Herkesin yeri aYridir.. Ve annesini sevmesi ona deger vermesi cok guzel bisey bence:)
ölmüş birisini neden kıskanıyorsun ki toprağı bol olsun senide sevmese yanında olmazdı ya da sen onun sevgisini hissetmesen yanında olmazdın anne başka sevgili eş başka ölmüş birini kıskanmanın başındayken bir an önce vazgeç yoksa onuda kendinide üzersin
rica ederim canım ama dediğim gibi yol yakınken kıskanma huyunu çöpe at :) belki anlık bişeydir devamı gelmeyecek ve gelmez de umarım :)
Canım benim kıskanma.
Anneciğini çok erken kaybetmiş.
Onla her anı paylaşamamış bir insandan bahsediyorsun.
İçinden kimbilir neler geçiriyor.
İçinde bir tarafları buruk.
Ona sakın bunu yansıtma.
Gelinini göremicek, torununu göremicek düşünceleri onun içini yiyordur.
Anneyi kaybetmek çok zordur.
O anne sevgisinide sende bulsun.
Onu kırma.Üzüntüsüne ortak ol.
Konuş teselli ver.
Gerekirse gözyaşlarına arkadaşlık et.
Kıskanma duygun bir anlık gibi geldi.
Derdine derman ol.
cnm ck guzel yazmissin...sanirim sen annesin bilmiyorum profiline bakmadim ama ole geldi okurken sanki kulagima geliyordu sesin sevkatli sevecen bi anne sesiyle:)
cok tsk ederimm
ona bisey solemedim bu konu hakkinda solememde...dogru olmadigin farkindayim oldu bikere ins buyutmem...ne bileyim bazi seyler insanin elinde degil istemesede oluyor iste...tsk ederim cevaplarinz icin
cnm benim bazi duygularimiza engel olamiyoruz iste ama farkindayz en azindan yalns yaptigmizn engel olamasakta:)bende sen gibiyimm yaa :/ cok bencilce davranıyorumm
ailesini kıskanmam sacmaa ama benimde elimde değil hiçç püff :/
sagol cnmm benimm ne kdrda empati kursam onun tam ne hissettigini vs vs asla anlayamicam...ama bugun dun sizin yorumlarinizdan snraa iyi oldum kendime geldim...ve onun askimin sesini duydum konustuk o kdr mutlu oluyorumki onu gulerken gorunce...canimm boncugum o benim:)Rica ederim canım.
Daha anne değilim çocugum yok ama fikirlerimle sana yardımcı olmak istedim.
Alalh korusun ben annemii kaybetsem neler düşünürdüm diye empati kurdum.
Seninki geçici zaten.
haklisin cnm oldu iste anlikta olsa kiskandim...ölüyü kıskanman yersiz....
başka birileri varsa ailesinde çok yakın olduğu onları kıskanman normal...
cnm benim tsk ederim cavabin icincanım bende anne adayıyım hamileyim şuan ve çok duygusalım okurken kendimi ağlamamak için zor tuttum benim eşimde babasını lisedeyken kaybetmiş ve dediğin gibi ne zaman bi slow parça dinlese ağlar onunla yaşayamadıkları doyamadığı boynuna sıkı sıkı sarılıp baba diyememenin vermiş olduğu acıyı tarif edemiyor şimdi kendi Allah izin verirse baba olacak ve çocuğu ona her baba deyişinde sıkı sıkı sarılacağını söylüyo. sende eşine anlayış göster onların özlemleri çok farklı anne baba insanın hayattaki en büyük güvenlerinden biridir ve ikisinden birini kaybettiğinde hayata daha farklı bakar insan, eşin yeri her zaman ayrıdır can yoldaşısın onun hayat arkadaşısın eşine kıskandığını yansıtma ve unut derim bu duyguyu.
ole bisey asla demem...kendime bakiyorum cnm bakmasam skandal cikariridim...ama goruyorum yalns ylda odlugmu ondan durabiliyorum...bi an ole oldum istebüyütüp ne diceksin, annenin mezarına gitme mi?
bazen eş ve anne ayrımını yapamıyo diye erkeklere kızıyoruzya demekki bazen dönüp kendimizede bakmamız gerekiyo
adı kaynana olunca ölüsü bile kıskanılıyor
ona annesi gibi davran sende
hayatını düzenle ara ara müdahale et
yemek yap
vsssss
vazgeçilmesi olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?