- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi yasiyoruzsessizce
asla bu tarz biri degilim. kendimi kimseyle kıyaslamam, normal standartta, eh iste bir tipim :))Yıllar önce yaptığım bir hata var. Kontrol altında tutmak, kıskanmak.. Ben bunu öz güvensiz olmama bağladım, bilemiyorum. O kadar kıskanır kısıtlardım ama ruhum duymazdı hiçbir şeyi. Çılgınlar gibi de arkamdan iş çevrilirdi o kadar kontrol altında tutmama rağmen. Öğrendiğimde şok olmuştum nasıl kandırıldım ben mutlaka görürdüm anlardım diye.. komedi.
Arkadaş grubumuzda da bu sorunlar mevcut. Yada en yakınım olan ablamın eşiyle olan diyalogları.
Sürekli telefonda neredesin, ne yapıyorsun, ne zaman geliyorsun, hm yalan mı söylüyorsun sen, konum at, fotoğraf at, aramadın neredeydin.. gibi bir çok söylemler oluyor.
Bir insan neden sevdiği insanı sürekli takip ve kontrol eder?
Kendine olan güvensizlikten midir yoksa karşı tarafa güvenmediğinden midir?
Karşı cinste bir hata veya problem yoksa bir kadın neden kıskanır,kısıtlar ve kontrol altında tutar?
Dün bir kafede otururken arka masada da bir çift oturuyordu. Kafede tam cadde kenarında. Çok güzel, mini mini etekli bir hatun geçti. :)
Arka masadaki kadın inanılmaz kıskandı, neden baktın niye bakıyorsun diye tartışarak çıktılar.
Benimde sevgilim birine bakınca içimden "ay kız çok güzel valla, kesin beğendi" diye dertlenebiliyorum anlık.Ki yere taşa toprağa bakarak yürümüyoruz, illa ki görüyoruz. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
![]()
esimden once ben kendime güveniyorum. güzellik olarak degil, bana kimse bunu yaşatamaz, kıyas durumunu yani..
hiçbir zaman 3. bir kisi yüzünden tartışma olmadi.
zaten boyle kıskansam kendini artist sanir..
ola ki aldatma vs olur, kapının önüne koyacagimi bilir esim.
bir daha da eve adim atamaz :)))
kimseye eyvallahim yok, esime bağlı ama bagimli degilim..