- 27 Şubat 2012
- 16.972
- 28.700
- 798
Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .
Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok
. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.
Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.
Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Ah öptüm sizi kızlar
Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.
Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.
Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok

Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.
Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.
Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.
Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.
Ah öptüm sizi kızlar