• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanıyorum:-(

eşim salondaydı, telefonu odamızda...msj gelince baktım isimsiz numara..yemin ediyorum saat gece 23:00 bizim aynı yatakta uykuda olduğumuz ya da uzandığımız vakit ve herksin de öyle..:53:şok oldum..söylediğimde bu konuda beni suçlama, şimdi biz ona cvp versek o kendini önemseyecek..istediği bu zaten dedi..ama yapamadım kendime hakim olamadım ve kavga ettik:50:

Bunun sonu yok gerçekten yok. Sen pozitif oldukça ondan gelen etkileri egale edersin. Bir süre sonra gelmediğini göreceksin, önemsememeye çalış.

ben sadece kendime yapıyorum..o da bunun için bu cesareti gösterebiliyor..çocukları olduğu için numaralarının olması şart ama..gece yarısı hiç çeknmeden, utanmadan..içim de organ kalmadı kendi içimi kemirmekten..ama ona istediğini asla vermeyeceğim...........

Kıyamam işin gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum :50:

:60: hadi fotodan kendinizi daha güzel gördünüz,eğitimde de ilerdeymişsiniz,iyi de huy yönünden daha iyi olduğunuzu nasıl anladınız???
yani mutlaka bir yerde bir sıkıntı var ki adamın eski esvgilisini faceden sapık gibi takip ediyorsunuz...

onun eskisi ne çirkin bir laf..kadın kadına eder mi yahu??zaten sizin gözünüzde eski esvgililer kullanıp atılmış evlenmeye değer bulunmmaış kadınlar,sizler daha değerli her konuda üstünsünüz,o sebeple "namusu" oldunuz kocişlerinizin:):)
ama nedense bu eskileri bi türlü aklınızdan çıkaramıyorsunuz:ssz::ssz:

Huy konusunda da daha Pozitif olduğumu biliyorum çünkü kız psikopatın tekiydi :34:
Ayrıca üslubunuza daha dikkat ederseniz sevinirim.
Sapık ne demek?
Daha önce çok yaptınız sanırım tecrübelisiniz?
Ayrıca bu kelimeyi bu kadar rahatlıkla söylüyorsanız sapıklığın insanları rahatsız edecek derecede bir davranış bozukluğu olduğunu bilmiş olmanız gerekirdi :34:
Her eski sevgilinin profiline bakan kişiler sizin deyiminizle sapık oluyor demekki? O zaman koca Tc'de normal bir insan kalmamış!

Huy konusunda da daha Pozitif olduğumu biliyorum çünkü kız psikopatın tekiydi :34:
Ayrıca üslubunuza daha dikkat ederseniz sevinirim.
Sapık ne demek?
Daha önce çok yaptınız sanırım tecrübelisiniz?
Ayrıca bu kelimeyi bu kadar rahatlıkla söylüyorsanız sapıklığın insanları rahatsız edecek derecede bir davranış bozukluğu olduğunu bilmiş olmanız gerekirdi :34:
Her eski sevgilinin profiline bakan kişiler sizin deyiminizle sapık oluyor demekki? O zaman koca Tc'de normal bir insan kalmamış!

yok çok şükür yapmadım hiç öyle şeyler..sapıksınız demedim ;sapık gibi devamşlı faceden takip ediyorsunuz dedim.
siz kendi eski sevgilinizin profiline bakmıyorsunuz ki,nişanlınızın eski sevgilisinin prfoiline bakıyorsunuz....diğeri ççok abratı olmuyorsa aşk özlem falan denebilir ama buna denmez bence...sapık olmasanız da bir kompleks olabilr gibi geldi):

Son düzenleme:
:60: hadi fotodan kendinizi daha güzel gördünüz,eğitimde de ilerdeymişsiniz,iyi de huy yönünden daha iyi olduğunuzu nasıl anladınız???
yani mutlaka bir yerde bir sıkıntı var ki adamın eski esvgilisini faceden sapık gibi takip ediyorsunuz...

