Kıskanıyorlar mı?? Kötü niyetliler mi??

Herkese iyi günler.
Direkt konuya giriş yapmak istiyorum.Özet geçeyim,ben eşimin ailesiyle beraber yaşıyorum,kimine göre koloni,kimine göre ordu vesaire..13 kişilik bi ev,elti görümce kayın,kv,kp,çocuklar olmak üzere.
Gelelim konuya. Görumcelerimden gerçekten artık sıkılmaya başladım hele ki büyüğünden.
Büyüktür dedim saygı gösterdim ama artık umursamiyorum. Saygısızlık yapmıyorum yanlış anlamayın,onun suratsizligina,laf sokmalarina,durduk yere huzursuzluk çıkarmasına bende kendimce dur demeye başladım.
Normalde benle onun işi evi silip süpürmek.

Benn iki gün çok kötü hastaydim ,yataktan kalkamadim hep odamda kaldım aşağı inemedim,bir su getiren bile olmadı,derdim bu değil tabi eşim yeterince ilgi gösteriyor zaten.
Beni sinirlendiren hem bi insan yerine koyup merhametleri yok hem iki gün hastaydim iş yapmadım diye suratları....
Sonra böyle hastayken babam rahatsızlandı,mide kanaması geçirdi.
Hasta halimle iki gün annemlere gittim,baba bu sonuçta.
Ne olursa olsun tabiki gidicem yanına.
Eve geldim,bi geçmiş olsun,baban nasıl oldu diyen yokk..
İnsan bekliyor haliyle iyi dilekler.
Bunu da geçtim,gerçekten benle sorunları ne anlamıyorum,eşim bana iyi mi diye? Bana kızmıyor,beni dovmuyor diye mi ? Beni onlara karşı savunduğu için mi ?Ben her işimi kendim görüp,çocuğuma kendim bakıp güçlü bir profil çiziyorum diye mi ?
Ne yaniii neee.
Vallahi artık bunaldim,bu evde olmaktan,hergün surat çekmekten,bir yere cikamamaktan..
Başlarda konuştum gorumcemle,bak bana surat yaparsan aynısını sana yaparm,sebebini bile sormam dedim.
Geçen gün konu konuyu açtı,X (eşim)evlendiginden beri cok değişti dedi. Niye nasıl değişti ki dedim,mesela senin hakkında bisey söyleyemiyoruz,hemen tepki veriyor ve bize kızıyor dedi.
Kadın resmen eşine seni şikayet ediyorum dedi yaa.
Bende eltimi de abine şikayet ediyor musun dedim,yok onlar kavga eder,abim öldürür onu edersem dedi.
Ne gülünç ama değil mi??
Cahillik midir bu ,kötü niyet mi nedir artık çözemiyorum,sabır sabır sabır diyorum.
Okuduysaniz ne mutlu bana.Yorumlarinizi beklerim kızlar.
ev, ev üstüne olmuyor demek ki.
o kadar kalabalıkta kimsenin kimseye tahammülü kalmaz.
bir gün değil iki gün değil.

cocugunuza bakarak mi guclu profil ciziyorsunuz?ben de 50 uyeli yonetim kurulu toantisi yonetiyorsunuz sandim ayol.. o cok sizi savunan esinize huzursuz oldugunuzu ve ayri eve cikmak istediginizi soyleyin bakalim bir.. merak ettim neler olacak

Konu bu değil ama konu açmayı beceremedim lSelam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni oyanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana

gercekden merakımdan soruyorum
neden aynı evde yasıyorsunuz bunu neden kabul edıyorsunuz
sonunun kotu olacagını bıle bıle ?

sorunuza gelınce cahıllık
ayrı eve cıkmazsanız sıze huzur yok

Bir dakika siz ayrı eve çıkacaktınız sanki ama aynı apartman olacak diye hatırlıyorum doğru mu ? O üye siz miydiniz ?
Tavsiyem aynı apartmanda da oturmayın.Pek huzurlu bir aileye benzemiyor çünkü.Eşinizi ikna edip bir şeyler yapın bence.

aynı bınada olsanız bıle ayrı dairelerde olunca biraz dhaa nefes alacaksınız,sonucta kapınız ayrı olacak..ama illaki eski alışkanlıklar devam ettirilmek istenecek..birlikte tüm günü geçirelim yiyelım içelim.kv evini yine gelınler temızlesın yemek yapsın vs..
evlerın ayrıldıgı ilk günden itibaren kesınlıkle taviz vermeden düzeninizi kurun,madem eşinizde sizin yanınızda onada durumu anlatın..daireleri ayırıp sadece yatmadan yatmaya gittiginiz sürece bir anlamı olmayacak çünkü
görümcene gelince cahilin önde gideniymiş..evler ayrılınca mesafe koy..

