Kıskanıyorum

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
düşünmekten yoruldum :( meraba kızlar daha oncede bahsetmıstım erkek arkdasım ıkıncı unıverstesını okumaya gıttı ve ben cok huzursuzum kıskanc bı yapım var gecenlerde hemen bı kız eklemıs sınır oldum fazla caktırmadım hemen okuldan arkdas ol ama samımı olma meraba meraba ol demıstım soz vermıstı bende kpsye hazrlanıyorum ıcım rahat olsun uzme benı dedım soz verdı gecen gunde dogum gunune gıttı kız seslerı geldı kavga ettım son anda planlanmıs arkdasının dogumgunuymus kızlar oldugunu bılmıyomus aramıs cagarmıs falan neyse bunuda gectım bugunde kızlı erkeklı karısık ortamlardatakıldıgınıda kacrdı azından yapımı bılıyo bana soz verdı ama yapmıyo aslnda oda benım gıbı ama benn onu kıskanmasını gerekcek hıcbısı yapmıyorum ders calısıyorum evde hep napmalıyım benı anlaması ıcın :( uzak durması ıcın ve dıkkat etmesı ıcın kafam bozukken dersde calısamıyorumben :S

Son düzenleme:
kızlar bısıler yazın ya yol gosterın bana napıcam ben sureklı bu sorular beynımde ya sımdı kızlarlaysa bılmem nee off soramıyorumda kızıcak dıye ıyıce paronoyak oldum kızlarla takılmasını ıstemıyorum takılmıyorum dıyo ama o cok sıcak kanlı bırı arkdas oluyo hemen bendee krıze grıyorum :(

Merhaba... öncelikle seni çok iyi anlıyorum... benim de erkek arkadaşım sınavlardan ötürü şehir dışına gidip belli bir süre kalıyor.. ben de çok fazla sorun etmiştim bunu... fakat bu kendimizi yıpratmaktan öteye gitmez.. sen burda için içini yer bir durumda olursun ama erkek arkadaşın orda doğum günlerine karma görüşmelere falan gider... yani en başta kafana takmamayı öğrenmelisin.. ikincisi karşındaki insana yapmadığı şey için telkin verip durmak, onu o telkin verdiğin hataya ellerinle itmek demektir.. aklında olmayan birşeyi onun aklına sokma sakın... "ağzından kaçırdı" cümlenin içinde birşeyler saklanmış değil mi sence de? :31: sen ona böylesine baskı yaparsan elbette ki olmak istediği ortamlara girerken seni haberdar etmeyecektir.. serbest bırak demiyorum... çünkü bilirim ki serbest bırakılan erkek rahatlığa alışır ve önüne geçilmez.. ama yapman gereken ona fazla belirtme... evde hep ders çalışmaktan da kaynaklanıyor.. kendine ders çalışmanın yanı sıra aklını meşgul edicek birşeyler bul.. çünkü evde oturdukça insan kafasında sürekli kurup durur... umarım yardımcı olabildim... :40:

aslnda erkek arkdasım cok ıyı bırı ama sıcakkanlı kızlar onu sakıncalı bulmadıgı ıcın yaklasabılıyo oda kardes gozuyle bakıyo ama benn bu gozle bakmayan bı ıkı kıza sahıt oldugumdan korkuyorum zaten kızlarla arkdas olmasını bıle ıstemıyorum acıkcası unı ortamı mutlaka kızlarda olcak ama okul dısında muatap olmasını ıstemıyorum sadece hergunn aklıma gelıyo soru soruyorum en sonunda kızıyo anlıyo bısıler ogrenmeye calıstıgımı:) zaten sınava hazrlanıyorum onun yanına gıdebılmek ıcın ıyı gaz oldu banada ama uzaklık zor yoruyo ınsanı 3 bucuk senedr beraberız sevgısıne guvenıyorum ama kızlara guvenmıyorum :S ole ıste canım haklısın sosyallesmek bıraz azaltr kuruntularımı denıycem bunu ;)

çok zor bi durum tatlım seni anlıyorum :( allah kolaylık versin, arkadaşın dediği doğru, yasaklar güzeldir.ona yasaklar koyma ama başıboş da bırakma.

bence erkek arkadaşına fazla yüklenme. boğma onu kıskanç hallerinle. haksızsın demiyorum kesinlikle seven insan sevdiğini kıskanır, özler, kimseyle paylaşmak istemez, kaybetmekten korkar, soğumasını istemez,.. inan şu olayda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama unutma kaybedecem korkusuyla kısıtlamaya kalkarsan, bunaltırsan eğer bu ilişkiyi hiç istemeyeceğin yerlere götürebilirsin.