onun eskisi ne çirkin bir laf..kadın kadına eder mi yahu??zaten sizin gözünüzde eski esvgililer kullanıp atılmış evlenmeye değer bulunmmaış kadınlar,sizler daha değerli her konuda üstünsünüz,o sebeple "namusu" oldunuz kocişlerinizin:):)
ama nedense bu eskileri bi türlü aklınızdan çıkaramıyorsunuz:ssz::ssz:

altına imzamı atarım

yok çok şükür yapmadım hiç öyle şeyler..sapıksınız demedim ;sapık gibi devamşlı faceden takip ediyorsunuz dedim.
siz kendi eski sevgilinizin profiline bakmıyorsunuz ki,nişanlınızın eski sevgilisinin prfoiline bakıyorsunuz....diğeri ççok abratı olmuyorsa aşk özlem falan denebilir ama buna denmez bence...sapık olmasanız da bir kompleks olabilr gibi geldi):

Kompleks değil yahu şu KK'da sorsak bir çok insan merak eder sevgilisinin eski sevgilisini.
Hiç değilse arada bakar, bundan çok eminim.

Eski amq evlncklermş engel çkmş sanki bana hep onu füşünüyor gibi geliyor sürkli laf vurdruyom elimde olmadan bnde kıakanmk istemiyorum ama düşünclerimdnde kurtulamıyorum

Ben seni çok iyi anlıyorum, aynı şeyleri geçen yıla kadar bende hissediyodum çünkü.
Hatta nişanlım o zamanlar o kızla evleneceğinin hayaliyle birçok çeyizlik eşya vs.almış.
Zamanla evliliklerine ramak kala olmamış ve bitmiş ve 2 yıl sonra ben girdim hayatına.
Şimdi o hevesle aldığı bardağı çanağı biz kendi evimizde kullanıcaz. Hani ilk etapta ters geldi bana, neler hissederek umut ederek aldın, ben kendmi kötü hissediyorum demiştim ama onun her seferinde verdiği cvplar benim için fazlasıyla yeterli olmuştu.
Ve şuanda o kız hariç diğer tüm kızlardan kıskanabilir durumdayım :) ilginç.
Sendeki o kıskançlıkta umarım bi an önce geçer, berbat bi durum o çünkü ...

Bunun sonu yok gerçekten yok. Sen pozitif oldukça ondan gelen etkileri egale edersin. Bir süre sonra gelmediğini göreceksin, önemsememeye çalış.

bunu yapabilmeyi çok istiyorum..parmaklarının ucunda bizi birbirimize düşürmesi..maalesef ki çocuk olduğu için bir ömür de çekmeyecek o parmaklarını üzerimizden:26:

Cok sinir bozucu bisey olmali benimde ilk evliligimden bi kizim var ve ben adamla gorusmek yerine esiyle gorusmeyi tercih ediyorum sirf esi uzulmesin diye cocugumun babasi bile olsa katlanamiyorum o adam bence senin esinin ilk esi aranizi acmak icin boyle davraniyor bence sen sakin bu yuzden esine tavir almaonun istedigi budur zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızınızı Allah size bağışlasın..peki eşiyle iletişiminiz nasıl? bunu yapmayı nasıl becerdiniz? peki ben bı sıkıntıyla alakalı nasıl olumlu ilerleyebilirim?
fikirleriniz çok önemli benim için...

bunu yapabilmeyi çok istiyorum..parmaklarının ucunda bizi birbirimize düşürmesi..maalesef ki çocuk olduğu için bir ömür de çekmeyecek o parmaklarını üzerimizden:26:

Aslında sen biliyordun bunların olacağını sürpriz olmamış olsa gerek.
O yüzden sen kendini sağlam tutmalısın. Zaten iyi giden bir evlilik olsaydı ayrılmazlardı, kimse ayrılmak için evlenmiyor ve ciddi bir karar ayrılmak çocuk varken.
Bunu düşün ve sakinleş..
Mesajı okuma bile, yapabileceği bir şey yok size. Amaç belli ve kadın amacına ulaşıyor.
Evlenme durumu yok mu kadının?

