Kıskanılmamakkk!!!!!

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam.erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyla konuşmalarını biliyorum onu çok kısıtlıyordu şuraya gitme işte şu saatte evde ol gibi ama şimdi benimle beraber hiç kıskanmıyor
Deliricem niye böyle yapıyor sevmiyor mu beni yoksa güvendiği için mi bunu Nasıl anlarım kendisi akrep erkeği çok kıskanç olduğunu biliyorum ama niye böyle çözemiyorum sizin sevgilileriniz sizi hangi durumlarda kıskanır ya da ne bileyim bunun bir ayarı var mı

Kızlar selam.erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyla konuşmalarını biliyorum onu çok kısıtlıyordu şuraya gitme işte şu saatte evde ol gibi ama şimdi benimle beraber hiç kıskanmıyor
Deliricem niye böyle yapıyor sevmiyor mu beni yoksa güvendiği için mi bunu Nasıl anlarım kendisi akrep erkeği çok kıskanç olduğunu biliyorum ama niye böyle çözemiyorum sizin sevgilileriniz sizi hangi durumlarda kıskanır ya da ne bileyim bunun bir ayarı var mı

Allah aşkına bu nasıl bir karşılaştırma? sen o kızla bir misin? belki ona güvensizdi, sana güveniyor iyi yönden baksan ya olaya?

Belki basindasin belki ilerde degisicek yada tam anlamiyla guvenini kazandin senn huyuna gidiyor.

Zaten sana çok güveniyorum der her zaman yani güven verdiğimi söyler.Ama emin olamıyorum işte belki de sevmiyo bu da olamaz mı Of kafam çok karışık

Allahtan belanı mi istiyorsun denir bu konuya. Ne güzel işte , seni sıkboğaz etmiyor. Evlilikte bu tur kıskanma huyları hiç çekilmiyor . Gereksiz kuruntu yapma, Ergen gibi davranma, kendini kimse ile Kıyaslama...

Back
X