Kıskanmayan erkek, sevmeyen erkek midir??

Aslaaaa. Bence kıskanan insanda çok sorun var. Hele hele çok kıskananda daha da çok.

Kızlarımız sevgilisi kısıtladığın da, ayyyy sevgilim beni çok seviyor şunu yapmamı istemiyor, buna izin vermiyor diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar üstelik. Halbuki bu özgüven eksikliği, karşı tarafa üstün çıkma cabası.

Hafiften kıskançlık olabilir ama dayatma varsa bu hafiflikten çıkar.

Aslaaaa. Bence kıskanan insanda çok sorun var. Hele hele çok kıskananda daha da çok.

Kızlarımız sevgilisi kısıtladığın da, ayyyy sevgilim beni çok seviyor şunu yapmamı istemiyor, buna izin vermiyor diye ballandıra ballandıra anlatıyorlar üstelik. Halbuki bu özgüven eksikliği, karşı tarafa üstün çıkma cabası.

Hafiften kıskançlık olabilir ama dayatma varsa bu hafiflikten çıkar.
Cevabını bulamıyorum gerçekten
Eşim hiç kıskanç değil bense kıskanç karakterim
Bugün bu konu geçti arkadaslarla aramızda
Sadece seven erkek kıskanç olurmuş diyenler vardı
Üzüldüm doğrusu ya..

Hiç kıskanmıyorsa sevgisi, aşkı,kaybetme korkusu yoktur diyorsunuz yani
Evet yoktur seven sevdiğini gözünden bile kıskanır ona birşey olmasın diye hissedersin zaten sevildiğini sevilmediğinide ama kendine bile dile getiremezsin son yazdığımı çünkü gerçekleri kabul etmek can yakar

tamam çok kıskançlık sakıncalı olabilir ama hiç ama hiç kıskanmıyorsa da orda bir sorun vardır. Net

Kaybetme korkusu ve kıskançlık birbirinden ayrı iki duygudur. Biz eşimle birbirimizi kıskanmayız genel olarak. İlişkimizde 7 yıl bitmek üzere bir kere saygısızlığımız, birbirimizi üzmüşlüğümüz, kırmışlığımız yok. Sevmiyor muyuz yani. Her insan nasıl farklıysa ilişkilerin dinamikleri farklıdır. Herkes sevdiğini kıskanarak belli etmez. Benim eşim sevgisini dile getirir, kıskanmıyor diye tasa yapmam kendime. Benim babamda böyleydi, kayınpederde öyleymiş. Çevreyle, yetişmeyle alakalı olabilir. Bana kıskançlık güvensizlikle alakalı gibi gelir.

kıskançlığın hiç fayda verdiğini görmedim kendi ilişkimde,
ne güzel kıskanmayan bir eşe sahipseniz bence altında bir şey aramayın.

Cevabını bulamıyorum gerçekten
Eşim hiç kıskanç değil bense kıskanç karakterim
Bugün bu konu geçti arkadaslarla aramızda
Sadece seven erkek kıskanç olurmuş diyenler vardı
Üzüldüm doğrusu ya..
8 senedir evliyim ne eşimde ne de bende kıskançlık adına birbirimize birşey demedik. Kıskançlık gösterisi olacak birşey de olmadı. Misal dışardayken bi öküz bana baksa bundan rahatsızlık duyar ve ne yapacaksa yapar ama durup dururken sağa mı baktın sola mı baktın diye beynimi yemez. Kıskançlık sevginin getirdiği birşey değil. Hem durup dururken kıskanmak ne yahu.

Kıskandıgını belli etmiyordur. Ya da siz onun kıskanmasına neden olacak hareketlerde bulunmuyorsunuzdur.

Kaybetme korkusu ise kıskanclîktan baska bir seydir.

Yani herkesin kıskanma derecesi farklıdır ve kimisi bunu dışa vurmadan kendi kendine halleder.

Esiniz size bir sey olacak diye korkuyorsa, görüşlerinize saygı duyuyorsa, sizi incitmekten cekiniyorsa seviyordur bence. Kıskanıp kıskanmamasına bakmayın.

kıskanmaktan kasıt nedir?

giydiğine karışıp kıskanıyosa normal değil, sevgi ile alakası yok.

bi erkek arkadaşınla başbaşa görüşmeni kıskanmıyorsa orda bi hayırdır demek lazım.

Evet hanımlar bunun cevabını merak ediyorum gerçekten sadece seven erkek mi kıskanır??

Kıskanç erkek ya da kadın özgüvensizdir , kıskançlık gösterilerinin sevgiyle bir ilgisi yoktur fikrim böyle
Tatlı dozunda bir kıskançlık bazen olur insanlar arasında ama sürekli kıskançlık sorun demek benim için sevgiyle ilgisi yok

"""""Seven sevdiğini elbette kıskanır ,kaybetme korkusu olduğu için kıskanır aşırı olursa hayatını zindan eder, hiç kıskanmıyorsa sevgi ,aşk vs kaybetme korkusunda yoktur"""" bu yoruma katılıyorummmm seven erkek az da olsa kısknaır

Back
X