ünv. ortamını çok iyi bilenlerdenim. alışsan iyi olacak bu duruma bence.. öyle ortamlarda hemen hemen her gün bulunacak. erkek arkadaşın istemese bile ünv. ortamı buna müsaade etmiyor. 3-5 gün sadece kendini tutabilir. ister istemez çevre edinip okul sonraları da toplanacaklar..(ders çalışmak için, tez hazırlamak için, okul aktivitelerine katıldığı zaman, bahar şenliklerinde, doğum günlerinde, topluca konsere gitmeler, evlerde, cafelerde nargilecilerde toplanmalar, haftasonu pikniğe gitmeler,.. toplaşıp batak, okey, 52 oynamalar :D, vize final zamanlarından sonra stres atmak için düzenleyecekleri eğlenceler olacak, ..) böyle teşvik edici, özgür bir ortam varken bunlardan onu mahrum etmek onun pek hoşuna gitmeyecek eminim. kaldı ki böyle dolu dolu yaşamaktan, hayatın tadını almaktan, aile baskısı olmadan, geçim derdine düşmeden, iş sahibi olup yoğun çalışmanın içine girmeden, çoluk çocuk derdine düşmeden önce bunları yaşamamak, bunlardan mahrum kalmak kimin hoşuna gider ki? hele de sunulan o fırsatın tam içindeyken.

bunu bizzat yaşamışlardan ve başka yaşamış olanlara da şahit olmuş biri olarak o kişinin psikolojisini çok iyi anlıyor ve biliyorum.. sakın ona kural koyma.. içinde varsa eğer evdeyim deyip kız arkadaşlarının evinde bile olabilir.. sana tavsiyem ona çok güvendiğini her daim belli et hatta her fırsatta söyle.. bu onun sevgisini, vicdanını okşar. istese de sana yanlış bir şey yapamaz ozamn.. şu gün şunlardaydım şurda toplandık şunu yaptım derse sana sakın kıskandığını, tavır yaptığını belli etme. ozamn daha sonraları anlatmaz sana gün içinde ne yaptığını ya da yalan söyler hep çünkü bu durum her daim huzurunuzu bozacak tartışmalar doğurmuş olur. nereye gittiğine ne yaptığına kızma ki kendi ağzıyla her gün nerde ne yaptığını sana çekinmeden anlatsın..

anlattıklarım içine belki daha da kurt düşürecek, yangına körükle gitti bu kız nerden yazdı diyeceksin.. belki kızacaksın ama gerçekler bunlar canım. teselli edip şuan ki duygularını yumuşatmak yerine, sana mantığını devreye koymanı ve ona göre hareket etmeni söylüyorum.. kimse robot değil git diyence gitsin kal diyince kalsın. ne yasaklar koy bunalt ne de başı boş bırakıp kendinden soğut uzaklaştır.. aradaki dengeyi korumaya çalış..

şunu da belirtiyim, böyle ortamlarda bulunup öğrencilik zamanı boyunca birine bile gözü kaymayan arkadaşlarım var benim. evlerine gelenin gidenin haddi hesabı yok o da.. yani seni gerçekten seviyorsa hangi ortamlarda hangi kızlarla bir arada olursa olsun senden başka kimseyi gözü görmez. bunun korkusu varsa eğer aklında düşünmemeye, iyi şeyler aklına getirmeye çalış.. yoksa kafandaki düşünceler yer bitirir seni. kuruntularından kurtulmaya çalış.
Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
bence erkek arkadaşına fazla yüklenme. boğma onu kıskanç hallerinle. haksızsın demiyorum kesinlikle seven insan sevdiğini kıskanır, özler, kimseyle paylaşmak istemez, kaybetmekten korkar, soğumasını istemez,.. inan şu olayda neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama unutma kaybedecem korkusuyla kısıtlamaya kalkarsan, bunaltırsan eğer bu ilişkiyi hiç istemeyeceğin yerlere götürebilirsin.

