• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deli cesareti ile yaptığım evlilik..

edirneyle bi alakam yok. istanbulda yaşıyorum. kıbrısta okuyodum ve okulumu dondurdum bu.. amerikan girne üniversitesi veterinerlik ve ziraat fakültesi yazarsanız çıkar.. tartışmaya girmeye gerek yok.

Evet tartışmaya gerek yok hatta niye tartışmaya giriyoruz ki.Bu konuda tartışılacak bir durum yok.

Girne Amerikan Üniversitesi | Girne - Kıbrıs / KKTC

Al okulun resmi sitesi, göster bakalım neredeymiş şu veterinerlik ve ziraat fakültesi.

Yalan olduğunu bildiğin iddiayı hala doğruymuş gibi savunman senin durumunu gözler önüne seriyor.

Senin ki deli değil bildiğin cahil cesareti.

Bulursan senden özür dileyeceğim ama bulamazsan ne olduğun ortaya çıkacak.

Son düzenleme:
Vay anasını sayın seyirciler yolda dayak yiyen kadını görünce kılını bile kıpırdatmayan milletimiz kız Edirneye giderken cama 155 yazıyor diye hemen polisi arıyor her yere hemen yetişen polisimizde 10 dk esas kızı kurtarıveriyor.Ne diyim tatlım hayalgücüne sağlıkkkk

herkese meraba öyle dertliyim ki nerden başlamalıyım bilemedim :) henüz 20 yaşındayım.. 18 yaşında flört etmeye başladığım erkek arkadaşımla zaman geçtikçe birbrimze daha çok alıştık ve aile içi problemlerm vardı o dönem.. Birazda bunun etkisiyle sık sık onun yanında buldum kendimi.. Geçen kış bu zamanlarda herşeyimiz bir olmuştu artık ve evdeki durumumdan rahatsz oldğu ve üzüldüğü için bana istanbuldan gitmeyi teklif etti kabul ettim evini satıcaktı ve bu da zaman aldığı için yazın haziran ayında gitmeye karar verdik.. Sonç olrk evini sattı ve evllk diye bişy henüz söz konusu değildi ve cinsel anlamda da bişy yaşamadğm için aklmdan ble gelmedi onunda geçmediğini sanıyodum.. Gitmeden bir kaç gün önce süpriz diye beni evlndrme dairesine götrdü gelinlk yüzükler kuaför vs vs herşey hazrlnmştı ve ben hayır diyemedim çünkü onu çok seviyodum ve evlendik.. 2 gün sonra gittik eskshre ev hazırdı ailem öğrennce ist.a çağrdlr döndk kimse evlendiğimizi bilmediği için ailem eşime bnm üniversiteye hazrlnmm için sevgli haytna devam etmemzi önerdiler 1 yıl sonra üniversiteye gttiğim şehre yerleşicektk.. Eşime böyle bişyi kabul etmyceğini dayanamycağnı ve uzatmadan boşanmamz gerektğini söledm işte o gün ilk defa anladım ağlamaya başladı kabul ediceğini problm çkrmcğnı anlatmaya başladı ben kararlı olunca kollarımdan tuttuğu gibi duvara sıkıştırdı ve boşanmycaz dedi.. Anlam veremedm ama sinir bozukluğu diyerek geçiştirdim.. Ben evde o bzm eve yakın tuttuğu bi evde yaşamaya başladı ben gündüzleri ynndaydm eve gece ders çlşmk için geliyodum.. Böle yaklaşık 4 ay geçti.. Daha sonra kıskanmalar sinir krizleri küfürler başladı.. Her kavgamızda buraya hemen eşyalarını alıp geliyosun demeye başladı ama biz bi söz vermiştk ve kocam olduğunu bile idrak edemediğim bi insandan ailem daha önmliydi her ne kadr prblm olursa olsun.. Bizim kapıdan ayrılmamaya ve cama çıktığımı bile gördüğünde sokktan 4. Kata gir içeri diye bile bağrıyodu.. Kıyafetim makyajım hatta ayakkabma bile karışır oldu ve hala onu çok seviyodum.. Yine saçma sapan bi kıskançlık yüzünden kavga ettiğimz gün sokağn ortasında bana bağrp tokat attı.. Buna benzer bi çok olaydan sonra ben boşanma davası açtım ve yaklaşık 1 hafta boyunca görüşmedik daha sonra msjlar hediyeler çiçekler ve sevgimi kullanarak barıştık.. Tabi fazla sürmedi 5 6 gün sonra beni yine hırpalamaya tokat atmaya falan başladı.. Sinirli olmadığına inandığım bi gün telefonda davayı geri almk istemediğimi ve boşanmaya karar verdiğimi söledm gel eve dedi vurmycağna söz vermişti.. Eve gttiğim an kapıyı kitledi telefonumu ve hattımı kırdı bu evden bir daha çıkamıycaksın dedi.. Bıçakla üzerime geldii kardeşi olmasaydı olablcekleri düşünemiyorum.. Ben ağladıkça vurdu.. 6 saat snra sakinleşip boşnmktan vazgeçtğimi söledm herşey söz verldiği gibi devam edicek dedim yemnler ettim (rabbim affetsin mecburdum) eve döndüm. Daha sonra evden çıkmamaya başladım. 1 kedim 1 köpeğim var kedim ondaydı ve evlat kadar sevdiğimi bildiği için son derece sakin aradı gel badem'i al dedi gitmek zorundaydım ve gittim tek hatrladğm zorla bi arabaya bndrldğmdi.. Nereye gttiğimi bilmiyodum.. Yol boyunca beni çok sevdiğini ölümde olsa bırakmycağını falan anlatp durdu istanbuldan edirneye kadar gittik arkadaki araba ağldğmı fark ednce bana bakmya başladı eşim araba kullnrken arabann arka camına parmağmla 155 yazdm ve 10 dk snra ekibn durdurmasyla kaçırıldğmı söyledim ve şikayetçi oldum.. çok uzattım biliyorum ama inanın çok dertliyim.. şimdi evde alıkoyma, kaçırma ,şiddet bunlara rağmen onu çok seviyorum yada sevdiğimi sanıyorum bilmiyorum etrafımdaki herkes kafamı karıştırıyo.. şu anda peşimden koşmuyo hiçbişy yapmıyo sadece "seni çok seviyorum ama zorla güzellik olmaz anladım ben namusuma sahip çıkmaya çalıştım yapamadım boşanma davası bitene kadar bana laf getirme başka bişey istemem" dedi.. Onu çok seviyorum ama yaptıklarını tekrar yapabiliceğini de biliyorum ama kendime hakim olamıyorum çıkıp gitmek istiyorum. Ondan nefret ederken onu sevmek çok garip bişey.. Siz benim yerimde olsanız napardınız.. Napmalıyım lütfen yardım edin bana :(

