• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmıyorum imreniyorum:(

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan be:( vallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül :(

Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan be:KK43: vallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül :KK43:
Eşleri ile evde mutlu mutlu vakit geçirenlerin de başka dertleri var. Hayat kimseye dört dörtlük değil.

Kimseyi yola getirmeye uğraşma.
Boşuna zaman harcarsın.
Doğru tercihler yaparsan hayatın daha iyiye gidecektir.
Mutluluk kapısından girmek isteyen önce kendisini mutsuz eden şeylerden uzaklaşmayı bilecek.
Oturup sızlamanın manası yok. Boş iş.
Mutluluk içimizde.

İlişkiye,evliliğe imrenen insanları anlamıyorum bende...daha doğrusu bundan şikayet edenleri...kıyaslama yapanları...

Evlilik bi örnekti karşında msjına dahi cvp vermeyen sallanmayan insan olunca ufacık da olsa mutlu olmak hakkım değil mi diyor insan

Uçmadım ufacık bi mutluluk istiyorum sadece. Bunun için bile çok çaba veriyorum biliyorum hayat kolay değil ama insan minicik de olsa mutlu anlar istiyor:KK43:
Hayati azcikda mutlu etmen kendi elinde kimi var bir tasdan mutlu olur kimi var koskoca daglari getir onune yine mutlu olmaz baskalarini degisdirme sansin olmadigi icin kendini degisdirmeyi dene ;)

Her şey göründüğü kadar basit değil:KK14:

o safhaya gelene kadar insanlar neler yaşıyor kim bilir.

... bana yuzume soyleyenler var, imreniyorum size diye, ahh ne buyuk aşk diyenler, ne şanslısın diyenler vs... evet şanslıyım eşimle çok mutluyum maşallah... ama dediğinz gibi bana sorun yani ahh bana sorun neler yaşadım 10. yılda evlendim evlenene kadar hayattan soğudum,öleyim öleyim diye dualar ettim,şimdi korkuyorum kabul olacak eskı dualarm diye.. onun için evet bu gune gelene kadar maymun olduk , hayrlısı ile herkesın gönlne göre olsun inşallah, çiğnenmeden yutulmuyor derler.. öyle yani :)

Hangi hayal dunyasinda yasiyosun:KK14:

Evlileri disardan nasil goruyosunuz anlamiyorum?

Evlendi diye hic dertleri yok mutlu mesut yasiyorlarmi saniyosunuz ?
Mutluluk bir erkekten ibaret , bulan mutlu bulmayan mutsuz oylemi?

Herkesin kendine gore dertleri var..

Neden bu hayat böyle. Millet sevdiğine kavuşmuş çok şanslı aile tablosu bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.doğarken kara bulutlarla mı doğduk bilmiyorum ben. Sevdiğine kavuşan çocuğu olan insanlar ne şanslı herkes eşleri ile mutlu mutlu vakit geçirirken biz evde tv izle. Zalimsin kader.bize gülmedin isterdim ki Mutluluk yakama yapışsın ama yok nerde...isyan etmiyorum ama imreniyor insan be:KK43: vallaha sadece içimi dökmek istedim kızlar öyle bi an. Kıskançlık değil bu herkesin bakkaldan ekmek almaya gider gibi kavuştuğu şeyler için biz kendimizi paralıyoruz.hayat sana sesleniyorum nolur bize de gül :KK43:
Ben de özendiğin insanlardanım. Eşimde, evliliğimde mutluyum ama benim de başka başka dertlerim var. Geçmişte yaşadıklarım var bir de anlatsam roman olur.
Bu arada o kıçı kırık adamın kıçına tekmeyi atsana seni mutsuz ediyorsa?

Son düzenleme:
keşke annemin evinde bos bos tv seyretseydim,dedirttinz bi çok kadına farkındamısınız?
hakkınızda hayırlısını isteyin

bizse hala kıçı kırık bi adamı yola getirmek için uğraşalım.d

Hiç söyleme kızkardeşim, Ygritte de Jon'un değişeceğini düşündü, yabanılların tarafına geçip duvarı geçtikten sonra mutlu mesut olacaklarını düşündü. Jon'u yola getirebileceğini düşündü. Ama... Sonuç hüsran, Jon yabanıllara en önemlisi Ygritte ihanet etti ve Ygritte kızkardeşimin ölümüne neden oldu. Saçlarının rengi gibi tutkulu bir aşkı vardı sümsük Jon'a karşı. Ama işte ama...
Ah be Ygritte!

Benimde uyuz esimle cok sorunlarim oluyor evet cokta mulu anlarimiz oluyor ama instegramda hep mutluyuz :) :) herkes oyle sanip ole goruyor. Hersey disardan gozuktugu gibi olmaya biliyor cidden .

evde boş boş tv izleyebiliyorsan demek ki çokta büyük dertlerin yok. aşk elbette güzel ama inan mutluluk kaynağı değil. seni mutsuz eden hayatındaki kişiyse uzaklaş. kimsenin çocuğunu yola getirmek zorunda değilsin. eğitim ergenlikten sonra başlamıyor neticede. analar kızlarını elin adamlarıyla uğraşın diye doğurmuyor

Uçmadım ufacık bi mutluluk istiyorum sadece. Bunun için bile çok çaba veriyorum biliyorum hayat kolay değil ama insan minicik de olsa mutlu anlar istiyor:KK43:
Kimin sözü bilmiyorum ama internette şöyle bir şey okudum durum aslında tamda öyle ;

Kendi kalbine bakamayanın yaşamı bulanıktır; kendi yüreğine bakabilme cesareti gösterenler gönlünün muradını keşfedenlerdir.
Dışarıya bakan rüya görür, hayal dünyasında kaybolur; içeriye bakan uyanır, kendini keşfeder.
Mutluluk aramakla bulunacak birşey değildir, onu inşa etmek gerekir.

Yani mutluluk sadece evlilik çoluk çocuktan geçmez yerinizde olmak isteyen onlarca evli insan var,görüyoruz bazen. O yüzden şuan ki hayatınızın tadını çıkarmaya bakın.

Back
X