• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu arkadasim neyi kiskaniyorsun millete bir dokun bin ah işit çogu insan gözüktugu gibi yaşamiyor benide facede gorenler akrabalarim arkadaslarim dan kiskananlar oldugunu biliyorum ama gelin görün evimin icindeki kasırgayi .boşver Allah aşkina cesatimi bi toplasam elalem ne der diye düsünmesen 5dk bosanirdim hayat cok kisa degmez evladinla mutlu ol ve sıkıntini yansitma yavruna Allah yardimcin olsun

Az önce oğluma çok kötü bagirdim.
Babamı istiyorum dedi
Git o zaman dedim.
Öfke kontrolum yok sinirliyim
Yavrumun ne suçu var :KK43:
Kıyamam ona kuzum psikologa git evladın için
Tek başına atlatmak zorunda değilsin bu durumu
Bi başına olsan amenna bağır çağır küfret zamanla toparlanırsın deriz
Ama evladın var
Bu süreci bu şekilde yaşamamalı

Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske

o fotoların %90 ına inanma. en yakın çevremden örnek vereyim. kadının facebookuna instagramına gir, kocası ve 3 çocuğuyla ne fotoğraflar ne pozlar içini bilmesem ben bile kıskanırım. ama içlerine dönecek olursak, kadın adamı resmen zorla tutuyor yanında. zengin de bi adam. kaç kere aldattı kadını. hem de ortaya çıkmasından hiç çekinmeden. hatta bi ara aldattığı kadınla evlenebilmek için boşanma davası açtı adam. ama kadın inatla boşanmıyor.

her seferinde adamın ailesini, kendi ailesini çağırdı, kavga dövüş adamı ikna ettiler. adamın anne babası zaten boşanmasına kesinlikle karşı. o yüzden hep gelinlerini tuttular. adam babasına laf geçiremiyor çünkü babasına rest çekerse mal varlığından olur. o yüzden bu evlilik böyle ite kalka gidiyor bi şekilde. ama sosyal medyalarına bak onlardan mutlusu yok, ideal karı kocalar sanki.

Evet kendime ve size itiraf ediyorum sizi kıskaniyorum. Aslında evli olan herkesi kıskaniyorum. Sabah kalkıp işine giden akşam eve gelip kosusturmayla yemek yapan, sonra kocasıyla çocuğuyla vakit geçiren ne kadar kadın varsa kıskaniyorum. .

Eşiyle tartışan, sonra barisan ya da küs kalan ne kadar kadın varsa işte.

Evimi suan gelip bir görün dağınık heryer heryerde ama pis değil :). Içimden toplamak bile gelmiyor. Koridorda aynanın önünden geçerken kendime bakıyorum öf salak kadın diye kendime hakaret ettikten sonra geçip gidiyorum.

Is yapasim yok yemek yapasim yok çünkü akşam olunca evine gelecek bi kocam yok :KK43:. Cocugumla ilgilenemiyorum. Kafayı yemiş olmaliyim. Bigün agliyorum bigün gülüyorum.

Böyle mi olmalıydı bunları yaşamak zorundamiydim.

Fotolarina bakıyorum insanların ne kadar mutlular diyorum. Bense acının ta bilmem neyindeyim. Sinirliyim herseye bagiriyorum. En ufak bişeye tahammülm kalmadı. Bi tane bekar arkadaşım var evli olanlarla görüşmek bile istemiyorum.

Siyirdim galiba vatana millete bi deli daha kazandirdim aferin bana.

Sizi kıskaniyorum onun için yazmak istedim bilin istedim.
Yazımda hata yapmış olabilirim ama duzeltemem canım istemiyor. Yorum yapmasanizda olur yazdım işte iyi oldu.

Ah öptüm sizi kızlar :KK43:
Zor bir dönem hemen çok iyi hissetmeni beklemek yanlış olur zaten.

Evladına sarıl. Beraberce atlatırsınız inşallah..

