kıskanmak...??

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
sizce kıskanmak sahiplenmenin mi yoksa güvensizliğin mi getirdiği bir şeydir?? yada tam tersini düşündüğümüzde kıskanmamak çok güvenmenin mi yoksa yetersiz sevginin mi getirisidir?? ilk düşündüğünüzde bunlardan hangisi gelir aklınıza?? bilmiyorumkismile

dozunda bi kızkançlıksa sahiplenmenin sevginin göstergesidir, ama aşırıysa sağlıksızdır o zaman hem kendine güvensizliğin hem karşındakine güvensizliğin işaretidir..

Hiçbir zaman sahiplenmenin ya da sevginin göstergesi değildir. Ama bir miktar kıskançlık, doğal, insani ve kabul edilebilir bir duygudur/durumdur.
Ama kıskançlık ilişkinin dinamiklerinden biri ise, kesinlikle güvensizlik göstergesidir. Bazı durumlarda karşısındakine, bazı durumlarda kendine güvensizlik...

herseyın fazlası zarar dıye bosuna dememısler..
kıskanclık ınsanın ıcınde olan bır duygudur..ınsan sevdıgını tabııkıde kıskanır..bu sevgılın olur annen olur abın olur vs..ama herseyı dozunda yapmakta fayda var..eger kı bu doz asılırsaaa ıste o zaman problemler baslar ve bu evet hem kısının kendıne olan guvensızlıgının hemde karsısındakıne olan guvensızlıgının gostergesıdır..

valla ne ilkel duyguymuş canım diyip dudak Büzüp hor gördüğüm ama her ilişkimde de Başıma Bela olan duygudur kendileri.. Eğer aşıksam, çok kıskanırım. Kıskanılmak ise azıcıksa hoşuma gider, sevgi göstergesi giBi algılarım. Sevgilimin " markete Bu Blüzle gitme, millet ayı giBi Bakıyor " diyerek üzerime ceket giymemi temBihlemesi hoşuma giderken, eski nişanlımın aşırı Boyuttaki sapıkça kıskançlıkları ayrılmamıza seBep olmuştur. Tam 3 ilişkim kıskançlık yüzünden Bitti.. azıcık doz aşımı olduğunda kaçarım o ilişkiden. Şuan o konuda kafam rahat. kıskanılıyorum ama Boğulmuyorum.. Biraz düşkünüm özgürlüğüme. Ve de kıskançlık Benim içimde de var olan Bi zehir olsa Bile, sevmiyorum Bu duyguyu.. ilişkimizin her anına hakim olması canımı çook sıkar, o adamı da çok Boş Bulmama neden olur.. giyimime kuşamıma karışmicak, sadece esnaflar varken memelerim ortada gitmemi doğru Bulmuyosa tamam derim dediğini yaparım. ama yok erkek arkadaşlarıma karışsın, yok yasaklar koymaya çalışsın, yok gezmeme tozmama karışmaya kalksın aman aman aman aman.. o cahilliktir Benim gözümde.. Ben de onu önüme gelen her kızdan kıskanmam, sadece eskiden aralarında duygusal veya cinsel Bi paylaşım Bulunan kızlarla görüşmesini Bana yapılmış Bi saygısızlık olarak algılarım. yani ilişkimizde ikimize de yan gözle Bakmayan herhangi Bir kız veya erkek proBlem yaratmaz, asla severiz Biz çevremizi genişletmeyi.

Ben sevdiğim kişiyi fazlasıyla kıskanırım. Şuan bir ilişkim var. Bütün kız arkadaşlarından kıskanıyorum onu. Neden kıskanıyorum? Güvenmediğim için. Hiç kimseye asla güvenmem. Beyaz gülün gölgesi siyahtır bu bir gerçek. :) Kıskanç olduğumu zaten ilişkinin en başında belirtmiştim. Şimdi ipler benim elimde :) ben ne dersem o oluyor. Şu kişiyle görüşmeni istemiyorum dersem asla görüşmez çok yakın arkadaşı bile olsa. kendime fena bağladım :)) bu konulardan anlarım :)

ayhh kızlar bz ewlenmeden oncede ck kıskanctk sımdıde wala delı gbı kskancz eskı hayatndan uzaklastrdım tabıı onu napalım ck kıskancız herkesten kıskanyorum o da ole annesınden bıle kardesnden ablasından o da ole ıcımzde kotulukten deıll napalım cok sewyorzzz

Ben sevdiğim kişiyi fazlasıyla kıskanırım. Şuan bir ilişkim var. Bütün kız arkadaşlarından kıskanıyorum onu. Neden kıskanıyorum? Güvenmediğim için. Hiç kimseye asla güvenmem. Beyaz gülün gölgesi siyahtır bu bir gerçek. :) Kıskanç olduğumu zaten ilişkinin en başında belirtmiştim. Şimdi ipler benim elimde :) ben ne dersem o oluyor. Şu kişiyle görüşmeni istemiyorum dersem asla görüşmez çok yakın arkadaşı bile olsa. kendime fena bağladım :)) bu konulardan anlarım :)

aynen cnm bende kendıme fena bagladım yaa cok gzerdı hep arkadaslarıylaydı erkek arkadaslarndan ble kopardım sewqılıyken ble hc benı brakmazdı :):) ama guvenmmekten deıl benmkı eskıden guvenmezdm yanı ılk baslardaa ama sımdı ck guvenyorumm :)

Back
X