huylu huyundan vazgecmez canım erkeklerın huyudur bu yapıp yapıp ozur dılemek ama bırının bı huyunu gorduysen o bunun kalıcı bır huyudur ne vazgecer ne de baska seyler bır hata yapmısın colulugun cocugun yok yol yakınken bıtır bır erkek el kaldırıyorsa eger sakın barısma esınle ılerde alayıp uzulecene her zaman sımdı bır kere agla bıtır
derım ben

Evet tartışmaya gerek yok hatta niye tartışmaya giriyoruz ki.Bu konuda tartışılacak bir durum yok.

Girne Amerikan Üniversitesi | Girne - Kıbrıs / KKTC

Al okulun resmi sitesi, göster bakalım neredeymiş şu veterinerlik ve ziraat fakültesi.

Yalan olduğunu bildiğin iddiayı hala doğruymuş gibi savunman senin durumunu gözler önüne seriyor.

Senin ki deli değil bildiğin cahil cesareti.

Bulursan senden özür dileyeceğim ama bulamazsan ne olduğun ortaya çıkacak.

ne kadar komiksiniz ya. google a girip girne amerikan üniversitesi veterinerlik ve ziraat fakültesi yazarmısınız.. ki hala anlamış değilim siz benim eğitim durmumla neden bu kadar ilgileniyosunuz :)

Hahahahahahahahahaah sen verdiğin linke tıklayıp içeriğine baktın mı.

Akşam akşam yarıldım gülmekten, arkadaşım önce git bir interneti kullanmayı öğren sonra gel burada bir şeyleri ispat etmeye çalış verdiğin linkin sonu çok kötü bir yere çıkıyor.

Ne güzel dimi yaz google gelsin istediğin üniversitenin istediği fakültesi.

Gerçekten cahilmişsin arkadaşım, insan link vermeden önce açar bir siteyi okur ondan sonra verir.

Neyse konunun yalan olduğu böylece kanıtlandı, hadi selametle.

Son düzenleme:
(Açılay mode: on.) Hayalgücüne, emeğine, çabana sağlık arkadaşım. (Açılay mode: off.)

arkadaşım kusura bakma ne yaptığın beni hiç ilgilendirmiyor ama kusura bakma da bu ne o zaman?hani nerde rüyanda!okuduğun bölüm?

