kıskanıyor mu acaba?

Ya tam olarak neyi kıskanacak ki? O da doğurmuş işte. Hani onda olmasa sende olsa falan neyse.

Bu arada belirtilen tahmin yapılmıyor ya ne desen boş çıkıyor. Bence kayınvalidenin tavrı da onadır. Bu kadar cıncığına ne annemle ne KV ile girmem. Zira olmadıysa "olmuyor onların" moduna girilir, psikolojik baskı paha biçilemez.

yeni evliyiz de eylül de evledik ,
evlenirken vajinismustum.
31 ekimde yendim.
gecen ay da düşündük planladık yaptık ama zannetmiyorm da yine de dedigim gibi kendisine dansmak istedim.
ağzımın payını aldım sanki.
gerek yokmus gecistirilmektense hiç sormam daha iyi

İnşallah hamilesinizdir.
Boşverin, regl gününüzü bekleyin test yapın. Sonra kan testi ile değerlendirirsiniz.

Ya tam olarak neyi kıskanacak ki? O da doğurmuş işte. Hani onda olmasa sende olsa falan neyse.

Bu arada belirtilen tahmin yapılmıyor ya ne desen boş çıkıyor. Bence kayınvalidenin tavrı da onadır. Bu kadar cıncığına ne annemle ne KV ile girmem. Zira olmadıysa "olmuyor onların" moduna girilir, psikolojik baskı paha biçilemez.

neden sordugumu acıkladım.
kendi ailem olmadıgı için bu zamana kadar da kendisine ailem olmadıgı için , kayıncvalide gibi değil de anne gözüyle davrandım.
ama gereksizmiş. neyse. gerek yok bundan sonra birşey sormam kesinlikle.

Daha çok yeni ve toysun. Zamanla herşeyi herkese özellikle eşinin ailesine soylememeyi ogreneceksin.

neden sordugumu acıkladım.
kendi ailem olmadıgı için bu zamana kadar da kendisine ailem olmadıgı için , kayıncvalide gibi değil de anne gözüyle davrandım.
ama gereksizmiş. neyse. gerek yok bundan sonra birşey sormam kesinlikle.

Yok anlıyorum seni.
Benim de annem yok, kvyi de çok severim hiç kötülüğünü görmedim.
Ama mesela belirti aradığında çift çizgiyi bekleyecek, çift çizgi olduğunda bir sorun çıkarsa ah vah edecek falan. Kötülüğünden yapmasına gerek yok yapmak zorunda hissedecek. Bunlar da baskı oluşturur insana.
O sebeple söyleme dedim

merhabalar,
size daha once kayınvalide ve gorumcemle ilgili birkac sorunu mu yazmıstım, hatırlatayım. kayınvalidemin bizde gelip kalmak istemesi,görümcemin oturdugumuz ilden iş bulma istegi falan
neyse,
yumurtlama günlerimle ilişkiye girdim yeni evliyim ilk hamileliğim olucak, olursa eger,
üstümde sanki belirtileri var,
kasık agrım cok fazla oluyor,abiden, midem yanıyor,göğüslermde ağrı var, belkide ben heyecan yapıyorum bilmiyorum. işteyim suan. eşime dedim cok sevindi,anneme bi sorsana o bilir belki deneyimli nihayetınde.

kv aradım.
dedim anne böyle böyle ,
bu belirtiler var,
güldü şöyle olur böyle demedi, gecistirdi iyi git al yap bakalım sonucunu soylersin artık gibi seyler dedi ama mutlu olmus gibi değildi sanki . ay hadi insallah falan demedi.
iyi git yap bakalım,
demedi.
genelde anne yani o da bilir,deneyimli tecrübeli ama gecistirdi. gülrek ben de cok uzatmadım. kapattım teli.
kıskanclık mı yoksa ne bu boyle ben anlamadım.
Kıskançlık sezmedim bende sizi heveslendirmek istememiş olabilir,evet kızım bunlar hamilelik belirtisi galiba hamilesin gibi sözler söylemiş olsa ve sonra teste negatif çıksa üzülürsünüz diye düşünmüş olabilir.

iş yerindeyim çıktıgımda saat cok gec oluyor nobetcı eczane her zaman bulunmuyor.
cumartesi de öğlene kdr calısıyorum
Nöbetçi eczane illa ki vardır. Bi bak şimdi internetten. Esin alsın müsait bi arkadaşın komşun alsın. Yarın çıkınca nöbetçi eczaneye git. Hiç biri olmadı rahatsızım doktora gidiyorum de çık bi sağlık ocağına giriş yap ve eczaneden testini al.

Daha çok yeni ve toysun. Zamanla herşeyi herkese özellikle eşinin ailesine soylememeyi ogreneceksin.

evet haklısın belki de bundan dolayı,
ağzımın yanmasını bekliyorum.
ilk evlendiğimden beri hepsine kardeşine annesine cok iyi davrandım. ama beni cok yanlıs anladılar.
ve evimde kalmayı da cok istediler. bişey cıktı belkide dualarım tuttu gelmediler bilmiyorum.
sonucta yeni evli çiftin evine gelinmez.

niye kıskansın bu bir.

madem memnun değilsiniz neden onu arıyosunuz bu iki.

herneyse arkadasımızıında dedigi gibi. belkide zamanla bişeyleri paylaşmamayı öğreneceğim.
bilmiyorum düğünden sonra da cok tuhaflastılar.
gelmemelerini am ailerde tabiki de zor durumda kaldıklarını bizim onlara bakıcagımızı eşime söyledm de olay oldu.
o yuzdne sogudum kendilerinden.
en azından bunu bir anne olarak düşünmeli ve evli insanların arasında daha yeniler ne işimiz var diyebilirlerdi.

eşim ısrar etti diye sordum ben .
eşim cok ailesine düşkün. herşeyi annesinin bilecegi gibi , bunu da annesi bilirdi.
sorduk işte. aldım ben cevabımı.

İnş hamile kalınca 3 aylık olana kadar soylemeyin bile kimseye..
Her ay oldu mu yok yine mi olmadı diye can sikarlar..

test yapsanıza bende merak ettim :)

niye kıskansın onun da torunu olacak sonuçta mutlu olur hatta.

ama size bir tavsiye k.validenizle bu tarz muhabbetlere çok girmeyin.

test yapsanıza bende merak ettim :)

niye kıskansın onun da torunu olacak sonuçta mutlu olur hatta.

ama size bir tavsiye k.validenizle bu tarz muhabbetlere çok girmeyin.

tesekkur ederim insallah bakalım yapıcam.
eve gittiğimde mutlaka. eşim alırsa tabi.

çok gereksiz bir muhabbet olmuş
gününüz geçmiş miydi öyleyse bir test yapıp çift çizgiyi görürseniz öyle söyleseydiniz kv nize
sizin erkenden heyecana kapılmanızı gereksiz bulmuştur yaşlılar böyle

çok gereksiz bir muhabbet olmuş
gününüz geçmiş miydi öyleyse bir test yapıp çift çizgiyi görürseniz öyle söyleseydiniz kv nize
sizin erkenden heyecana kapılmanızı gereksiz bulmuştur yaşlılar böyle

bilmiyorum ben ses tonundan oyle anladım da. sormak istedim.

Back
X