Kıskanıyor mu kıskanmıyor mu?

bogakizii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.319
1.020
333
Merhaba kızlar
Yine ben ve bir erkek arkadaş problemim.
Erkek arkadaşım beni kıskanıyor mu kıskanmıyor mu anlayamıyorum. Dolayısıyla ne kadar önemseniyorum bilmiyorum.
Konu açılırsa tüm erkek arkadaşlarımdan beni kıskandığını söyler, ama mimikleriyle davranışlarıyla bunu hiç bir şekilde yansıtmıyor. Geçen akşam bir arkadaşımızın evindeydik aylardır görğşmediğim bi erkek arkadaşım hem ilk görüşünce hem ayrılınca 10 saniye falan bi sarıldı defalarca sarıldı hiç bir şey demedi. Yanında birileriyle mesajlaşıyorum hiç kiminle konuşıyosun ne konuşuyosun demiyor. Giyim konusunda: kısa şort giydirmez kısa elbiselerime eteklerime bazen kısa diye kızar bazen çok güzel olmuş der. Piyano kursu bakıyorum hocan erkek olursa gerilirim baştan söyleyeyim der. Kızlı erkekli ev toplanmalarına çok rahatsız olduğunu onsuz gidemeyeceğimi söyler yakınlarda olan etkinliğe git eğlenirsin der. Ne yaptığını pek anlamıyorum açıkçası kendimi kötü hissettiriyor bu davranışlar. Ne düşünüyorsunuz kızlar?

Son örnek: fotoğrafımın altına hiç tanımadığı bir erkek harika yazdı hiç bu kim demedi bile?

Son düzenleme:
Erkek piyano hocasından kıskanıyor galiba.
Gerilmek derken kıskanmayı kastetti sanırım.
Şorttan hoşlanmıyor olabilir,kısa elbiseyi daha çok seviyordur belki.

Kıskançlıkla önemsenmek ayrı kavramlar.Önemsemenin temelinde önem vermesi özen göstermesi yatar.Size özen gösteriyor mu ona bakın.
Eşimi çok severim önemserim ama zerre kıskanmam.Kıskanılmayı da sevmem hiç.
Kıskançlığın verdiği kısıtlamalar sizi mutlu mu edecek?

Himm piyano hocasi erkek olmasin demis, biraz seviyor. Kisa elbiseye kiziyorsa o zaman 7/10 seviyor oldu.
Ama 10 saniye sarilmaya kizmamis, buna puanim 2.
Kisacasi bi seviyor bi sevmiyor Allahim ya.

Yok etmeyecek tabiki ama söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor beni rahatsız eden bu

Yok etmeyecek tabiki ama söyledikleriyle yaptıkları uyuşmuyor beni rahatsız eden bu
Alın karşınıza bu tutarsızlıklarla ilgili konuşun.Siz de net olun.Adama belki yanlış sinyaller verip yanlış davranmasına sebep oluyorsunuz?
Buluştuğunuzda ne yapıyorsunuz ,konuşmuyor musunuz?Hep mıç mıç sevgi kelebeği gibi mi takılıyorsunuz?

Adam özgüvenli demek ki. Gerektiği yerde tavrını koyuyor ama yerli yersiz herşeye de müdahale etmiyor. Sıkmıyor ama belli konularda rahatsızlığını dile getiriyor. İnsanların yanında değil, sizin yanınızda takıldığı şeyleri söylüyor. Valla takdir ettim. Süper dozajında hareket ediyor söylediğinize göre. Neyinden rahatsız oldunuz anlamadım. Ezik maçolar gibi yanınızda her gördüğüne saldırsın mı isterdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…