Kıskanıyorlar mı?? Kötü niyetliler mi??

Once dedim ki 13 kişi bir arada yaşar mi?
Sonra dedim ki kendi kendime 2 kişi bir ev yaşayıp evliliğini götürmeyenler var (eski ben :) )
Sonra helal olsun dedim ve bence aynen devam edin.
Maşallah

cocugunuza bakarak mi guclu profil ciziyorsunuz?ben de 50 uyeli yonetim kurulu toantisi yonetiyorsunuz sandim ayol.. o cok sizi savunan esinize huzursuz oldugunuzu ve ayri eve cikmak istediginizi soyleyin bakalim bir.. merak ettim neler olacak
Söylerim canım ama sen bu kadar meraklı olma,kaparlar:KK70:

cocugunuza bakarak mi guclu profil ciziyorsunuz?ben de 50 uyeli yonetim kurulu toantisi yonetiyorsunuz sandim ayol.. o cok sizi savunan esinize huzursuz oldugunuzu ve ayri eve cikmak istediginizi soyleyin bakalim bir.. merak ettim neler olacak

yine birisi lafi agzimdan almis :)

Ben sizin konularınıza alıştım artık. O yüzden neee 13 kişi mi demeyeceğim :) Bence bu seferki problem kıskançlık. Belli ki kadına değer vermeyen bi aile. Eşinizin size değer vermesini çekememiş görümceniz.

Valla kıskançlık mı kötü niyet mi bilmem ama bildiğim birşey var oda çok zor olduğu.bikaç gün önce kalabalıktan takınıp delirmiş konu açmıştım. Eşinle konuş. Sana değer de veriyormuş. Ayır evini. Ben bugüne kadar susmuştum ama boşunaymış. Şimdi evimi ayırıyorum. İnan kafam şimdiden rahatladı.

ha bir de 'her isimi kendim gordugum icin mi..' kismi var su guclu profilinizin nedeni.. mesela kisisel bakim gibi mi?her isinizi kendim goruyorum derken,wcden sonraki el vs temizligi,yemek yiyebilme, giyinebilme.gibi temel bakim becerilerini mi kast ediyorsunuz?

Canım kıskanma sezdim ben de. İnşallah en kısa zmanda ayrı eve çıkarsınız rahatlarsın. Nötr kalmak tepkisiz olmak en iyisi. Onlarla ters düşmeden yapıcı olarak halletmeye bak sorunları ama hakkını araman gereken yerde de saygıyı bozmadan ara tabi.

Kimse kusura bakmasin ben kaynana evinde yaşayan dışarı dahi çıkamayan vs. kadına güçlü demem.

Anca saf derim. Kocasina kanmis adam iki guzel davraninca gozleri parkayan kadin derim.

Benik için guclu kadin özgür kadın. Çağına ayak uyduran kadin. Gorumce , kaynana , koca faktörlerini dikkate bile almayan kadin.
En önemlisi de ne biliyor musun?
Güçlü kadınin ekonomik özgürlüğü olur.
Kimse ona hoyt bile diyemez.

Sana gücünü göster sesini çıkar desek. Kocan ile ailesi noluyor dicek. Sende alıp ceketini çıkıp gidemicegin için yok bir sey kocacim deyip oturcan.

Kimse bana güçten bahsetmesin.

ha bir de 'her isimi kendim gordugum icin mi..' kismi var su guclu profilinizin nedeni.. mesela kisisel bakim gibi mi?her isinizi kendim goruyorum derken,wcden sonraki el vs temizligi,yemek yiyebilme, giyinebilme.gibi temel bakim becerilerini mi kast ediyorsunuz?
Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz veya sırf yorum yapmak mı derdiniz :KK47::KK70:

Bu kv ve görümce sorunları o kadar birbirine benziyor ki benimde aynı hem kıskançlık hem de kötü niyet. Kocan farkındaysa seni biliyorsa takma zamanı geldimi cevabı o verir diğer türlü çok zor mesela eşim kız kardeşinin yaptığı terbiyesizliğe saygisizliga şaka annesinin kıskançlığına da saflıktan diyor her zaman onlara bahanesi var ve bende yanlış arıyor

Komik olduğunuzu mu düşünüyorsunuz veya sırf yorum yapmak mı derdiniz :KK47::KK70:
tatlim komediye baglayan sensin.. kocanla cocugunla kendinize bi ev acamamissiniz daha,guclu profil cizmekten bahsediyorsun.. bence asil senin derdin eltiyle filan
. resmen kaynin zulmetsin de ben de seyre bakayim kafasindasin.. yalniz o isler donuyor gulum.. neyse sana Allah kolaylik versin o kabilenin icinde

Back
X