• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum:-(

Sen kendini dusun canim kocan eski sevgilisini dusunse ne yapacaksin ben zaten arkadasa ayril demiyorum ki ama en mantiklisii bu hala onu seviyosa kadincagiz ne yapsin

Ne kadar tanışma dönemi geçti aralarında bilmiyorum ama insan anlaması lazım. Ha 1 ayda evlendilerse eğer tabi anlamaz.
Başka birini seven bir erkek neden başkasıyla evlenir ki? Yok mu var tabi ama bu konu sahibin da kuruntusu olabilir.
Bunu sürekli laf sokarak, evden biri gibi adını zikrederek halledemez..
1.) Ya ayrılacak
2.) Sünger çekecek nasıl olsa zamanla unutur.
Peki ya öyle bir şey yoksa?
Anlaması da o kadar kolay değil zaten, çünkü saplantı yapmış.

sevgili konu sahibiii....
muhtemelen kimliğin ifşa olmasın diye telefon sapıı gibi yarım yarım cümlelerle yazmışsın bişiler...
kimse senin kim olduğunu araştırmaz anacım...işimiz gücümüz arasında inan hiç de deşmeyiz...
sana sağlıklı yorumlar yapabilmemiz için, eşinle diyaloğun nasıl, eski sevgilisi yakın çevrenizde mi vs. konularına açıklık getirmen lazım..
herkesi topladın topiğe madem hakkını ver...sıra altından msjlaşan öğrenci gibi kesik kesik yazıp, hem kendine hem bize zulmetme.
nokta.

Son düzenleme:
öyle bir lüksümüz maalesef yok..bir ömür karşılıklı numaraları olmak zorunda birbirlerinde..müşretek bir çocukları olduğu için..
benim kızdığım nokta bunu bilerek ve isteyerek yapıyor..gece yarısı hangi cesaretle, usul adap bumudur???
özellikle yaptığına çok çok eminim.....:41:

Cok sinir bozucu bisey olmali benimde ilk evliligimden bi kizim var ve ben adamla gorusmek yerine esiyle gorusmeyi tercih ediyorum sirf esi uzulmesin diye cocugumun babasi bile olsa katlanamiyorum o adam bence senin esinin ilk esi aranizi acmak icin boyle davraniyor bence sen sakin bu yuzden esine tavir almaonun istedigi budur zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle bir lüksümüz maalesef yok..bir ömür karşılıklı numaraları olmak zorunda birbirlerinde..müşretek bir çocukları olduğu için..
benim kızdığım nokta bunu bilerek ve isteyerek yapıyor..gece yarısı hangi cesaretle, usul adap bumudur???
özellikle yaptığına çok çok eminim.....:41:

dert dinledim derdime imrendim derler ya aynen öle oldum. o evli değil mi sizide huzursuz ediyor

Ben olsam gece ayakkabılarımı dahi giymeden pijamalarla koşa koşa kadının evini basıp yolardım.
Terbiyesize bak ya !!!
Haddini bildirmeni şiddetle tavsiye ediyorum.

ben sadece kendime yapıyorum..o da bunun için bu cesareti gösterebiliyor..çocukları olduğu için numaralarının olması şart ama..gece yarısı hiç çeknmeden, utanmadan..içim de organ kalmadı kendi içimi kemirmekten..ama ona istediğini asla vermeyeceğim...........

anladm cnm yok görmüyordur biliyorum bnm ki sadece düşünce

O zaman boşuna kuruntu yapıyorsun sana karşı iyiyse esin sorun yok. Unutamayacak kadar çok sevseydi zaten onunla evlenirdi boşuna eşine hatırlatma onu.

Seni anlıyorum bende nişanlımın eski sevgilisini takıntı haline getirdim.
Her konuda ondan çok şükür ki daha üstünüm.
Eğitim, Güzellik, Huy bakımından vs ama kızın facesine bakıp durup uyuz oluyorum.
Ama şöyle düşün sen ondan daha üstünsün ki eşin seni tercih etti.
O onun eskisi, sen ise namusu eşisin .. :34:

:60: hadi fotodan kendinizi daha güzel gördünüz,eğitimde de ilerdeymişsiniz,iyi de huy yönünden daha iyi olduğunuzu nasıl anladınız???
yani mutlaka bir yerde bir sıkıntı var ki adamın eski esvgilisini faceden sapık gibi takip ediyorsunuz...

onun eskisi ne çirkin bir laf..kadın kadına eder mi yahu??zaten sizin gözünüzde eski esvgililer kullanıp atılmış evlenmeye değer bulunmmaış kadınlar,sizler daha değerli her konuda üstünsünüz,o sebeple "namusu" oldunuz kocişlerinizin:):)
ama nedense bu eskileri bi türlü aklınızdan çıkaramıyorsunuz:ssz::ssz:

Ne kadar tanışma dönemi geçti aralarında bilmiyorum ama insan anlaması lazım. Ha 1 ayda evlendilerse eğer tabi anlamaz.
Başka birini seven bir erkek neden başkasıyla evlenir ki? Yok mu var tabi ama bu konu sahibin da kuruntusu olabilir.
Bunu sürekli laf sokarak, evden biri gibi adını zikrederek halledemez..
1.) Ya ayrılacak
2.) Sünger çekecek nasıl olsa zamanla unutur.
Peki ya öyle bir şey yoksa?
Anlaması da o kadar kolay değil zaten, çünkü saplantı yapmış.

