kıskanıyorum:-(

adamı alan sensin ..
eski adı üstünde ESKİ ..
neyini kıskanıyorsun ?

Selam arkadaşlar Eşimin eski sevgilisini kıskanıyorum bende hastalık oldu napabilirim

Seninle evlenmiş karı koca olmuşsunuz neden kıskanıyorsun? eşinle aynı yerde mi çalışıyor? sürekli eşin eski sevgilisini mi görüyor?:26:

eşimin eski sevgilisi demişşsin tamam işte eski! neyini kıskanıyorsun! eşin hala onumu düşünüyor! niye taktın?

Eski amq evlncklermş engel çkmş sanki bana hep onu füşünüyor gibi geliyor sürkli laf vurdruyom elimde olmadan bnde kıakanmk istemiyorum ama düşünclerimdnde kurtulamıyorum

Eşinin eski sevgilisinin hayatınızda ne işi var şimdi? Yoksa yan komşun mu?

niyeki...eşinin aklının onda olduğunumu düşünüyorsun

bu nasıl oluyor anlamıyorum yahu

adam seninle evlenmiş..

eski de kalmış..

durup durup neyi kıskansam modu mu oluyor :44::44:

Evet herkes sordu cevap bekleniyor. Bakalım altından ne çıkacak?

Esinim hala onu dusunup dusunmedigimi ogrenmelisin eski olabilir ama sonucta yasanmisliklar var ama siz evlisiniz erkek adam karisina nankorluk etmez ama icini ferah tutmak icin esinin dusuncelerini ogrenmen lazim.esine laf sokup durma kiskancligini belli etme huzur bozma mutluluk ortami yarat seninle mutlu olmasini sagla

yani bide şu var eşine laf sokarsan. eşeğin aklına karpuz kabuğu getirirsin olan ozaman sana olur!

Evt yakın biri.
Saçma kıskanmam. Daha mı güzel onu daha mı çk sevdi onada böyle yaptı mı şöyle yaptımı onlarda evlilk hayatı yaşamşlar buna takılıyorum heralde

Eski amq evlncklermş engel çkmş sanki bana hep onu füşünüyor gibi geliyor sürkli laf vurdruyom elimde olmadan bnde kıakanmk istemiyorum ama düşünclerimdnde kurtulamıyorum

Sürekli gündeme getiren sen olduğuna göre önce sen unutmayı denemelisin . Aksi halde böyle devam edersen , eşinin aklına sen yerleştirirsin haberin olsun .

Evt yakın biri.
Saçma kıskanmam. Daha mı güzel onu daha mı çk sevdi onada böyle yaptı mı şöyle yaptımı onlarda evlilk hayatı yaşamşlar buna takılıyorum heralde

insana kurdeşen döktürüceksiniz illa..sormadan açıkça anltasanız ya..ilaa sorucaz deşicez öyle mi öğrenicez işin aslını??
evet yakın biri,,,,
iyi de kim yani? teyze kızı mı hala kızı mı,komşu mu,arkadaş grunbunda mı nedir yani????

bir de kocanızın önceki seviştiği kadınları unutamıyor aklınıza takıyorsanız çok ilginç...eeee sevişmiş bitmiş ayrılmış,sizle evlenmiş...kıyaslanakatan mı kokrkuyorsunuz,klasik bakire isteyen erkek mantığı gibi??

Peki neden seninle evlenmiş, ne engel çıkmış ki aralarında? Sürekli aklında olduğunu nereden biliyorsun?
Bence senin kuruntun buraya odaklandığın için sana öyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…