• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskaniyorum normal mi?

Etmemeye calisiyorum tabiki.. yani oda farkindaymis gibi durmuyor.sanirim bu konuda basariliyim..ama ne bileyim su an kendi yazdimlarima dahi inanamiyorum, bana bile sacma geliyor ama oluyor iste:110::KK17:

Acaba özgüven sıkıntınız mı var? Yani mesela eşiniz çok yakışıklı ve siz kendinizi güzellik anlamında yetersiz buluyor olabilirmisiniz? O yüzdendir belki bütün bu kaygılarınız

benim de böyle bir sevgilim vardı, hiç çekemiyordum.. çok sıkıntı, bir psikologa gidebilirsiniz, rahatlarsınız terapi alırsanız. ya da olumlamalar diye yazarsanız google a , birçok rahatlatıcı yazıya ulaşabilirsinizz.
Garibanin bu olanlardan zerre haberi yok :) :) ama esimde kiskanx bak o beni bazen bunaltir ama ben ona hic yansitmam :) basariliyim sanirim ;) yani gecmezse psikolog sart gibi:)

Hep derim güzellik üç boyutludur. En, boy ve derinlik. Siz derinlik kısmına biraz yüklenin. Dış görünüş giderek bozuluyor ve bu haliniz iyileşmezse yaşlandıkça kötüleşir. Siz bakımlı olun yeter. Erkekler için güzellik çok önemli evet ama evliliğin yürüesi için başka şeyler de gerekli. Siz o konularda vazgeçilmez olmaya çalışın. Güzellik zaten bir gün geçecek.

vallahi bende böyleyim ya,nişanlımla aramızda epey yaş farkı var güzelde gençte bulur ama bazı kadınlar var ki o kadar dikkat çekici giyinen şahsen ben bile dönüp bakıyorum haliyle nişanlımın bakma düşüncesi beni kızdırıyor ben bu kadar dikkat çekici olamam diyebiliyorum.Film,dizilerde kıskandım mı bilmiyorum ama nişanlım günde iki film izlemese uyuyamayacak biri.Mutlaka görüyor izliyordur.Ama size katılıyorum yakışan giysin,ama sırf dikkat çekmek için giyinenlerden hoşlanmıyorum.Neyse ki benim nişanlımda bir erkeği beğendiğimi baktığımı görse kıskanır :KK76:
Ay ever ya sanirom ben o yuzden sinir oluyorum..herr gece en az iki film izlenir bizdede.. ve ah o olgun hanim teyzeler (vallahi kusura bakmayin teyze dicem:)) hep onlar hep:) ama iste disardaki kadinlar bir yere kadar yine onlar bir derece normal.. bizde o disardaki kadinlardan birisiyiz belkide birileri bize sinir oluyordur :) ama su giyim kusam konusunda dikkat etmeyenlerin agzina vurasim geliyor.. yani tabiki kiskanir neden kiskanmasin delimi adam :) ama iste bu bizdeki safsatalaei nasil atmak gerek ;)

Hep derim güzellik üç boyutludur. En, boy ve derinlik. Siz derinlik kısmına biraz yüklenin. Dış görünüş giderek bozuluyor ve bu haliniz iyileşmezse yaşlandıkça kötüleşir. Siz bakımlı olun yeter. Erkekler için güzellik çok önemli evet ama evliliğin yürüesi için başka şeyler de gerekli. Siz o konularda vazgeçilmez olmaya çalışın. Güzellik zaten bir gün geçecek.
Hmm o konularda su an sorun yok gibi..birbirimizi anliyor ve seviyoruz..burdan anladigim kadariyla her kadinda olmayan birsey..ama sanirim bu aski daha ateşli kiliyor hic bu acidan dusundunuz mu :) evet erkekler icin ic guzellik onemlidir ama kabul edelim dis guzellik enn cwzbedici sey onlae icin