ünv. ortamını çok iyi bilenlerdenim. alışsan iyi olacak bu duruma bence.. öyle ortamlarda hemen hemen her gün bulunacak. erkek arkadaşın istemese bile ünv. ortamı buna müsaade etmiyor. 3-5 gün sadece kendini tutabilir. ister istemez çevre edinip okul sonraları da toplanacaklar..(ders çalışmak için, tez hazırlamak için, okul aktivitelerine katıldığı zaman, bahar şenliklerinde, doğum günlerinde, topluca konsere gitmeler, evlerde, cafelerde nargilecilerde toplanmalar, haftasonu pikniğe gitmeler,.. toplaşıp batak, okey, 52 oynamalar :D, vize final zamanlarından sonra stres atmak için düzenleyecekleri eğlenceler olacak, ..) böyle teşvik edici, özgür bir ortam varken bunlardan onu mahrum etmek onun pek hoşuna gitmeyecek eminim. kaldı ki böyle dolu dolu yaşamaktan, hayatın tadını almaktan, aile baskısı olmadan, geçim derdine düşmeden, iş sahibi olup yoğun çalışmanın içine girmeden, çoluk çocuk derdine düşmeden önce bunları yaşamamak, bunlardan mahrum kalmak kimin hoşuna gider ki? hele de sunulan o fırsatın tam içindeyken.

bunu bizzat yaşamışlardan ve başka yaşamış olanlara da şahit olmuş biri olarak o kişinin psikolojisini çok iyi anlıyor ve biliyorum.. sakın ona kural koyma.. içinde varsa eğer evdeyim deyip kız arkadaşlarının evinde bile olabilir.. sana tavsiyem ona çok güvendiğini her daim belli et hatta her fırsatta söyle.. bu onun sevgisini, vicdanını okşar. istese de sana yanlış bir şey yapamaz ozamn.. şu gün şunlardaydım şurda toplandık şunu yaptım derse sana sakın kıskandığını, tavır yaptığını belli etme. ozamn daha sonraları anlatmaz sana gün içinde ne yaptığını ya da yalan söyler hep çünkü bu durum her daim huzurunuzu bozacak tartışmalar doğurmuş olur. nereye gittiğine ne yaptığına kızma ki kendi ağzıyla her gün nerde ne yaptığını sana çekinmeden anlatsın..

anlattıklarım içine belki daha da kurt düşürecek, yangına körükle gitti bu kız nerden yazdı diyeceksin.. belki kızacaksın ama gerçekler bunlar canım. teselli edip şuan ki duygularını yumuşatmak yerine, sana mantığını devreye koymanı ve ona göre hareket etmeni söylüyorum.. kimse robot değil git diyence gitsin kal diyince kalsın. ne yasaklar koy bunalt ne de başı boş bırakıp kendinden soğut uzaklaştır.. aradaki dengeyi korumaya çalış..

şunu da belirtiyim, böyle ortamlarda bulunup öğrencilik zamanı boyunca birine bile gözü kaymayan arkadaşlarım var benim. evlerine gelenin gidenin haddi hesabı yok o da.. yani seni gerçekten seviyorsa hangi ortamlarda hangi kızlarla bir arada olursa olsun senden başka kimseyi gözü görmez. bunun korkusu varsa eğer aklında düşünmemeye, iyi şeyler aklına getirmeye çalış.. yoksa kafandaki düşünceler yer bitirir seni. kuruntularından kurtulmaya çalış.
Allah'a emanet ol.

canım oncelıkle tesekkur ederım dogru seler yazmıssın bende unıverste mezunuyum aynı sınıftaydık onunla buyuzden bırazda onu yonetmeye alıstım sankı benden baska kız arkdası olmasına tahammul edemıyorum bırazda yapımda var sanırım aslnda okadar ıyı brıkı buyuk konusmıyım ama cok vıcdanlı efendı bırı hanı aldatcaganı pek dusunmuyorum belkı hanı dusuncesı karısabılrmı baskasına ılgı duyabılrmı dıyorum uzagız nede olsa 3 bucuk senedr bırlıkteyız sevdıgınede emınım ama nebılım sankı baskasından etkılecek korkusu var nıye bole dusunuyorum bılmıyorum kımseye kotu nıyetle yaklasmıyo ama bole bole ıkı kısı asıldı ona ve ben bunlardan cok etkılendım kımseye guvenemıyorum ayrıca kendısıde benım erkek arkdaslarım olmasını ıstemez samımı olmamı ama buyuzden esıtsızlık olrsa cok kızıyorummm kendımı salak gıbı hıssedıyorum ozaman zaten bazen ben erkegım bana kımse asılamaz ama sen kızsın falan dıyo yanı o nerde ne yapcanı bılrmıs ama kıza asılmak farklı bıseymıs bılmem nee erkeklerden korkulurmus falan fılan off bılmıyorum nasıl gecıcek ıkı bucuk sene ınsallah kazanırımda sınavı rahatlarım gıder tanısırım arkdaslarıylada rahat olrurumdua edın bana cok sevıyorum onu kaybetmek ıstemıyorum:50:

Back
X