çok yıprandım,yoruldum ne yapıcağımı şaşırdım...

haklısın canım ama bıda yaparsa ıstemedıgım seyı napıcam onu dusunuyorum ne yapıp onu bıda asla yapmamaya ıkna edebılırım bıtsın dedım bıkac kez ısnırlenıp vazgecrdı benı bu lafı kullanmayı sevmıyorum ama bukadar cok kafama taktıgım seyı yapmasıda cok kotu bana nıye bukadar stres yapıosun falan dıyo tmm mumkun mertebe gıtmem dıyo tamam cnm dıyo ama tamam bıda asla gtmıcem kızlar umrumda deıl cok soguk olurum demıo daha dıkkatlı olurum dıyo sorun orda:S

Bukadar zorlaştırmanın anlamı ne.
İnan okurken 3 defa donup okuyorum anlamak için karışık.
Dikkatli olur buda yeterlidir.
Niye soğuk olsun Allahın selamını veriri işine bakar.
Böyle ufak şeyleri büyütme,
Gerçekten ilişki,sevgililik bu değil yada ben böyle karmaşık durumları kaldıramıyorum.
Bak benım sevgilim askerden izine geldi eskiden çalıştığı yerdeki arkadaşları ki bunların yarısı da kız.
Gitti görüştü,konuştu,samimi de hatta onlarla,ne oldu benimi aldattı ? aldatırmı ?
Ben güveniyorum,hiçte aladatacak diye tatlı canımı da sıkmam açıkcası
Aldatırsa da kendi bilir kapı orda bu kadar basit her şey.

Bukadar zorlaştırmanın anlamı ne.
İnan okurken 3 defa donup okuyorum anlamak için karışık.
Dikkatli olur buda yeterlidir.
Niye soğuk olsun Allahın selamını veriri işine bakar.
Böyle ufak şeyleri büyütme,
Gerçekten ilişki,sevgililik bu değil yada ben böyle karmaşık durumları kaldıramıyorum.
Bak benım sevgilim askerden izine geldi eskiden çalıştığı yerdeki arkadaşları ki bunların yarısı da kız.
Gitti görüştü,konuştu,samimi de hatta onlarla,ne oldu benimi aldattı ? aldatırmı ?
Ben güveniyorum,hiçte aladatacak diye tatlı canımı da sıkmam açıkcası
Aldatırsa da kendi bilir kapı orda bu kadar basit her şey.

canım tamam soledıklerınde haklısın ama soyle bı durum var ben onun benı aldatcaganı zaten dusunmuyorum ama sadece ınsan sevgılısını kıskanmazmı ole bısey yanı kızlarla takıldıgında rahatsız oluyorum bu benım ıcımden gelen bısey senn sevgılın onceden berı tanıdıgı kızları gormus nasıl bırı oldukları bellı ama benım sevgılımın bulundugu ortam yenı nasıl kızlar bellı deıl kı ortamdan bı kız ıyı kızların olmadıgını da soyledı yanı korkularımda haksız deılım evet aldatmaz ama bazı kızlar soguk davranmazsan yaklasmaya calısır buna ızın vermemeısnı ıstıyorum sadece erkek arkdasım bazen kımın ne oldugunu anlayamıyo anladıgındada o kısı asılmıs oluyo ve ben bu duruma dusmemızı ıstemıyorum ne gerek var rıske gırmeye yanı hayatımıza yenı kızlar gırmesıne erkek arkdasları yetıyo banada kız arkdaslarım yetıo solemek ıstedıgım bu ben ole asırı kıskanc bı ınsanda dıelım ole olsam kız olan hıc bı ortama gırme derım ben gır ama sıcak davranma dıyorum

canım tamam soledıklerınde haklısın ama soyle bı durum var ben onun benı aldatcaganı zaten dusunmuyorum ama sadece ınsan sevgılısını kıskanmazmı ole bısey yanı kızlarla takıldıgında rahatsız oluyorum bu benım ıcımden gelen bısey senn sevgılın onceden berı tanıdıgı kızları gormus nasıl bırı oldukları bellı ama benım sevgılımın bulundugu ortam yenı nasıl kızlar bellı deıl kı ortamdan bı kız ıyı kızların olmadıgını da soyledı yanı korkularımda haksız deılım evet aldatmaz ama bazı kızlar soguk davranmazsan yaklasmaya calısır buna ızın vermemeısnı ıstıyorum sadece erkek arkdasım bazen kımın ne oldugunu anlayamıyo anladıgındada o kısı asılmıs oluyo ve ben bu duruma dusmemızı ıstemıyorum ne gerek var rıske gırmeye yanı hayatımıza yenı kızlar gırmesıne erkek arkdasları yetıyo banada kız arkdaslarım yetıo solemek ıstedıgım bu ben ole asırı kıskanc bı ınsanda dıelım ole olsam kız olan hıc bı ortama gırme derım ben gır ama sıcak davranma dıyorum

