• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
12 yılımın gagasına tükürdükten sonra,
boşanıyorum canım, iş yapamıyorum, yemek yapamıyorum, çocuklarımla doğru düzgün ilgilenemiyorum..
kendime bakmak pehhh, kaşlar yekpare oldu anacım :KK70: bıyıklarımı burmayı düşünüyorum
30 yaşında hayat bitmiş gibi yaşıyorum, umudum cennetten misali...
en önemlisi ise hala bir iş bulamamış olmam..
kpss giricem bakalım bakarsınız memur olurum :KK70: hayaller paris hayatlar falan filan yanii
allah büyüktür, bizide bir yola koymuştur elbette

Ben de 30 um bende de hayat bitti. Finish kapanışı yaptım galiba

:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.

Zaten 1 seneye kalmadı dedeye felç geldi. Bende böyle çok hikaye var, bu erkekleri hergün yağlı kazığa oturtsam hırsımı alamam ama işte neyse:))
Bi an babamin akıbetini gorur gibi oldum :KK57:Allah muhafaza:bicak:

Bidaha evlenirsem 2 olsun :) evlenmeyceem aşk meşk yalan ama zengin birini bulursam anca öyle evlenirim :)

Has sen böyle degildin. Damarina basmış birileri senin belli
Gerginim bugün azcık. Ama kuzu kadınların bu saftirik erkekler yüzünden böyle şeyler yaşamasını hazmedemez oldum ya.. Bizim toplumda var ya hani erkektir bilmem ne zırvalıkları, kadın çeker kadın yola getirir, yuvayı dişi kuş yapar, kadın kahır çeker oyyy tüylerim tiken tiken oldu. off aman ne bileyim ya. Kimsenin kahrını çekemem ben benim başımı ağrıtmasınlar kafasına mı girdim noldum bişe oldum işte

:)))) evet bizim horoz 80 yaşındaydı, birlikte kaçtığı kadında 20 yaşındaydı, paralı adamdı, kaşına gözüne aşık olundu zannetti, karısına çocukları anne sabret, bu adamı boşama o kızla evlenmeye niyetlendi dediler, bizim bu amcanın niyeti cidden o kızla evlenmekti, mal mülk kızın üstüne yapılabilirdi, boşanmamak o dönem için en iyi çözümdü galiba.

Zaten 1 seneye kalmadı dedeye felç geldi. Bende böyle çok hikaye var, bu erkekleri hergün yağlı kazığa oturtsam hırsımı alamam ama işte neyse:))
Zaten bence erkekler bir yastan sonra bir hastaliga kapiliyor " aynaya bakinca kendini 18 gorme hastaligi" allah askina ne yapsin senin burusmus totonu 20 yasindaki kiz!
Iyi yapmis teyze bosanmamakla yillardir ceremesini çekmiş sefasini 20lik sürsün, iyi ki bosanmamis.

Benim kuzenim de eşinden ayrıldı ilk zamanlar o da çok zorlanmıştı ama şimdi çok mutlu ve huzurlu hayat ona güzel. Zaman herşeyin ilacı oluyor.

İşte hayat bu Kahve.mutsuzluklarda olmasa mutluluğun ne tadi kalırdı ki.sen şimdi inanmasanda birgun çok mutlu olacaksın.mutsuzluğa dair ne varsa hissediyorsun şimdi,yalnızlık hissi,kıskanma,kendini sevmeme,eski eşine özlem vs..hepsi çok normal çünkü insansın duyguların ve hatırlamak istemedigin bir sürü anılar var hafizanda . olması gereken belki de budur acını yasamak seni daha iyi yapacaksa yaşa.dibe vurmadan yüzeye çikilmiyor bazen.ama kendini umutsuzluğa hapsetme.umudun hep olsun.ne demiş Sokrates:umut her daim vardır.
Geçecek bu günler sende biliyorsun.

Bidaha evlenirsem 2 olsun :) evlenmeyceem aşk meşk yalan ama zengin birini bulursam anca öyle evlenirim :)

yalnız, ben hariç
çevremdeki insanlar, bana
sen güçlüsün, silkelen kendine gel, sen bu değilsin vs vs
onların yanında evet diyorum ben bu değilim, gülüyorum vs..
yalnız kaldığımda ise, küçücük kalıyorum, miniminnacık güçsüz hissediyorum kendimi.
sanki hayat denen olguya tek bilet hakkımız varmışta, ben o hakkımı kullanmış gibi hissediyorum
piskiatırın sözleri geliyo aklıma,
hırsızın hiçmi suçu yok .. dedi bana
onu anlatırken dr a kendimi suçlamışım, ne kadarda ödün vermişim
yeni bir hayat bizleri bekliyo canım, öyle yada böyle yaşanacak, biz anneyiz ..

İşte hayat bu Kahve.mutsuzluklarda olmasa mutluluğun ne tadi kalırdı ki.sen şimdi inanmasanda birgun çok mutlu olacaksın.mutsuzluğa dair ne varsa hissediyorsun şimdi,yalnızlık hissi,kıskanma,kendini sevmeme,eski eşine özlem vs..hepsi çok normal çünkü insansın duyguların ve hatırlamak istemedigin bir sürü anılar var hafizanda . olması gereken belki de budur acını yasamak seni daha iyi yapacaksa yaşa.dibe vurmadan yüzeye çikilmiyor bazen.ama kendini umutsuzluğa hapsetme.umudun hep olsun.ne demiş Sokrates:umut her daim vardır.
Geçecek bu günler sende biliyorsun.
Geçecek ama yikipta geçmese bari. Bu evlilik için yaptığım fedkarliklari düşünüyorum da ohoo neler neler degermiymis asla degmezmis. Ona verdiğim emeği başkasına verseydim baş tacı olurdum

Şunu diyen kemçük ağzını döverim kahve :-)

No fınısh
Çıkar kafandan bu düşünceyi:63:

Bak buraya yazıyorum zamanı gelince yeniden aşık olacaksın:KK68:

genelde af etmeler işte tamda sizin bulunduğunuz boşluk dönemlerine denk gelir aman diyim

yalnız, ben hariç
çevremdeki insanlar, bana
sen güçlüsün, silkelen kendine gel, sen bu değilsin vs vs
onların yanında evet diyorum ben bu değilim, gülüyorum vs..
yalnız kaldığımda ise, küçücük kalıyorum, miniminnacık güçsüz hissediyorum kendimi.
sanki hayat denen olguya tek bilet hakkımız varmışta, ben o hakkımı kullanmış gibi hissediyorum
piskiatırın sözleri geliyo aklıma,
hırsızın hiçmi suçu yok .. dedi bana
onu anlatırken dr a kendimi suçlamışım, ne kadarda ödün vermişim
yeni bir hayat bizleri bekliyo canım, öyle yada böyle yaşanacak, biz anneyiz ..

Kendi kabuğu cekildigimde ben çok aciz güçsüz hissediyorum kendimi. Aglayamiyorum bile doğru düzgün. Tv de ki moktan sahneye ağlarım kendi acıma aglayamam böyle de manyagim. Ağla işte kızım rahatla yani nolacak sanki dimi

Şunu diyen kemçük ağzını döverim kahve :-)

No fınısh
Çıkar kafandan bu düşünceyi:63:

Bak buraya yazıyorum zamanı gelince yeniden aşık olacaksın:KK68:

Valla olur muyum ki bende beni de seven biri çıkar mı ? Ya cocugumu istemezse. Kicina tekmeyi basarim o zaman. Ben babasına ezdirmiyorum elin adamına mi ezdircem .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X