sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
ben yerinde olsaydım tam tersine şanslı olduğumu düşünrdüm..çünkü annesine bağlı olan eşinede olur annesine saygı gösteren eşinede gösterir..anneye saygıyı sevgiyi bilmeyen bir adam seninde kıymetini bilemez ne sevgi gösterir ne saygı..yani kısacası böylesinin sevgisinden tereddüt etmemelisin:)
kıskançlık hastalıklı bir ruh halidir, hele de anneyi kıskanmak iyice hastalıktır. Anne ayrı, sevgili ayrı, dost ayrı, evlat ayrı sevilir ama hepside çok sevilir. Birini çok sevmek diğerini az sevmeyi gerektirmez.
kıskanma... mutlu ol... sevmeyi bilen bi adama aşıksın.. annesini bu kadar seven ve değer veren bi adam sana da aynı sevgiyi zamanla besleyecek hep saygılı ve bağlı olacaktır :) umarım çok çok mutlu olursunuz :)))
sevgilim in bir akrabası var bu bayan 24 yaşında sevgilimde 34 yaşında ......bu bayan sürekli sevgilime çağrı atyıyor boş boş muhabbet ediyorlar..sevgilime bu durumu sorduğumda ise bana o benim akrabam evlenip boşandı ailesi ona sırt çevirdi kocaman oğlu var ben ona abilik yapıyorum....bana güvenip bitek bana dert anlatıyor bunun dışında başka birşey yok dedi....bilmiyorum ama ben hala bunu hazmedemedim
hmm sole bi dusundumde...bilmiyorum cnm ama bence hazmedememen normal off ne bileyim...ama bazi insanlar akraba olsalar bile guvenilmiyor iste...ins sevgilin dedigi dogrudur cnm benim
ben yerinde olsaydım tam tersine şanslı olduğumu düşünrdüm..çünkü annesine bağlı olan eşinede olur annesine saygı gösteren eşinede gösterir..anneye saygıyı sevgiyi bilmeyen bir adam seninde kıymetini bilemez ne sevgi gösterir ne saygı..yani kısacası böylesinin sevgisinden tereddüt etmemelisin:)
cok haklisin cnm...valla sende handede cok dogru yazmissinz...benimm askimm bitane sevgisinden hic suphe etmiyorum onla beraber oldugumdan beri bi defa olsun suphe etmedim ondan ole bi his yasatmadi bana...kiskanmama neden olcak hic bisey yapmadi...sadecee masus ole arada beni kizdirmak icinsacmalar sakasina hihi durmadan sacmaliyorr benim canikomm ya
kıskançlık hastalıklı bir ruh halidir, hele de anneyi kıskanmak iyice hastalıktır. Anne ayrı, sevgili ayrı, dost ayrı, evlat ayrı sevilir ama hepside çok sevilir. Birini çok sevmek diğerini az sevmeyi gerektirmez.
dogru soluyorsun cnm yaptim bi anlik iste ama bidaha tekrarlanmicak...anladim herkesin yeri farkli...cok tsk ederim hepinize yorumlar icin ve cok cok mutlu olmanizi diliyorum sevdikleriniz hep yaninizda olsun:)