• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanma mi! Iyi niyet mi !

Düşüncem yanlış mi!

• Evet

OY: 10 25,0%
  • Hayir

OY: 30 75,0%

• Ankete Katılan
    40
  • Anket Kapalı .
Bahsetmiyorum da esim herkesin yanında mesela çayı mi getirir sofrada bişey eksik olsun beni kaldırmaz bunları gördüğü için galiba öyle konuşuyor ama ben kendimi kötü hissediyorum o zamanda esime layık değilmişim gibi geliyor:cry:
sen o arkadasa dikkat et ne olur ne olmaz. bazim insanlar o kadar imrenir ki sonradan cekememezlik edebilirler

Eşlerin övülmesinde pek art niyet aramam ben
ama!
Eğer o övülen eşlerin yanında diğeri yerleniyorsa burda açık açık kötü niyet
Kıskançlık 'sen eşini hak etmiyorsun' vari yargılar bulunur...
Tavsiyem: sok lafı ! acımasızca hemde

Ben de tuhaf bişey bulamadım, burda her konu açtığımda boşan demeyen yok bana nerdeyse misal, ama 2 senelik iş arkadaşım daha 2 gün önce "çok tatlısınız, karı koca bu kadar yakışır, liseli aşıklar gibisiniz maşallah size " dedi :KK57: ayrıca eşimi iş arkadaşlarım çok sever , her konusu açıldığında "çok beyefendi sıcak kanlı çok iyi bir insan" diye iltifat ederler. Bir tanesinin "bayıldım eşine" demişliği de var:KK57: (bu benim de gıcığıma gitmişti itiraf ediyorum:oops:)

Ayy baştan sona ilişkimizi ve eşimi övmüş gibi oldum da , demek istediğim seven insan söyler bunları. Art niyetli olsalar sizi sevmeseler böyle iltifat etmezlerdi. Ama yine de rahatsızsanız durumdan görüşmeyi azaltın. Eşimin iş arkadaşlarının eşlerini tanımam bile. Görüşmek zorunda değilsiniz yani ;)

Ben de tuhaf bişey bulamadım, burda her konu açtığımda boşan demeyen yok bana nerdeyse misal, ama 2 senelik iş arkadaşım daha 2 gün önce "çok tatlısınız, karı koca bu kadar yakışır, liseli aşıklar gibisiniz maşallah size " dedi :KK57: ayrıca eşimi iş arkadaşlarım çok sever , her konusu açıldığında "çok beyefendi sıcak kanlı çok iyi bir insan" diye iltifat ederler. Bir tanesinin "bayıldım eşine" demişliği de var:KK57: (bu benim de gıcığıma gitmişti itiraf ediyorum:oops:)

Ayy baştan sona ilişkimizi ve eşimi övmüş gibi oldum da , demek istediğim seven insan söyler bunları. Art niyetli olsalar sizi sevmeseler böyle iltifat etmezlerdi. Ama yine de rahatsızsanız durumdan görüşmeyi azaltın. Eşimin iş arkadaşlarının eşlerini tanımam bile. Görüşmek zorunda değilsiniz yani :KK66:
Eşinizi severken sizi kotulememis arkadaşım beni kotuluyor konu bu

İlk mesajında kötüleyen bir cümle yok ama? Nerde kötüledi seni ne dedi ki?
Yemeğe falan gidiyoruz zorunlu bu yemekler is için orda mesela esim kilo aldı aanasıl kilo almışsın benden için yemek yapmayi da bilmiyor ama komsun yapıyordu(bu arada komsumu tanıyor onceden)ondan kilo almıştır tarzı konusuyor

Back
X