvenli olmanin yerine, bi herifin emirin altina düsmeyi severler??

Erkeklerle gitmene izin veriyorsa tamam kıskanmıyor diyeceğim de ne var yani benim nişanlım da bana git derdi hatta bazen zorla gönderirdi evden çıkamıyorum diye erkekler olmadığı sürece istediğin yere git derdi senin denize gitmene izin vermesine mi üzüldün sen şimdi vallahi şaşırdım.

X