Merhaba kizlar... burada yeniyim ve cok gec buldugum icin uzuluyorum..herkes samimiyetle derdini anlatmis.belki benim ki yanlarinda dert degil ama kafayi yiyecegim.. simdi ben 1.77 boyunda kendine guvenen fizigine boyuna guvenen bir kizim.. esim var ve esim de her zaman bana bebek gibisin der. Hatta markete gidince kasiyer kizlar bile ne guzel yuzunuz var der ne biliyim gemc kizligimda her zaman cevremdekiler manken ol guzellik yarismalaeina katil derlerdi.. ama gel gelelim ki ben kesinlikle kendimi o kadar guzel bulmuyorum.. az oncekileri de ovunmek icin anlatmadim sakin yanlis anlamayin.. mesela popomu begenirim ama goguslerim bi avuca sigacak kadardir..yani kizlar genel olarak iyiyim ya ben su an sayarken kendimi seviyorum ama sorun ne? Tv de filmlerde nette vs gordugum guzel kizlae karsisinda sinir krizi geciriyorum..neden? Esimde geziyo nette film vs izliyo ve o hatunlari gormesine dayanamiyorum.. beraber film izliyoruz diyelim sevisme sahnesi cikiyor aninda geriliyorum..benim esim o kasinin nasil sevistigini gormek zorundami? Yada ayni filmde kadin surekli seksi kiyafetli aman allahim zindan oluyor bana o anlar.. asiri derecede esimi sosyal alemde filmlerde vs olan ve kici basi acik kadinlardan kiskaniyorum.. elbet begendigi isimler vardir.. ama tam tersi ben hicbir sekilde esimden baska bir erkegi altindanda yapilmis olsa cekici veya hos bulmuyorum..ama erkeklerde bu durumun ayni olmadigini biliyorum.. yani tv de seksi sahne gorse muhakkak erekte olabilir..aci ama gercek erkekler boyle.. ve bu konu su siralae inanin bana beni en cok gerenler listesinde top 10 unun en basinda.. dedigim gibi kendimi asiri guzel gormuyorum ama cok cikrinde gormuyorum ve esimin beni begendiginden %100 eminim cunku her hal ve harekeri belli ediyor ama anam dayanamiyorum diger kadinlara.. bu benim kompleksli olmamdan mi? Ruh hastasi olmamdan mi? Yoksa dunya uzerinde benle ayni fikirde olan baska hatunlarda varmi nolur bi el atin deliricem.. tum vuxuduyla prim yapan kadinlarida Allah bildigi gibi yapsin cunku delirtecekler beni yakinda:KK62::KK62::KK62::mad::mad::mad:
Cnm bunu n sebebini biz bilemeyız seni en iyi sen anlarsın ..ama sana şunu net şwükilde diyebilirimki sen bu konuyu bukadar kafaya takmaya devam edersen ,erkenden yaşlanırsın :KK20:yani cidden saçlarında tek yek beyazlar belirmeye başlar :)
Yani sen eşini uçan kuştan kıskanıyorsun ama ortalık kuş dolu be cnm :)yani sonu yokki ,kendini kıyaslamaya kalkınca işin içinden çıkamassın milyon tane güEl kadın var
Ama bak eşin seni sevmiş evlenmişsiniz seni seçmiş yani

Cnm bunu n sebebini biz bilemeyız seni en iyi sen anlarsın ..ama sana şunu net şwükilde diyebilirimki sen bu konuyu bukadar kafaya takmaya devam edersen ,erkenden yaşlanırsın :KK20:yani cidden saçlarında tek yek beyazlar belirmeye başlar :)
Yani sen eşini uçan kuştan kıskanıyorsun ama ortalık kuş dolu be cnm :)yani sonu yokki ,kendini kıyaslamaya kalkınca işin içinden çıkamassın milyon tane güEl kadın var
Ama bak eşin seni sevmiş evlenmişsiniz seni seçmiş yani
Aah ah zaten bu yasta var kafamda var bikac beyaz gordum:KK50: gecen gun ..aetik kura kura sacimi beyazlatmisim :D ah bu kadinlar :) guzel olmak zorundamiyiz biz ayol :D :D :D ama hersey bir yana iyiki kadinim ve tum kadinlar seviyorum.. dunyayi biz kadinlar guzellestiriyoruz.. ama iste birde seksi fotolarsa nette orda burda karsimiza cikmasalar :) yani kisisel olarak birini kiskanmiyorum ama esimi baya kiskaniyorjm yahu :) beni sevmis secmis evet demi ya