Telefondan yapamiyorum ama bu sorumuda sormam gerekiyor cunku sabahtan beri cildirmak uzereyim lutfen bana yarfimci olun
hasta numarası yapıp ya gitmeyeceksiniz
yada gidip yüzyüze konuşacaksınız hatta çemkireceksiniz "BEN SİZE HİZMETÇİLİK ETMEK İÇİN Mİ EVLENDİM?" diyerek

eski konunu hatırlıyorum annenlere giderken eltinin iki çocuğu ağlayarak kapındaydı bi tartışma yaşamıştınız sonra. az kaldı evime çıkmama demiştin hala taşınamamışsın inşallah bi an önce evine geçersin artık.. senin yaşadğın işkence şu an bence

Konu bu değil ama konu açmayı beceremedim lSelam kızlar sizden çok acil yardim bekliyorum lutfen beni oyanlisanlamayin ama gercekten artik cok bunladim 1 senelik evliyim ve esim ailesine cok duskun biri asiri dercede birazda olsa anne agzina bakan birisi annesi ne derse ooluyor evimiz ayri olsa bile . 2haftada bir kaynanamlara gidip 2 3 gun kaliyoruz ve her hafta sonubunlarin bahce evine gidiyorum cunku esim annesinedayanamiyormus bide 3 yasinda kucuk kardsi var her neyse her hafta gitmekten biktim artik annesi surekli aglama pozlarinda cok yoruluyorum filan diye bizimkide dayanamiyo ve beni surekli annesinin istedigi isleri yapmaya mecbur birakiyor kendi kafasinda plan yapiyor o gun nereye gidilcekse o istedigi icin oraya gidiyoruz ve bunlara karsilik kesinlikle hicbir sesimi cikartmadim asla saygida kusur etmedim ve srekli kendi kendimi yedim ama esime asla bisey demedim her dedigine tamam gidelim dedim ama artik cok yoruldum kaynanamda herkesi elinde tutmayi aglayarak cok iyi biliyor .4 hafta ust uste hem hafta ici hemde pazar gununleri kaynanami gormeme ragmen yine gityim sesimi cikartmadim gorumcemde bekar sehir disinda doktor2 haftada bir mutlaka gelir cuma gunu evlilik yildonumumuzu oldugunu bildigi halde o gun kendini yemege davet ettirdi yine agzimi acmadim basimin ustunde dedim yolda gelirken biraz kayinbabamla tartismislar ve sinirler gergindi neyse esim kayinbabami eve gonderdi ilk evlilik yildonumuzun oldugu aksam kaynanam ve gorumce bizde kaldi :) gorumcemde babasiyla kus oldugu icin bahce evine gitmeyip geceden kardesine mesaj atiyo annemin yarin cok isi var ona gidin yardim edin edin diye kac kere mesj atmis esimde bana gidelim demek icin kivrandi hic orali olmadim pazar aksami kaynanam beni ariyo diyoki haftaya pazar kasini gozunu surmele birsuru is var ablanda yok bakalim napcaksin demek icin aradi benimde bisey bulmam lazim ki oraya gidiyim ama elimi hicbirseye surecek halim dermanim olmasin kizlar nolur beni yanlis anlamyin kolumu kirmayi bile dusunuyorum bu seferde iylesene kadarkaynanamdan kalmaktankorkuyorum nolur bi akil verinbana

Daha ne kadar susmayı düşünüyorsunuz ? Açık açık bu durumdan sıkıldığınızı söyleyin eşinize.

yeni konu açabilrsin incele siteyi öncelikle. ayrıca eşine bu konuda hiç sikayet etmemişsin hem tamam demişsin e adam ne bilsin mutsuz olduğunu. müneccim değil ki. kaynanan ağlıyosa sende ağla. kalka sabah başım ağrıyor de ağla karnım ağrıyo de ağla o zaman

Konuların olduğu bölümde "yeni konu ac" butonuna tıklıyorsunuz.

Burada hem sizin konunuz farkedilmez hem arkadasin konusu dağılmış olur.

O evde nasıl yaşıyorsunuz vallahi tebrikler.Tabi ki kıskanırlar,çekemezler..
Serdar ortaçın gıyybett çekemiyorlaarr bizi kıskanıyorlaar bizi şarkısını açıp temizlik yapın :deli:
Ayrı eve çıkma şansınız yok mu?

Burda hep birlikte burdan çıkınca gene aynı binada yaşayacaksınız neden?Ay daral geliyor artık hep birlikte yaşamasanız öldürüleceğinizi filan mı düşünüyorlar bu ne be

Eşiniz yanınızdaya sahip çıkıyor ezdirmiyor ya işte bunu görün her defasında ve şükredin
Aynı bina olsa da ayrı daireniz olacak olması bile iyi haber
Hergün surat görmezsiniz

Back
X