Kıyamam ona kuzum psikologa git evladın için
Tek başına atlatmak zorunda değilsin bu durumu
Bi başına olsan amenna bağır çağır küfret zamanla toparlanırsın deriz
Ama evladın var
Bu süreci bu şekilde yaşamamalı

Özür dilemek için gittim yanına
Sen çok kötü annesin dedi
Ağladım
Sonra ağlama anne şaka yaptım
Seni uzmuyorum dedi
Az mincirdik birbirimizi
Off evladım benim Kıyamam ona

Ağladım
Seni uzmuyorum dedi
Az mincirdik birbirimizi
Kocan yoksa evladın var yanında yanlız değilsin. Onunla zaman geçir bol bol.en büyük antidepresanın o. Kıyamam kuzum baksana seni üzmek nasıl kötü hissettirmiş. Yapma moralin bozuk olunca delilige vur. Çıkın parkta sallanın kaydıraktan kayın şen kahkahalar atarak. Canın sıkılınca onun çocuk ruhunu örnek al ona benze. Hem o unutur dertlerini hem sen bu sayede

Ağladım
Seni uzmuyorum dedi
Az mincirdik birbirimizi
Çok severim sizi:KK200:
Minik adam sana destek oluyor kahve

Derdimizden büyük Rabbimiz var.. Aynnanın önünden geçerken "Allah ım beni ne güzel, akıllı ve azalarımı tastamam verdin ve de çok güzel bi evlat bahsettin hamdolsun sana" de.. Sonra gülümse bu günler geçtiğin de şükredeceksin.
Eşini çok sevmişsin. Ummadığın an da ysralamış seni o zoruna gidiyo.. Ama şanslı olduğunu unutma defalarca aldatılıp kandırılan haberi olmayan kadınlar var onların durumu daha acı değil mi? Kocaları her gün ayrı bi bahaneyle yalancı gülümsemeleyle geliyo eve. Aldatan bi erkekle olmaktansa erkeksiz olmayı tercih ederim.ne kadar acı çeksem de sözümün arkasındayım.Senin başına gelen yarın benim başıma da gelebilir.
ÜZÜLME DİK DUR.. ÇOK İYİ NİYETLİ BİRİSİN.BUNU BİL MUTLU OL INŞALLAH....

Az önce oğluma çok kötü bagirdim.
Babamı istiyorum dedi
Git o zaman dedim.
Öfke kontrolum yok sinirliyim
Yavrumun ne suçu var :KK43:
Üzme kendiniiiii.bende kızıma bagurıyorum bazen (hatta bu aralar çok zorluyor)inan çocugun biraz daha buyuyunce daha rahat edıceksın.bekarlıkta ayrı bi keyif.haketmediğin adamla yaşanaktansa mutlu mesut kendi işini kendi halleden kadın olursun.o çok mutlu evli görünenlerin bir kısmıda vahim durumda.....hayatında bilmeden bir şerefsize guvendiğin gunlere lanet okumaktansa yak bi cigara uzat bacagını (oğlunu uyutup)oğlunla hamur oyna buşmaca çöz ne biliyimmmm .bir daha böyle küçük olup dibimizde bulunmayacak belkide bu kadar içten sarılmayacaklar o minik kolları ile.ev hanımlığından her daraldıgımda böyle düşünüyorum.hayat sana tum güzellikleri ile gelsin gümbür gümbür

Bidaha evlenirsem 2 olsun :) evlenmeyceem aşk meşk yalan ama zengin birini bulursam anca öyle evlenirim :)
Daha yaşın çok genç, 30 yaş nedir ki, ohooo 44 yaşında çılgın bediş gibiyim, 30'lu yaşlarımı var sen düşün, kadın için en güzel çağlar bu çağlar.