•Lisans Programları•İşletme & Ekonomi Fakültesi
•Mühendislik Fakültesi
•Eğitim Fakültesi
•İletişim Fakültesi
•Beşeri Bilimler Fakültesi
•Hukuk Fakültesi
•Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi

•Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüsü
•Meslek Yüksek Okulu
•Spor Yüksek Okulu
•Hemşirelik Yüksek Okulu
•Havacılık Yüksekokulu
•Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu
•Sahne Sanatları Yüksekokulu
•Uygulamalı Sosyal Bilimler Yüksekokulu
•Sürekli Eğitim Merkezi•Amaç ve Hedeflerimiz
•İlkelerimiz
•Programlar

•Stage School
•Akademik Personel

senin linke tıklayınca da öyle bir şey bulamıyoruz!sen nerden internete bağlanıyorsun da sadece o linkte sen görüyorsun da biz göremiyoruz vallahi ilginç.:51:

Adını çiğdem koydum:1:
Ya biraz daha yaratıcı olsan inanıcaz belki de,
Feriha'nın senaryosu sence de çok klasik değil mi?
Evleniceğini aynı gün öğrenmek,gelinliğin vs hazır olması:)
otobanda hiç tanımadığın bi araç sürücüsünün yol akışını,direksiyon kontrolünü bırakıp,
aksiyon filmlerine soyunup seni kurtarma çabası bla bla bla:)
Ya lütfen haftaya biri,al yazmalımı çeksin.
Çok severek takip ediyorum.
Ferihalar,emirler,hala kızları burda,
asiyeler ilyaslar,cemşitler nerde?
halep nerde ,arşın nerde:)
Biz kimiz,hangi zaman dilimindeyiz:)

Hayatımda bu kadar güzel bir cevap görmedim.Tebrik ederim yazan kişiyi çok takdir ettim.Bu saatte nasıl güldürdü beni.Feriha tuvalet kağıdına yazıyodu numarasını Çiğdem cama :D

Adını çiğdem koydum:1:
Ya biraz daha yaratıcı olsan inanıcaz belki de,
Feriha'nın senaryosu sence de çok klasik değil mi?
Evleniceğini aynı gün öğrenmek,gelinliğin vs hazır olması:)
otobanda hiç tanımadığın bi araç sürücüsünün yol akışını,direksiyon kontrolünü bırakıp,
aksiyon filmlerine soyunup seni kurtarma çabası bla bla bla:)
Ya lütfen haftaya biri,al yazmalımı çeksin.
Çok severek takip ediyorum.
Ferihalar,emirler,hala kızları burda,
asiyeler ilyaslar,cemşitler nerde?
halep nerde ,arşın nerde:)
Biz kimiz,hangi zaman dilimindeyiz:)

sen çok yaşa emi koptum ya gece gece :1::9::46::46::46::9:

ben biseyi merak ettim aileniz evli olddugunuzu biliyo muydu?bu yediginiz dayaklar,kacirildiginiz ya da esinizin sizi hapsettigi zamanlar nasil cevap veriyordunuz anne babaniza?bir seyleri anlamiyolarmiydi?

yazdıklarınızda biraz tuhaflık var sanki. siz 18 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında peki ev alıp ev satıyorsa eğer biraz sizden büyük sanırım. bu arada sizin evinizin karşısında
ev tutyor akşama kadar yanındayım akşam yatmaya eve geliyorum demişsiniz aileniz nasıl izin veriyor oraya tek gitmenize sokakta dayak yemişsiniz sizin muhitte sizi tanıyan yok mu hiç mi alenize söylemedi sizi görüp. arabada sizi kaçırırken hiç mi görmedi yardım istediğiniz ve sizi ellerı kolları boş arka koltuğa öylece otutrtması ilginç olmuş. ailenizin bilmemesi daha ilginç.
eğer doğruysada allah sabır versin iyiki kurtulmuşsunuz

banada pek inandırıcı gelmedi bu olay 20 yaşındasın hiç korkmadan sonunu dusunmeden bunları yasaman biraz garip yani
polisi araman onların gelmesi falan

evliliği çocuk oyuncağına cevirmişsiniz resmen,sen bu davranışlarınla normal adamı bile delirtirsin,davranışlarını çok dengesizce buldum

Son düzenleme:
bu arada başka bir yerdede 1 köpeği 2 kaplumbağası olduğunu yazmış. hani nerde o çok sevdiği kediciğii :33:
valla feyykkkkkk billla feyyykkkkk :27:

Back
X