Aynen cnm Allah yardim etsin

ben sadece kendime yapıyorum..o da bunun için bu cesareti gösterebiliyor..çocukları olduğu için numaralarının olması şart ama..gece yarısı hiç çeknmeden, utanmadan..içim de organ kalmadı kendi içimi kemirmekten..ama ona istediğini asla vermeyeceğim...........

Eşinin buna tepkisi nasıl oluyor peki?

özür dilerim arkadaşlar topladım vaktinizi aldım yemedğim laf kalmdı. bugün üye oldum çok sıcak arkadaşlar var konuşurlar diye ne bu terslemeler. tamam çıkıyorum ben. hatta üyeliği kaldırıyorum. size iyi sohbetler.

özür dilerim arkadaşlar topladım vaktinizi aldım yemedğim laf kalmdı. bugün üye oldum çok sıcak arkadaşlar var konuşurlar diye ne bu terslemeler. tamam çıkıyorum ben. hatta üyeliği kaldırıyorum. size iyi sohbetler.

Boşver konuyu da şimdi tamamen tek paragrafta topla yaz derdini
Herkes yardımcı olur
Bugün hep 2 kelimelik konular var yetersiz kalıyor, insanlar da sıkıldı soru sorup durmaktan
Kabak senin başına patlamıştır belki
Bi daha davosa gelmem moduna girme, muhabbet ediyoruz şurda
Anlat ben dinlerim

o evli değil malesef...inanki beterin beteri var..içimi bir bilsen çok şükür derdin..benimki bir ömür bitmeyecek bir kuruntu....

yanlış hatırlıyorsam düzeltin;siz eşinizin çocuğunun gçsterisine gidip gitmemekte kararsız olan kadınsınız değil mi?
eski eş de şıkır şıkır gelip hava yapacak bend e orda olmalıyım,çocuk beni de davet etti ;diyen???

:60: hadi fotodan kendinizi daha güzel gördünüz,eğitimde de ilerdeymişsiniz,iyi de huy yönünden daha iyi olduğunuzu nasıl anladınız???
yani mutlaka bir yerde bir sıkıntı var ki adamın eski esvgilisini faceden sapık gibi takip ediyorsunuz...

onun eskisi ne çirkin bir laf..kadın kadına eder mi yahu??zaten sizin gözünüzde eski esvgililer kullanıp atılmış evlenmeye değer bulunmmaış kadınlar,
sizler daha değerli her konuda üstünsünüz,o sebeple "namusu" oldunuz kocişlerinizin:):)

Belki de eski sevgilisi bu adamı evlenmeye değer bulmadı ayrıca

onun eskisi ne çirkin bir laf..kadın kadına eder mi yahu??zaten sizin gözünüzde eski esvgililer kullanıp atılmış evlenmeye değer bulunmmaış kadınlar,sizler daha değerli her konuda üstünsünüz,o sebeple "namusu" oldunuz kocişlerinizin:):)

:46: :46: :46: :46: :46:

Eşinin buna tepkisi nasıl oluyor peki?

eşim salondaydı, telefonu odamızda...msj gelince baktım isimsiz numara..yemin ediyorum saat gece 23:00 bizim aynı yatakta uykuda olduğumuz ya da uzandığımız vakit ve herksin de öyle..:53:şok oldum..söylediğimde bu konuda beni suçlama, şimdi biz ona cvp versek o kendini önemseyecek..istediği bu zaten dedi..ama yapamadım kendime hakim olamadım ve kavga ettik:50:

yanlış hatırlıyorsam düzeltin;siz eşinizin çocuğunun gçsterisine gidip gitmemekte kararsız olan kadınsınız değil mi?
eski eş de şıkır şıkır gelip hava yapacak bend e orda olmalıyım,çocuk beni de davet etti ;diyen???

evett...işte yanlış anlaşılıp o kadar yüklenildi bana..işte o kadın eşime gece yarısı msj atan kadın:50:

kardeş alınganlık yapmana gerek yok..bak ne güzel okadar hatun toplanmış sana yardım için..açık seçik yaz derdini bi işe yarayalımm..bak ben de benzer bi konu açmıştım..açık yazdığım için sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu. sen de anlatırsan derdini herkes seve seve yardımcı olur...yoksa kocasını kıskanmayan kadın çok azdır emin ol herkes senle benzer durumda canım..:34::34:

Son düzenleme:

katılıyorum sana arkadaşım. bu hayatta herkes her konumda bulunabilir. ki senin şimdi sevgilin olan, o "eskinin" şimdi sevgilisi olmayan hatun senin takiplerinden habersiz mutlu huzurlu bi hayat sürüyodur:) bu kadar dar görüşlü olmayın, kendinizide kimseden üstün görmeyin. yarın hani biterse ilişkin sende eski olursun aman diyim.

Back
X