Kıskanıyorlar mı?? Kötü niyetliler mi??

Herkese iyi günler.
Direkt konuya giriş yapmak istiyorum.Özet geçeyim,ben eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum,kimine göre koloni,kimine göre ordu vesaire..13 kişilik bi ev,elti görümce kayın,kv,kp,çocuklar olmak üzere.
Gelelim konuya. Görumcelerimden gerçekten artık sıkılmaya başladım hele ki büyüğünden.
Büyüktür dedim saygı gösterdim ama artık umursamiyorum. Saygısızlık yapmıyorum yanlış anlamayın,onun suratsizligina,laf sokmalarina,durduk yere huzursuzluk çıkarmasına bende kendimce dur demeye başladım.
Normalde benle onun işi evi silip süpürmek.

Benn iki gün çok kötü hastaydim ,yataktan kalkamadim hep odamda kaldım aşağı inemedim,bir su getiren bile olmadı,derdim bu değil tabi eşim yeterince ilgi gösteriyor zaten.
Beni sinirlendiren hem bi insan yerine koyup merhametleri yok hem iki gün hastaydim iş yapmadım diye suratları....
Sonra böyle hastayken babam rahatsızlandı,mide kanaması geçirdi.
Hasta halimle iki gün annemlere gittim,baba bu sonuçta.
Ne olursa olsun tabiki gidicem yanına.
Eve geldim,bi geçmiş olsun,baban nasıl oldu diyen yokk..
İnsan bekliyor haliyle iyi dilekler.
Bunu da geçtim,gerçekten benle sorunları ne anlamıyorum,eşim bana iyi mi diye? Bana kızmıyor,beni dovmuyor diye mi ? Beni onlara karşı savunduğu için mi ?Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Ne yaniii neee.
Vallahi artık bunaldim,bu evde olmaktan,hergün surat çekmekten,bir yere cikamamaktan..
Başlarda konuştum gorumcemle,bak bana surat yaparsan aynısını sana yaparm,sebebini bile sormam dedim.
Geçen gün konu konuyu açtı,X (eşim)evlendiginden beri cok değişti dedi. Niye nasıl değişti ki dedim,mesela senin hakkında bisey söyleyemiyoruz,hemen tepki veriyor ve bize kızıyor dedi.
Kadın resmen eşine seni şikayet ediyorum dedi yaa.
Bende eltimi de abine şikayet ediyor musun dedim,yok onlar kavga eder,abim öldürür onu edersem dedi.
Ne gülünç ama değil mi??
Cahillik midir bu ,kötü niyet mi nedir artık çözemiyorum,sabır sabır sabır diyorum.
Okuduysaniz ne mutlu bana.Yorumlarinizi beklerim kızlar.
salaklık sadece salaklık bide saf saf söylüyor aklı evvel :D siz de çaktırmadan ona göre yolunuzu çizin ;)

Ya nazar degerse:nazar: :KK70:
Herkesin gözü üzerimizde zaten.Kavga etmemizi bekliyor gibi herkes. Çünkü o zaman eşime,biz sana demiştik,bu bizimle yapamaz,o özgür büyümüş,bize ayak uyduramaz demiştik,diyecekler.Bu arada istenmeyeb gelindim ben ;:KK28:
Şu an kavga etseniz bile onlara aynı evdeyken yansımaması çok zor ne zaman ayrılacaksınız?
Aynı bina kapıların ayrı olması bile bu durumdan iyi (kapılar açık kalacak denirse kabul etmeyin)
Allah nazarlardan saklasın :nazar:

salaklık sadece salaklık bide saf saf söylüyor aklı evvel :KK70: siz de çaktırmadan ona göre yolunuzu çizin :KK66:
Aynen öyle yapıyorum,asla ama asla şu güne kadar bir tartışmamıza şahit olmadılar,ne yasadiysak kendi odamızda yaşadık. Eltim ve kaynim gibi herkesin gözü önünde kavga etmedik.

Şu an kavga etseniz bile onlara aynı evdeyken yansımaması çok zor ne zaman ayrılacaksınız?
Aynı bina kapıların ayrı olması bile bu durumdan iyi (kapılar açık kalacak denirse kabul etmeyin)
Allah nazarlardan saklasın :nazar:
Hayır kesinlikle kabul etmem zaten,baştan konuşuldu herşey,herkesin bir düzeni olacak.

Ben mi cok fevriyim insanlar mi sakin hic bilemiyorum. Ay ben ne olursa olsun once o gorumcenin agzinin payini verir sonra kira dahi olsa cikar giderdim. Zaten istememisler de niye gidip beni istemeyenle ayni evde oturayim.
İnan bende sakin değildim,bana biri ,sen evlenince bunları yaşayacaksın dese gülüp geçerdim.Ama nasıl oldu,nasıl bi duruma geldim ANLAMIYORUM.

İnan bende sakin değildim,bana biri ,sen evlenince bunları yaşayacaksın dese gülüp geçerdim.Ama nasıl oldu,nasıl bi duruma geldim ANLAMIYORUM.
Bazen insan saygimi bozmayayim da esimin yuzunu kara cikarmayayim diyor. Benim kv ile gorumce de az degil de ben saka yollu veriyorum cevaplarini o yuzden daha abartamadilar. Dua et esin senden yana oluyor. Insallah bir an once evinizi duzeninizi kurar kurtulursunuz.

O evden çıkmadan, sana huzur yok... Gerekirse, 1+1 evde otur. Hatta stüdyo dairede otur. En azından huzurun olur..
Ayrıcada 13 kişi aynı evde yaşamaya, nasıl cesaret ettin?
Madem eşin yanında, ayrı eve çıkmanın yollarını arayın..

Abim evlensede görümcelik yapsam bende:KK53:
Eşini inceden işle kavga vs etmeden ayrı eve çıkın.
Ya da bekarsa evlendirin kesin çözüm :süslü:

Yakında herkes ayrı daireye çıkacak ama aynı bina ne yazık kii. Hiç istememe rağmen bi çözüm bulamadım. Ama eşimle açık açık konuştum burdayken nasıl mesafeliysem orda da öyle olalım bi düzenimiz olsun dedim.
aynı binada olmak aynı evin içinde olmaktan iyidir. kapını kapatırsın keyfine bakarsın

ay kusura bakma ama çok eğlendim konuşmalarını okuyunca, resmen karikatür gibi eltin :KK70: kolay gelsin ne diyim, sende onu sallama artık, umursama, ez gerekirse ya da ayrı eve çıkın.

Selam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana

Selam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni yanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana
yeni konu açsaydınız keşke:işsiz:

Back
X