- 27 Haziran 2016
- 235
- 120
- 18
- 34
- Konu Sahibi gitmekgerekbudiyardan
-
Herkese iyi günler.
Direkt konuya giriş yapmak istiyorum.Özet geçeyim,ben eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum,kimine göre koloni,kimine göre ordu vesaire..13 kişilik bi ev,elti görümce kayın,kv,kp,çocuklar olmak üzere.
Gelelim konuya. Görumcelerimden gerçekten artık sıkılmaya başladım hele ki büyüğünden.
Büyüktür dedim saygı gösterdim ama artık umursamiyorum. Saygısızlık yapmıyorum yanlış anlamayın,onun suratsizligina,laf sokmalarina,durduk yere huzursuzluk çıkarmasına bende kendimce dur demeye başladım.
Normalde benle onun işi evi silip süpürmek.
Benn iki gün çok kötü hastaydim ,yataktan kalkamadim hep odamda kaldım aşağı inemedim,bir su getiren bile olmadı,derdim bu değil tabi eşim yeterince ilgi gösteriyor zaten.
Beni sinirlendiren hem bi insan yerine koyup merhametleri yok hem iki gün hastaydim iş yapmadım diye suratları....
Sonra böyle hastayken babam rahatsızlandı,mide kanaması geçirdi.
Hasta halimle iki gün annemlere gittim,baba bu sonuçta.
Ne olursa olsun tabiki gidicem yanına.
Eve geldim,bi geçmiş olsun,baban nasıl oldu diyen yokk..
İnsan bekliyor haliyle iyi dilekler.
Bunu da geçtim,gerçekten benle sorunları ne anlamıyorum,eşim bana iyi mi diye? Bana kızmıyor,beni dovmuyor diye mi ? Beni onlara karşı savunduğu için mi ?Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Ne yaniii neee.
Vallahi artık bunaldim,bu evde olmaktan,hergün surat çekmekten,bir yere cikamamaktan..
Başlarda konuştum gorumcemle,bak bana surat yaparsan aynısını sana yaparm,sebebini bile sormam dedim.
Geçen gün konu konuyu açtı,X (eşim)evlendiginden beri cok değişti dedi. Niye nasıl değişti ki dedim,mesela senin hakkında bisey söyleyemiyoruz,hemen tepki veriyor ve bize kızıyor dedi.
Kadın resmen eşine seni şikayet ediyorum dedi yaa.
Bende eltimi de abine şikayet ediyor musun dedim,yok onlar kavga eder,abim öldürür onu edersem dedi.
Ne gülünç ama değil mi??
Cahillik midir bu ,kötü niyet mi nedir artık çözemiyorum,sabır sabır sabır diyorum.
Okuduysaniz ne mutlu bana.Yorumlarinizi beklerim kızlar.
Yakında herkes ayrı daireye çıkacak ama aynı bina ne yazık kii. Hiç istememe rağmen bi çözüm bulamadım. Ama eşimle açık açık konuştum burdayken nasıl mesafeliysem orda da öyle olalım bi düzenimiz olsun dedim.Çözüm ayrı eve çıkmak, başka çözüm yok.
Nerde çokluk orada b*kluk derler..bir an önce o evden ayrılmanın yollarına bakın. Eşinizle başbaşa bir düzen kurun. Mecbur musunuz birlikte yaşamaya?
2 yıl oldu benim evliliğim. Kısa bir süre sonra çıkıyoruz.Nerde çokluk orada b*kluk derler..bir an önce o evden ayrılmanın yollarına bakın. Eşinizle başbaşa bir düzen kurun. Mecbur musunuz birlikte yaşamaya?
Daha mükemmel görünme gibi bir çabamız yok da,zaten karşılıklı sevgi saygı var.Başka bir eve çıkın. Eğer çıkamıyorsanız dahada mükemmel görünün eşinizle çatlasın kıskanç görümcen.
Ya nazar degerseTövbe tövbe.
Hiç anlamıyorum "o bizim ailemizden" psikolojisiyle "gelin"e yapılan haksızlıkları.
Muhtemelen evinizi ayırmadığınız, kendi evinizi kurup oradan kopmadığınız için sizi bu kabullenememe.
Tipik görümce dicem ama ben de görümceyim. Ama yengem üzüldüğünde her zaman abime kızarım
Siz de daha çok gözüne sokun eşinizin sizin yanınızda olduğunu ooooh
Haklısınız tabi,bende çok söyledim çok tartismalarimiz oldu bu yüzden ama gerçekten'yaşayan bilir' derler ya bizimkide o hesap.Açık konuşmak gerekirse bu şekilde bir evde yaşayan bir kadın bende güçlü kadın profili oluşturmadı pek.
Eşiniz de sizin arkanızda olsa, değer verse sizi böyle bir hayata mecbur bırakmazdı diye düşünüyorum. Kavga etmemek, dayak yememek bir erkeğin karısının arkasında durduğunu göstermez ki. Bunlar zaten olmaması gereken şeyler bir artı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?