Aslında sen biliyordun bunların olacağını sürpriz olmamış olsa gerek.
O yüzden sen kendini sağlam tutmalısın. Zaten iyi giden bir evlilik olsaydı ayrılmazlardı, kimse ayrılmak için evlenmiyor ve ciddi bir karar ayrılmak çocuk varken.
Bunu düşün ve sakinleş..
Mesajı okuma bile, yapabileceği bir şey yok size. Amaç belli ve kadın amacına ulaşıyor.
Evlenme durumu yok mu kadının?

inanırmısın bu flört ederken ve de nişanlıyken bu kadar düşünmez, takılmazdım..hatta bir sıkıntı olduğunda arardı eşimi, eşim onun tavırlarına dayanamaz sinirlenir bağırırdı ona..ben onu sakinleştirir olumluya yönlendirirdim..ama şimdi bambaşkaymış..ve kurmuyum, kuruntu yapmıyorum, uygunsuz zamanlarda eşimin onu uyarmasına rağmen hala yapıyor..ve daha da cezbediyor ona karşılık verilmesi..anlayamıyorumm:50:

şuan için yok zannediyorum ve 6 sene oldu eşimle boşanalı..inşallah bir evlilik yapar kısa zamanda ve kökten bir çözüm olur benim için..

inanırmısın bu flört ederken ve de nişanlıyken bu kadar düşünmez, takılmazdım..hatta bir sıkıntı olduğunda arardı eşimi, eşim onun tavırlarına dayanamaz sinirlenir bağırırdı ona..ben onu sakinleştirir olumluya yönlendirirdim..ama şimdi bambaşkaymış..ve kurmuyum, kuruntu yapmıyorum, uygunsuz zamanlarda eşimin onu uyarmasına rağmen hala yapıyor..ve daha da cezbediyor ona karşılık verilmesi..anlayamıyorumm:50:

şuan için yok zannediyorum ve 6 sene oldu eşimle boşanalı..inşallah bir evlilik yapar kısa zamanda ve kökten bir çözüm olur benim için..

ne desek boş canım uzaktan akıl vermek kolay olur.
sen metaneti elden bırakma. herkes kendi kazdığı kuyuya kendi düşer.

[Q UOTE=cokricaetcem;35903415]bende kıskancım bu konuda, benim eşimin eski eşi de dün gece 11'de msj atıyor..bu benim yeni numaram diye:47:
gece yarısı evli bir adama..................delirdim:27:[/QUOTE]
Çocukbüyüyünce eşin ona bir tel alsın ne konuşacaksa kızırlar konuşsun

Siderolites

Siz kaç yıllık evlisiniz? Sizin evliliğinizin sağlamlığını görünce vazgeçecek ve eşiniz açmayacak her aradığında

Siderolites

Seni anlıyorum bende nişanlımın eski sevgilisini takıntı haline getirdim.
Her konuda ondan çok şükür ki daha üstünüm.
Eğitim, Güzellik, Huy bakımından vs ama kızın facesine bakıp durup uyuz oluyorum.
Ama şöyle düşün sen ondan daha üstünsün ki eşin seni tercih etti.
O onun eskisi, sen ise namusu eşisin .. :34:

Eski sevgililer de hep bi aşağılanıyor arkadaş bizde birilerinin eski sevgilisiyiz o nolucak :45:

Bizim yüzünüzden şe birileri kavga mı ediyor dersin:)) sanmam ya kadın hisseder adamın aklının birleşmesinde varsa hisseder

Siderolites

Yani bilemiycem ama bi aralar bu söz pek bi ünlenmişti aklıma geldi söyleyim dedim kadın da sorunu pek anlatamadı zaten bu konudan birşey çıkmaz :1:

Back
X