İlla evlenmek şart değil biliyor musun? Bende bir yenge var, aslında yenge yani düşün artık ama ayrıldığı kişiden daha çok severim onu, o benim ömrümün sonuna kadar yengem kalacak, valla hatun 56 yaşında hayatını yaşıyor, boşanalı 10 sene oluyor, başlarda senin gibiydi, çok üzgündü, tekrar birleşmeyi bile düşündü, onlarda aldatma yoktu, karakter farklılıkları vb sebeplerden ayrıldılar 25 sene evlilik sonrasında, sonra benim yenge bir silkelendi kendine geldi, emekli oldu o ülke senin bu ülke benim geziyor, aşkım bebeğim diyen aşıkta birini buldu kendine, ohhhhh misss hayatını yaşıyor kadın, ben değerliyim, kendimi seviyorum, erkekler mi bana aşık olsunlar ama evlilik ı-ıh diyor, bak aynen söylediğini yazayım, amaaannnn hayat bana güzel, karışan görüşen yok, çekiş önümden golü kaçırdım, çay getir, yemek hazırla diyen yok, evde yemek bile yapmıyorum dışarda yiyorum, aklıma esiyor biniyorum uçağa şehirdışına gidiyorum, aklıma esiyor Afrika'ya gidip safariye katılıyorum diyor :-)
Hayatını yeniden eline aldığı günden beri gençleşti, bir söyler bin güler, öylede neşe dolu.

Daha yaşın çok genç, 30 yaş nedir ki, ohooo 44 yaşında çılgın bediş gibiyim, 30'lu yaşlarımı var sen düşün, kadın için en güzel çağlar bu çağlar.

İlla evlenmek şart değil biliyor musun? Bende bir yenge var, aslında yenge yani düşün artık ama ayrıldığı kişiden daha çok severim onu, o benim ömrümün sonuna kadar yengem kalacak, valla hatun 56 yaşında hayatını yaşıyor, boşanalı 10 sene oluyor, başlarda senin gibiydi, çok üzgündü, tekrar birleşmeyi bile düşündü, onlarda aldatma yoktu, karakter farklılıkları vb sebeplerden ayrıldılar 25 sene evlilik sonrasında, sonra benim yenge bir silkelendi kendine geldi, emekli oldu o ülke senin bu ülke benim geziyor, aşkım bebeğim diyen aşıkta birini buldu kendine, ohhhhh misss hayatını yaşıyor kadın, ben değerliyim, kendimi seviyorum, erkekler mi bana aşık olsunlar ama evlilik ı-ıh diyor, bak aynen söylediğini yazayım, amaaannnn hayat bana güzel, karışan görüşen yok, çekiş önümden golü kaçırdım, çay getir, yemek hazırla diyen yok, evde yemek bile yapmıyorum dışarda yiyorum, aklıma esiyor biniyorum uçağa şehirdışına gidiyorum, aklıma esiyor Afrika'ya gidip safariye katılıyorum diyor :-)
Hayatını yeniden eline aldığı günden beri gençleşti, bir söyler bin güler, öylede neşe dolu.

Abla bunları yapmak için para lazım para için iş lazım işte bende yok. Bulurum bi iş heralde. Uf ne depresifim ya kendimden skldm valla

Belki o degil de baskasidir senin kalbinin sahibi...zaten o hic degilmis ve haketmemiss...

Insallah birgun sen de cok mutlu olursun.. icinden huzur dolup dolup taşar..
Sevgiler..

eşim küçük yaşta anne ve babası ayrılmış biri.ama inanın karşıma çıkan en güzel hedite benim için.sizin gibi bi annesi varken hele sizin oğlunuzda belki biri için geleceğin büyük hediyesi olur:)

Aha ne tesadüf benim eşimin babasida annesini başka bi kadın için bırakmış. Ama şekil A armut dibine düşer. Ama oğlumu babası gibi yetistirmicem yemin ettim

Kahve sen daha 30 yaşındasın .ablam bem 31 de anca buldumda evlendım:)hayatının en güzel yılları seni bekliyor.... iş elbet bulunur

Belki o degil de baskasidir senin kalbinin sahibi...zaten o hic degilmis ve haketmemiss...

Insallah birgun sen de cok mutlu olursun.. icinden huzur dolup dolup taşar..
Sevgiler..

Hiç inancim yok tabi zaman hersey için zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X