Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar sanslısın ne güzel bısı sorucam gogsunde sıslık var mıydı belırtılerde ya da ne zman olusmustu cunku bende bır bırkac gun oncesınde basladı sızı ve agrı normalde yoktu
şişlik aynen adet öncesi şişlik gibiydi aynen adettede bi hafta öncesinde olurdu bundada..inşallah o şans isteyen herkesin olsunn.ama çok ugrastığım zamn olmadı..kendimi bıraktığım ve ayda sadece 2 kez ilişki olan ayda olduu..yani sadece allahın işi..buna inanıyorummm,o isterse veriyor istemezsede ne yaparsan yap olmuyorrr
ben merak ettim arkadaşım..
hamilemisin değilmisin? sonuç ne oldu yani?
bugun ogrenıcem ınsallah belırtılerım ınanılmaz var sekılde gogsum agrıo agzımda cok kotu bır tat var ayrıyetten adet olcakmısım gıbı sancım var bakıyorum geldı mı dıye yok vr tek sefer test yaptım cıkmadı gunum baya gectı test yapmaya da korktum ama bugun yapıcam tekrardan
tamam o zman canım aksam bır daha test yapıyorum olmadı dıger gun kan testı yaptırıyorum yok eger yıne yoksa muayne olucam ogrenıcem nedenını
şimdiye kadar durduğun kabahat
anlamıyorum ya sen mi aşırı rahatsın yoksa ben mi çok pimpirikliyim![]()
yaptım test yıne negatıf cıktı( ıste hep negatıf cıktıgı ıcın bu kdar rahat davranıyorum canım
psıkolojık belırtı desem bu kdr mı gercek boyuttta ortaya cıkar pzt doktora gıdıcem olsa cıkardı sımdıye kdr neden hasta olamıyorum onu ogrenıyım ve bır an once adet olayım
![]()
canım idrar testi yaptıysan ve hala adet olmadıysan doktor kanda gebelik testi ister
bence pazar günü yada bugün bi test yaptır o testle beraber git
benim gecikmem olunca öyle yaptım doktor kan ver yarın sonuca göre muayene edelim demişti 1 gün öncesinden yaptırdığım test sonucunu çantamdan çıkarıp önüne koymuştum hemen muayene etti..
farlutal verdi bana adet söktürücü, şuan lekelenmelerim başladı
adetin 3. günü de tekrar gidicem yine bakacak
ben de dusundum canım pzr gunu oluyor ama pzt gunu doktora gıdıcem soyleyım ıdrarda olmadıgını kan ısteyım ıns kanda gozukur hala umudumu kaybetmek ıstemıyorum nedense sankı varmıs gıbı gelıo![]()
:
üzüldüm canım neyse hayırlısı adetini düzene sok bir an önce iyi haberleri ver bize innsaalllahhhhhhfazla umutlanma eger testte cıkmadıysa büyük olasılık yoktur cunku bu kadar zamanda muhakkak cıkardı
![]()
bakalım canım hayırlısı artık ne dıyımeen azından yoksa bıle adetımı duzene sokmaya calısayım dedıgın gıbı
![]()
tabi canım en önemliside o benim adette düzensizdi 3 ay ilac kullandım sonra düzeldi ve o ay hamile kaldım darısı basına![]()
aminnnnnnn inşallah canım benim o zaman her sey süpperrr olurr![]()
amiinnn canım ins sonu güsel olur benimki acı keske hamile kalmasaydım dedim resmen allahım kımseye yasatmasın![]()
ne oldu damla doktora gittinmi