Hmm o konularda su an sorun yok gibi..birbirimizi anliyor ve seviyoruz..burdan anladigim kadariyla her kadinda olmayan birsey..ama sanirim bu aski daha ateşli kiliyor hic bu acidan dusundunuz mu :) evet erkekler icin ic guzellik onemlidir ama kabul edelim dis guzellik enn cwzbedici sey onlae icin
Ben kendi adıma kıskanarak bir ömür geçmeyeceğini düşünüyorum. Eşimin iffetine güvenmiyorsam neden evlendim diye düşünürdüm. Eğer o namuslu bir erkekse ve ben bu derece kıskanıyorsam bunu çözmeye çalışır, gerekirse yardım alırdım. Çünkü kıskançlık insanın enerjisini tüketir. Canım bence aşkın bu şekilde ateşlenmesi zamanla ortalığı da yakar. Ateş dozunda olmalı. İnsan eşini kıskanır, kıskanmalı ama ortada bir neden varsa. Ve bu da konuşulup çözülmeli. Dış güzellik elbette önemli ama sizinle evlenmiş. Güzelliğinizi onaylamış ve almış :) Neden rahat değilsiniz? Bir üyenin dediği gibi siz güzelliğiniz konusunda fazla övgü almışsınız ve sanırım kendinize sadece o konuda güveniyorsunuz. Aslında içinizde, sizden güzeller olduğunu, elde olanın zamanla cazibesini yitirebileceğini, erkeklerin zayıf yaratılışlı olduklarını, güzelliğin bir gün geçeceğini bildiğiniz için tasalanıyorsunuz. Bu nedenle, eğer çirkin olsaydım benim hangi özelliklerim öne çıkardı diye düşünüp onları geliştirmelisiniz.

Ay ever ya sanirom ben o yuzden sinir oluyorum..herr gece en az iki film izlenir bizdede.. ve ah o olgun hanim teyzeler (vallahi kusura bakmayin teyze dicem:)) hep onlar hep:) ama iste disardaki kadinlar bir yere kadar yine onlar bir derece normal.. bizde o disardaki kadinlardan birisiyiz belkide birileri bize sinir oluyordur :) ama su giyim kusam konusunda dikkat etmeyenlerin agzina vurasim geliyor.. yani tabiki kiskanir neden kiskanmasin delimi adam :) ama iste bu bizdeki safsatalaei nasil atmak gerek :KK66:

Bu kıskançlık çok aşırıya kaçmadığı müddetçe ve karşıdaki insan rahatsızlık duymadığı sürece normal bence.Ne kadar denesem de ben bu kadar düzelebildim. :) eskiye nazaran daha az bu durum ama yok yani öyle birden atılmıyor bu karakterimize işlemiş.Ayrıca hayatınızdaki kişi size biraz anlayışlı ol,olgun davran tarzında uyarılarda bulunuyorsa bu da sizi etkiler.Kendinizden yaşça büyük kadınları hem fiziksel hem karakter olarak kıskanabilirsiniz,acaba onları olgun görüyor beni çocuk gibi mi görüyor diyebilirsiniz bu biraz da partnerimizle olan yaş farkıyla alakalı.Ben bu yüzden sorun yaşıyorum yaş farkı olduğu için o bir şey söylemese bile bana,onun yaşlarındaki bir kadına baktığımda kendimi kıyaslayabiliyorum ama nişanlımdan önce yoktu bu.Özgüveni düşük biri de değilim herzaman güzel zeki olduğumu vurgular ama bu içten gelen bir duygu.Ve tamamen bizdeki sorun yaş farkı :)

Bryce Dallas Howard ı dıyorsun sanırım bende o kızı cok begenıyorum :-)

Bir de niye inceliğe açıklığa takılıyorrsunuz.Filmlerde yüzü çok güzel öyle kkadınlar varki. Mesela charlize Theron. Kadın kaç yaşına gelmiş ama hala bebek gibi. Filmi değil onu izliyorum mesela ben onun oynadığı filmlerde. Ya da geçen bir dinozor filmi varfı sinemada. Böyle kızıl çilli bir hatun vardı estetikli yüzü vardı ama çok hoştu ya orda da ona bayıldım:) fizikten çok ona takılın. Fiziği hee gün spor yaparaksiz de bbulursunuz ama o charlie denen kadının yüzü cıkkss bulamazsınız. Bu sadece bir örnek ben o kadına bayıldığım için

Ayrıca çoğu kadının yapısında kıskançlık vardır.Bu eşine veya kendine güvensizlikten kaynaklanmaz.Ama kaç kadın var ki eşine güvense de eşini başbaşa bir kadın arkadaşıyla gezmeye gönderecek.(Tabi kıskançlık aşırıya kaçmadığı sürece diyorum yani)Bunu yazmamın sebebi kıskanç olan tek kadın sen değilsin canım,herkesin yapısı farklı sen kendi düşüncene hayatına bak,sadece adama durup dururken bağırıp çağırma yeter :D

Abartmayın,kocanızı da bunaltmayın,dananın aklına karpuz kabuğu misali olmayacak şeyler düşündürtmeyin...