Tam tersini düşünelim peki dediklerine nazaran.
O zaman ne kötü erkekler var biliyorsun seni ayartmaya çalışabilir.
Sen onlara pas veriyormusun?
Hayır...
Sevgilim iyi niyetli kanabilir diyorsun.
Ama kansa şimdiye kadar kadardı koskoca 4 yıl..

Yani şuan elinden ne gelir 7/24 onu takip edemezsin.
Gitme değişsin oda dikkatli olurum demiş.
Tamam dikkatli olacak.

Sevgilinde çocuk değil heralde kanmaz bi gülüşe bi bakışa.
Anlatmak istediğim hayatın her evresinde bunlarla karşılaşacaksın.

Yeni ortam..yeni iş..vs gibi sonsuza kadar kendini üzemezsin.
Bunlarıda engelleyemezsin.
Hayatın gerçekleri sen merak erme sevgilin dikkatli olacaktır.

Tam tersini düşünelim peki dediklerine nazaran.
O zaman ne kötü erkekler var biliyorsun seni ayartmaya çalışabilir.
Sen onlara pas veriyormusun?
Hayır...
Sevgilim iyi niyetli kanabilir diyorsun.
Ama kansa şimdiye kadar kadardı koskoca 4 yıl..

Yani şuan elinden ne gelir 7/24 onu takip edemezsin.
Gitme değişsin oda dikkatli olurum demiş.
Tamam dikkatli olacak.

Sevgilinde çocuk değil heralde kanmaz bi gülüşe bi bakışa.
Anlatmak istediğim hayatın her evresinde bunlarla karşılaşacaksın.

Yeni ortam..yeni iş..vs gibi sonsuza kadar kendini üzemezsin.
Bunlarıda engelleyemezsin.
Hayatın gerçekleri sen merak erme sevgilin dikkatli olacaktır.

evet banada asılabılrler ama ben oyle ortamlara gırmıyorum gırsemde cok soguk davranıyorum zaten kımse yaklasamıyo bıle ama ona yaklasabılıyolar sorun orda zaten tatlım evet hayatımızın tum evrelerınde kızlar olucam ama suan daha dıkkatlı olmalı unıverste ortamı cok farklı bı cok kız ozguruz dıye kendını kaybedıyo sevgılısı olanlara bıle asılmaya calısıyo ve benım sevgılım pek kımın ne oldugunu anlayamayan bı tıp arkdas sanıp konusmaya calıstıklarında soguk davranmıyo bende buna kızıyorum ınan bende cok yoruldum dusunıyım etmıyım hersey olcagana varır dıyorum tam arıyorum surdayım dıyo bı kız sesı gelınce ıcım ıcımı yıyo bılmıyorum nolucak bı an once yanına gıtsem bole olmaz onceden ıkımız aynı unıverstedeydık hep yanındaydım hersey cok guzeldı asılmaya calısan bı ıkı kız vardı azcık ayrılıyım hemen yanına ususuyolardı ha oda gıdın basımdan dıyemeyen bı tıp ıste buyuzden hepp korkuyorum neyse ben sadece bıda hosuma gıtmeyen seylerden bırını yaparsa ne tepkı vermelıyım dıye yazdım buraya

cnm ben seni çok iyi anlıyorum.
kıskanmanın temelinde aldatılamak korkusu yoktur ki illa? güvensizlik yoktur ki?
kıskanmak insanın içinden gelen bir duygu, %100 de güvensen neden orda ben yokum da sevgilim onlarla vakit geçiriyor diye çatlayabilir insan...

Aynen bende öyleyim ve sevgilim de öyle... Ve bende bu aralar anlayışlı olnaya çalışıyorum.
Sinir olduğum şeyleri içimde tutmaya çalışıyorum ama ona belli etmesemde yiyorum kendimi ya.

Aynen aynen.
Çok zor oluyor ama ona karşı sakin ve anlayışlı olmam lazım artık yoksa çok tartışıyoruz :)

Back
X