Bu konuyu okurken anaaaaaa acaba ben mi açtım dedim kendi kendime. :KK53::KK53:

Ben de böyleyim, evli değilim. Şu an küs olduğum erkek arkadaşımla sinemaya gitmek, evde tv izlemek işkence geliyordu hatta sinirden ayaklarımı kasıyordum. :110: Tabi normal giyimli kadınlara değil ama resmen çıplak gezen dötü başı açık olan hemcinslerimde sıkıntım vardı, karşılaşmamak da mümkün değil. Filmler, diziler böyle prim yapıyor artık. Kusura bakmayın, bizim BAZI kadınlarımız da az değil. Toplu taşımada veya alışveriş merkezlerinde görüyoruz öyle bir giyiniyorlar ki beyaz pantolona siyah tanga mı desek, göğüsler fora mı desek ve gerçekten taşıyamıyorlar -ya da bilerek taşımak istemiyorlar- ki gerçekten her şeyleri meydanda. Kız olarak bakıyorum. Insan gerçekten rahatsız oluyor taşımayı bilen giyinsin sözüm yok. Kendime güvenim mi yok şimdi? Var, alakası yok. Ama benim bile bazı yerlerimi görmeyen adam elin kadınlarının orasını burasını niye görsün? Adam görmese de zorla göze sokan "ben burdayım" diyen kıyafetler var. Bu özgüvenden başka bir konu. Güzellik görecelidir ama açan kadına herkes bakar malesef konu sahibi, "bakmam bakmadım" diyene de güvenmiyorum illa saniyelik bile olsa bakmıştır.

valla geçen gün kitapçının önünde bir kadın gördüm çok rahatsız edici açık giyinmiş ben bile dönüp dönüp baktım alamadım gözümü:KK53::KK53:

Bu kıskançlık çok aşırıya kaçmadığı müddetçe ve karşıdaki insan rahatsızlık duymadığı sürece normal bence.Ne kadar denesem de ben bu kadar düzelebildim. :) eskiye nazaran daha az bu durum ama yok yani öyle birden atılmıyor bu karakterimize işlemiş.Ayrıca hayatınızdaki kişi size biraz anlayışlı ol,olgun davran tarzında uyarılarda bulunuyorsa bu da sizi etkiler.Kendinizden yaşça büyük kadınları hem fiziksel hem karakter olarak kıskanabilirsiniz,acaba onları olgun görüyor beni çocuk gibi mi görüyor diyebilirsiniz bu biraz da partnerimizle olan yaş farkıyla alakalı.Ben bu yüzden sorun yaşıyorum yaş farkı olduğu için o bir şey söylemese bile bana,onun yaşlarındaki bir kadına baktığımda kendimi kıyaslayabiliyorum ama nişanlımdan önce yoktu bu.Özgüveni düşük biri de değilim herzaman güzel zeki olduğumu vurgular ama bu içten gelen bir duygu.Ve tamamen bizdeki sorun yaş farkı :)
Evet ..ayyynen dediginiz gibi.. bu icten gelen birsey ve pat diye de atilmiyor.. yani evet esim anlayisli genel olarak zaten rahatsiz etmiyorum onami baktin buna mi baktin diye.. ama bazen insaniz diyoruz o zamanda gayet makul sekilde beni saniklestirir.. bu yuzden aslinda icten ice icim rahat ama gel gelelim ko icimdeki seytan durmuyo..dunya da ki tek kadin olsam bu yine olacak sanirim.. bu esime karsinolan sevgim ve begenimle alakalidir belki..

Ayrıca çoğu kadının yapısında kıskançlık vardır.Bu eşine veya kendine güvensizlikten kaynaklanmaz.Ama kaç kadın var ki eşine güvense de eşini başbaşa bir kadın arkadaşıyla gezmeye gönderecek.(Tabi kıskançlık aşırıya kaçmadığı sürece diyorum yani)Bunu yazmamın sebebi kıskanç olan tek kadın sen değilsin canım,herkesin yapısı farklı sen kendi düşüncene hayatına bak,sadece adama durup dururken bağırıp çağırma yeter :KK70:
Ay yok bagirmam ben oyle cadi degilimdir:KK55: ama evet iste sebepsiz gibi gorunuyor..esime flanda guvenirim ama kadinsal durtu bu sanirim..bi nevi oaylasma korkusu..bi beni sevsin begensin istegi :KK30:

Back
X